eLRitmo - zen wrote:
Meglepően jó kis bulej kerekedett tegnap este, korán kezdtük, korán is ért véget, de jó volt....
igenigen, mondjuk még olyat nem csináltam, hogy odamegyek a tulajhoz (vagy ki a szent volt az) és könyörgök neki (vagyishát én meg mgl), hogy ne zárják be a bulit. a többiek kedvéért elmesélem a rövid sztorit: aszondja, tíz ember táncol (a későbbiekben ezt 11-re és 13-ra módosította), a többi meg mind részeg, neki így nem éri meg nyitva tartani. próbáltam HIGGADT maradni, és arra kértem szépen, hogy akkor most menjünk fel, állítsuk falhoz az embereket és együttes erővel számoljuk már meg ugyan őket. nem lehetett betörni, a vége végülis az volt, hogy már egy csoport ment oda hozzá és megadta a fél órát (ami ugye 2-2 lemez, ugye Zen?

) csak azért nem jó ilyen erőszakosnak lennünk gergő, mert akkor máskor abszolút nem hívják meg az eL Ritmót.
engem ez a fél egyes zárás megrémísztett, és akkor döntöttük el emgéellel, hogy
túléljük bagi csabát:
miután az összes meleg (nem buzi), táncos hely bezárását végig néztük, a pálmában folytattuk a sort. később betért öt rockeresebb vándor is, és közös pontjaink először a csocsó asztal, majd a zenegép voltak. szerencsére a belgát mindenki szerette, s miután tankcsapdát és társait is hallgatunk, megszerettetük velük a neo-t meg a fatboy slimet is. asszem gergővel mentőöv volt számunkra a palotai album is.

az est fénypontja, az az ősember kinézetű részeg kocsmatöltelék volt (cipőfűzővel volt megkötve a lábszárán a gatya), aki balett-mozdulatokkal és gitárpengetés imitálásával okozott nekünk nevetőgörcsöt, no meg azzal, hogy mindenkit piszkált valamivel, nekem pl. olyan kérdést tett fel, hogy szoktam-e dorombolni?

gergő bajtársam szerintem ekkor nevethetett a legjobban, mert azt válaszoltam, hogy MINT AZ ÁLLAT!.
na szóval érdekes este volt, de azért jó volt hazaérni...
egy kis zenei kitérő, ami főleg a "sztárdídzséinkhez" szólna: ki csinálta azt a saun pali (gimme the lights) remixet, valamint azt a remake-et, amiben egy néni azt vokálozza, hogy be yourself (szerintem ez lehet a szám címe is, csak az előadót nemtom). utóbbi anno kedvenc ház nótám volt, és baromi jól esik újra hallani...
bocs, hogy hosszú voltam...........................