ISTEN wrote:
amikor utoljara voltam,meg 1.5 vagy inkabb 1.2 termes volt.
hogy lett belole 3 ?

Egybe lesz nyitni a kék yuk a vörössel, ahogy régen volt a sonic.
az ülőhelyek le lesznek csökkentve, kidobálunk pár széket a partyrol, mert itt most bulizni kell, nem punnyadni!:)
mentalien wrote:
Ingyenes??? Riszpekt
Amúgy ha már a Neorave team is részt vesz, Protonic live act is lehetneMegpróbálok ottlenni...
Live-ok nem lesznek. mivel 30-45 perc van egy DJ-re, nem tudunk bevállalni live fellépőt... technika pakolászás meg ilyesmi nagyon körülményes lenne. 2 live lett volna technoban is, de le kellett mondanunk.

májki májk wrote:
Jól hangzik
Csak tuti mocskosul sokan lesznek a free entry miatt, na de sebaj
Ott a helyem!

szelektív hulladékgyüjtés rulez!:)
Desorder wrote:
hat jah... azt pl. nem komalom amikor a dj valtozik orankent de a zene meg nem... magyarul ugyanabbol a style-bl nyomja. mar a 3. dj is...
remelem itt nem igy lesz. meg ha jol tudom a neorave team az mp3bol "nyomassa", a tobbiek lemezrul, meg lesz egy debutalo team is..

en csak azt varom...

de elso ranezesre tenyleg soknak tunik. De gondolom minden okes lesz.
Itt nem fog MP3-rol nyomatni senki! ezzel a feltétellel jöhet a neorave team is, ugyhogy most kényetelenek bakeliteket összeszedni! NARG partykon nem megengedett a szinpadon a pénztárgép, vagy a minidisk a lemzjátszón (hajrá goa!:))... Ha finalscratch, még aszondom OK, de tudtommal az sem lesz.
tompo wrote:
Migu wrote:
tompo wrote:
KozyPe wrote:
Na erre nagyon kiváncsi leszek...

én nem igazán

Hmmm?
nekem szóltak az még okés...
dehh az Eleven asse tudja miről van szó....
Kozyról nem is beszélek
Szólhatnátok az Eleven-nek ha már "használjátok"...
Bevallom, a DnB terem lineup kb feléhez semmi közöm.
Épp elég volt 35 DJ-vel egyezkednem, ezért Migu felajánlotta a segítségét (1000x kösz!).
Ráadásul az osztrákok pl igen problémásak voltak, arra ment el kb 2 hét, és 2 csapat le is lett fujva néhány lemezlovasával, mert ilyen elit kurvákok... nembaj, igy is elég sokan lettünk!:)
Szoval akikkel nem beszéltem személyesen, azoktol 1000x bocs!
ugy tervezem, hogy csütörtökon lenézek Marco Poloba is, és akkor beszélünk (+ viszek flyert).
Ha valakinek gáz, hogy ott a neve, és nem jönne játszani, akkor azt helyesbítjük a party weboldalán (pár nap és kész)! Bár gondolom nem az a probléma, hogy ott a neve, hanem hogy nem értesült róla, mielött rákerült!:(