U.P. wrote:
xmihix wrote:
Épp gondoltam hogy kimegyek egy kicsit levegözni,és kifele menet egy csaj jött oda hozzám hogy kisérjem ki.Gondoltam ez csak természetes.Amikor kiértünk a teremböl,a csaj megragata mind két karomat és azt monda:nem látok semmit.És hirtelen összeesett és
görcsberándult az egész tese.Rögtön szoltam a biztonságiaknak,akik kivitték és hivták a mentöket.
Én még soha életemben nem láttam ilyet és nagyon kikészitett.
Azthiszem ez az eset komolyan megváltoztatta a drogokhoz való hozzáálásomat.
Na pont az ilyen emberek miatt hagytam abba a party-ra járást! (Nem xmihix-re gondolok!) És sajnos egyre több ilyen van! Én is segítettem már ki ismeretleneket, hogy ne a tömeg közepén essenek össze, csak mert ők "jobban" akarták érezni magukat!

azért hozzátenném,hogy legtöbb esetben ezek az emberek messze nincsenek 18 évesek és itt már a szervezők hibája is, hogy mindenkit beengednek..
vannak kivételek is, az éjjel is volt egy göndör hajú fickó(nekem ő megmaradt az emlékezetemben) tuti, hogy a huszas éveiben taposott és járni nem tudott, olyanokat esett a dnb terem közepén..a dj pult előtt levő rácsnak is úgy nekiment, hogy az hihetetlen...
Teljesen mindegy hogy ki hány éves! A látványából lett elegem. Azon belül már minegy hogy fiatalabbat vagy öregebbet látok. Pár éve még nem volt ilyen súlyos a helyzet. De majd ilyen emberek és esetek miatt jönnek ki a KÉKek egy két bulira és teszik tönkre azoknak a buliját is akiknek köze nincs az ilyesmikhez. Te nem így látod?