Héhé srácok áljatok le.. . Minek a balhé?
A hely (Olof) sztem jó, én legalábbis szeretem a hangulatát, azon kevés helyek egyike ez, ahol valamiért egész jól el tudom engedni magam. Azonkívűl az ijen dnb - break kombós bulikhoz ideális, mert nincs jelentős méretbeli különbség a termek között.
Nekem kellemes meglepetés volt, hogy a beléptetés kicsit szigorú volt, és bár némileg nehézkes volt a bejutás, azért nem volt vészes. Amúgy is jót tett néhány arcnak a hidegben való ácsorgás...
Azért feltalálhatnák már Magyarországon is az életkor-ellenőrzést... Bár ha egy dnb partyn elkérik a személyiket, akkor tutira nem jön ki 0szaldósra az este a szervezőknek...
A WC-para régóta téma, de azért hozzátenném, hogy az alagsori "koedukált"

WC-ben siman nem kellett varni, max 1-2 percet. Szóval gondolkodni kell csak, és ügyesnek lenni.
Hát igen, a bár rémes volt, de ez egy olyan dolog, amit lehet korrigálni, és biztos, h Midlow-ék legközelebb valóban jobban betáraznak majd piákból. Nem kell ezen a témán tovább lovagolni.
Tény ami tény, a résztvevők száma általában kiszámíthatatlan.
A lányka aki rosszullett valószínűleg megevett valamit, amit nem kellett volna. De erről csak annyit, h én három hete Vadimon A38-on elájultam, pedig amugy nem vagyok vékony, gyenge fizikumú csaj, (na meg 16 éves sem) és nem ettem semmi szintetikus szart. Borzasztóan bánom, h nem segítettem neki amikor láttam, hogy rosszul van.