Ahmadzai wrote:

Aha, akkor ezek szerint amennyiben a jövőben valaki partyt szeretne szervezni, úgy a te jótanácsod: mielőtt elhívja mondjuk Dj Krush-t, James Lavellet vagy épp Bukemet (szándékosan írtam eltérő stílusúakat), szóljon nekik, hogy srácok egy friss mixet küldjetek de izibe', mert le akarom ellenőrizni, hogy tudtok-e rendesen játszani és miket szokatatok rakni??????
Ponotsan ez

Ez a szervező dolga és nem a vakvilágba hívogatni embereket.
Félreértés ne essék, nem a Budapestmassive-ot kritizáltam Jason szettjének lehúzásával, mivel ez tipikusan az a példa, amire
esetleg nem lehet egy promo mix meghallgatásával felkészülniük. Ettől még általános értelemben tartom a véleményem, hogy a nem nagy dj múlttal rendelkező, személyesen még nem hallott vendégeket igenis le kell csekkolni! Akinek van esze, nem vesz zsákbamacskát. Bukem meg rossz példa, hallottuk sokszor élőben, és képes 2 lemezt összerakni. Lavellenek is keringenek live setjei a neten, az legalább támpont. (Mixlemez más tészta).
Ahmadzai wrote:
Vagy van egy "vonal", hogy nagy név, x produceri/mixalbum után már nem kell ilyet kérnem? Vagy kérje ki a szervező Grasshop tanácsát, hogy tőle kell- referencia vagy sem?
Mire fel ez a személyeskedés? Nem is értem ezt a felháborodásodat, pont azért, mert nem szóltam ilyen pofátlanul hozzá a témához. Ha én tiszteségesen szólok, ezt elvárom mástól is!
Ahmadzai wrote:
És még mielőtt nekem ugranál
Sztem nem én ugrálok.
pisz