Kevin wrote:
jácint béna csak már nem volt időnk kitúrni a lineupbol

Kard ki kard... ángárd!

Nah, nézzük ki ö:
Jácint
Az elsö erösen meghatározó zenei élményeimet (5-6 évesen) a
Kraftwerk, Tangerine Dream, Vangelis, Jarre munkái adták. Szívesebben küldtem kalapáccsal a hintavasat, minthogy a gitárhúrtépést halgassam. ´87-töl aztán a Depeche Mode volt a meghatározó, párhuzamosan az akkor futó EBM muzsikákkal (Frontlyne Asembly, Leather Strip, Clock DVA...). Sokáig tagja, söt vezetöségi tagja voltam a Hungarian Depeche Mode Fan Club-nak. Itt szereztem elsö DJ tapasztalataimat, ugyanis 1995-97-ig én pakolgattam a lemezeket. Ekkor már fél lábbal benne voltam a modern elektronikus zenék világában is, megérintett a Detroiti hösök, az Acid, meg még ami akkor elért magyarországra. Hamar belekerültem a lemezboltok világába, immáron 10. éve nyomom a magyar elektronikus zenei közegben. A lemezboltos/ kiadós éveim alatt rengeteg zenét hallottam, ami szépen le is ülepedett, s nekem az Ambient lett a menedékem. Mindig is a hangulaton, atmoszférán keresztül közelítettem meg, s azonosultam a zenékkel. Ambientet játszani nagyszerü önmegvalósító tevékenység! Az emberek a halgatása közben jönnek rá, hogy mennyi érzést is tud valójában kihozni önmagukból. Csak egy kis nyitottság, és semmi kapkodás, itt valóban a zene a föszereplö!
Konkrétan Ambientet (és Minimal-t) 4 éve játszom. Ez idö alatt volt szerencsém rezidensé válni, az europai hírü Cinetrip partykon, valamint hazai Ambient fesztiválokon, Minimalheadz bulikon, és persze rengeteg hazai Goa party-n, a chill-out stage-n.