i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:57, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 280 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:27, 10-11-2004 
mindscape

Roki wrote:
-scum- wrote:
téged előbb visz el a májad mint engem a tüdőm :lol:

leszarom a tudodet : )
felolem akar mutragyat is szivhatsz
kulon legterben

egy aggresszív alkoholista ne pofázzon nekem a káros szenvedélyekről :lol:

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:29, 10-11-2004 
mindscape

ami jó az káros

úgyhogy dohányzom iszom szívok zabálok kefélek tovább

ez!

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:30, 10-11-2004 
állat

na majd megbeszeljuk egy pohar viszki mellett

csitulj

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:08, 11-11-2004 
pokemon

-scum- wrote:
érdekes, h a dohányosok általában(!!!) toleránsak és illedelmesek a nemdohányzókkal szemben (pl én 8) )

szerintem altalaban nem toleransak, tisztelet a kiveteleknek
pl a vonatokon is hiaba van athuzva a cigi, ugyanugy ragyujtanak a folyosokon es hiaba huzza le az ablakot az illeto attol meg erzodik es engem karosit :roll:
vagy Godollon az egyetemen a gepesz folyoson szinte vagni lehet a fustot
szunetben par perc mire ater az ember es aki nem dohanyos az is tok budos lesz
az meg bosszantobb mikor a barataim megkerdezik mikor kajalok, hogy "zavar ha ragyujtok? majd nem fujom rad a fustot"
hat igen zavar, ennel figyelmetlenebb dolog nincs is mikor valaki eszik ne dohanyozzanak mellette
amugy meg tok mindegy hogy bio dohany e vagy nem, minden amit elegetnek tartalmaz PAC vegyuleteket ami legkevesbe sem egeszseges.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:11, 16-11-2004 
souljah

http://news.nationalgeographic.com/news/2004/11/1109_041109_polar_ice.html

annak tükrében, hogy nem is olyan régen a pentagon épp azt jósolta, h 2020! tájékán köszönt be a legújabb jégkorszak-haha-, nagyon is elgondolkodtató, h vajon a 'ne higgy nekik' listámon a tudósokat vajon közvetlenül a politikusok mögé soroljam-e be..? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:45, 19-11-2004 
pokemon

Varhatoan 2005ben a szolnoki cukorgyarnak 5 milliot kell fizetni a kornyezetszennyezesert...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:29, 22-11-2004 
pokemon

u.b.i. wrote:
Varhatoan 2005ben a szolnoki cukorgyarnak 5 milliot kell fizetni a kornyezetszennyezesert...

nem hiszem hogy nagyon megrogyasztja oket meg ha ki is kell fizetniuk :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:06, 22-11-2004 
pokemon

:lol: Hat ja...
Azert a sok vizert cserebe ez angyon nudli... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:06, 22-11-2004 
pokemon

azaz "nagyon"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:52, 22-11-2004 
ujonc

Engem az baszszét, hogy ott vagyok egy bulin levegő 0, és az arc ott gyujt rá melletem mikor már látni sem lehet a füsttől, szólok neki hogy már amugy sincs levegő menyen ki...a válasz : hideg van.
Külföldön pl sehol nem mehetsz be a tánctérre cigivel, szentem itthon ezt figyelembe kéne venniük a partiszervezőknek!! nem egy nagy feladat.
by: egy dohányos :sisak:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:57, 22-11-2004 
original nuttah

/omlás/ wrote:
Engem az baszszét, hogy ott vagyok egy bulin levegő 0, és az arc ott gyujt rá melletem mikor már látni sem lehet a füsttől, szólok neki hogy már amugy sincs levegő menyen ki...a válasz : hideg van.
Külföldön pl sehol nem mehetsz be a tánctérre cigivel, szentem itthon ezt figyelembe kéne venniük a partiszervezőknek!! nem egy nagy feladat.

en meg nem voltam kulfoldon olyan helyen, ahol ne lehetett volna a tanceren dohanyozni. Meg Fabricben is lehetett, csak ott volt szellozes.

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:10, 22-11-2004 
pokemon

En meg nem voltam kolfoldon bulizni... :cry:
es tenyleg hideg van :lol: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:15, 23-11-2004 
partiarc

A helyenként 170 kilométeres óránkénti sebességgel haladó orkán pusztításáról a hétfőn megjelent szlovákiai lapok holdbéli tájakra emlékeztető, megrázó képeket közölnek. A hegyvidék egyértelműen olyan katasztrófát szenvedett el, amilyenre legalább egy évszázada nem volt példa.

A milliárdos károkat okozó orkán nyomán több millió köbméter tűlevelű erdő fekszik a földön péntek óta, sok állat elpusztult, vagy riadtan visszavonult a megmaradt bozótosokba. Az állatvédők szerint riasztó, hogy a hóban még csak állati lábnyomokat sem találni. Az orkánt vélhetően nagyon sok erdei vad nem élte túl.

A Magas-Tátrában keletkezett károk elhárítása évekig eltarthat, s várhatóan a fűrészárú forgalmi árát is csökkenti majd a túlkínálat. Az erdőket újra kell telepíteni és további húsz évet kell majd várni arra, amíg a fák megnőnek, de a Magas-Tátra eddigi látványa csak száz év múltán lesz újra látható.

Gyökerestül kitépett fák egy hegyoldalban a szlovákiai Magas-Tátrában
A hegyvidék "átláthatóvá" vált. A múlt csütörtökön még álló erdőségek néhány óra alatt "térdre rogytak", és így sosem látott tátrai távolságok váltak beláthatóvá, ami megrázó és drámai az ott élő emberek szemében.

„Lábra állítjuk újra az erdőket, de önmagunk erre nem leszünk képesek: országos összefogásra lesz szükség" - mondják az ott élők, és nem különbözik ettől a kormány véleménye sem.

Biztosra vehető, hogy az idei téli üdülőszezon elmarad és ennél is biztosabb, hogy hosszú ideig nem valósulhatnak meg a Magas-Tátrában megrendezendő Téli Olimpiával kapcsolatos ábrándozások sem.

"Fák, erdők nélkül a térség értékét veszítette" - nyilatkozta a Tátrai Nemzeti Park igazgatója, aki szerint a károk egyelőre felbecsülhetetlenek, mi több, a tavaszi olvadáskor újabb károkat okozó árvizek várhatók, hiszen az olvadó hó az erdők fékező hatása nélkül előre láthatlanul "közlekedik", és biztos, hogy az új erdőtelepítésekhez szükséges talaj jelentős részét a víz lemossa majd a sziklás területről.

Miklós László, a szlovák kormány környezetvédelmi minisztere azt mondta, hogy a katasztrófának a mikroklímára kifejtett hatása felmérhetetlen. Egyebek között azt sem lehet tudni, hogy a történtek milyen hatással lesznek a tátrai gyógyfürdők sorsára.

Ivan Gasparovic köztársasági elnök, a hadsereg főparancsnoka hétfőn indítványozta a védelmi miniszternek , hogy a hadsereg teljes állományát vessék be a tátrai károk helyreállítására. A miniszter egyetértett a javaslattal, és közölte, hogy a katonaság a szükséges létszámban és a szükséges ideig részt tud venni a feladatban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:48, 23-11-2004 
metalhead

/omlás/ wrote:

Engem nem zavar,ha vki a táctéren dohányzik,inkább attól leszek nagggyon ideges,ha a hozzámér a cigijével...
Ez ált. partynként 3szor legalább megesik :roll:
Nem értem,miért nem tudnak 1esek figyelni arra,hogy ugrálás közben ne hadonásszanak vele :?: :?: :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:17, 23-11-2004 
metalhead

lehet hogy benned van a baj, mert velem ez kb félévente egyszer történik meg :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:28, 23-11-2004 
ujonc

Na ne mongya senki ,hogy egy kiadós zúzás után nem "fullad meg"
a füsttől mert annak acélból van a tüdeje. Én spec. 4-5helyen talállkoztam avval a kéréssel hogy a tánctéren mellőzzük a dohányzást. ( itthon sehol sem)
A lényeg szentem az hogy nem nagy áldozat ha nem füstölünk egymás arcába, főleg egy túlzsúfolt partin:sisak:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:46, 24-11-2004 
metalhead

just4fun wrote:

Jó neked :wink: mi a taktikád? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:02, 24-11-2004 
souljah

angelpost wrote:
just4fun wrote:

Jó neked :wink: mi a taktikád? :lol:

friss lehellet :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:26, 24-11-2004 
pokemon

tic-tac!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:23, 17-12-2004 
ujonc

ne vegyetek kivágott fenyőfákat! pár (napjainkban álszent) ünnepnap miatt erdőket írtanak ki, aztán pár sudribunkó már december 27-én kihajítja az erkélyről az utcára!
ha már ragaszkodtok ahhoz, hogy becipeljetek egy fát a nappaliba, (és teleaggatjátok szaloncukorral, amit úgyis kiloptok belőle, ) akkor olyanfár vásároljatok aminek földlabda van az alján, és az feszes, ha nem feszes a földlabda, a fa nem éli túl az ünnepeket, mert a fa a gyökerei mellett egy gombafajta segítségével jut tápanyaghoz a talajból, és amelyik földlabda nem feszes, azt már megbolygatták, elszakították agombákat a gyökerektől.
másik verzió a visszaváltható fa.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 280 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]