i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:13, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 53 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:12, 23-11-2004 
droid

Bratwa wrote:
bocs, de sztem nincs

Eleg hardcore 720 fan vagyok, es eloszor kiboritott a kiado uj iranyvonala - de azert a Secret Fire meg a Tomahawk nem hiszem hogy olyan borzasztoak. Mondjuk azt en sem ertem hogy mit lat Swiftben...de az mas teszta

Blame nagyon tehetseges, es hat keresi az uj hangzasat, ami sztem nem olyan nagy tragedia - ha tobb even keresztul egy rosszul megkotott szerzodes miatt nem adhatnal ki egyetlen zenet sem, akkor sztem nem olyan meglepo hogyha mas uton indulsz el...

Open your mind
:thumbsup:

Jó én nem azt mondtam hogy tragédia, hanem azt hogy photek-story, tehát nem egészen azt csinálja mint régebben és énis 720° fan vagyok :) nekem spec az Asylum EP tetszett nagyon meghát ezek a K.O.T.P.-s alkotások se semmik, de a régebbi cuccok akkor is jobban bejönnek mint bármimás KÁÁÁPÍÍSS?! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:48, 23-11-2004 
droid

headhunter wrote:
Bratwa wrote:
ha tobb even keresztul egy rosszul megkotott szerzodes miatt nem adhatnal ki egyetlen zenet sem, akkor sztem nem olyan meglepo hogyha mas uton indulsz el...

és a GLO-s ügyvitelt ismerve az sem meglepö, ha az alany dühe a zenéjében ölt testet

Hát ja, az elmúlt 4-5 évben keményen dolgozott rajta a GLO, hogy leépítse önmagát.

Most full lecsupaszítva vannak, kérdés mi jöhet innen: vagy újrakezdik és felemelkedés (ami elég nehéz lesz, mert a "jóhírük" azért szerintem sok producert elért, bár a tehetségek, új nevek felfuttatása még opció lehet), vagy húzzák azt ami most van, Bukem / Conrad, iparosmunka... Én az előbbiért szurkolok, tudásuk/eszközeik meg vannak hozzá!!

Azért az tényleg durva, amit a GLO kiszórásként csinált: míg korábban mindenkit lekötöttek, most elküldtek mindenkit, a teljes Cookin' gárdát, Vincent, Cedar, a dnb-seket, Future Engineers, Nookie, PFM, NuMoon, alkalmazottakat/producereket, maradt Bukem/Conrad, Makoto, és egyedüliként Marcel, de ő is rövidített módon. Már Deeizm is kikerült..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:51, 23-11-2004 
bladerunnaz

en inkabb annak szurkolok, hogy a sok jo producer jo helyre keruljon

es hogy a future engineers vegre csinaljon valamit :)

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:51, 23-11-2004 
droid

Ahmadzai wrote:
headhunter wrote:
Bratwa wrote:
ha tobb even keresztul egy rosszul megkotott szerzodes miatt nem adhatnal ki egyetlen zenet sem, akkor sztem nem olyan meglepo hogyha mas uton indulsz el...

és a GLO-s ügyvitelt ismerve az sem meglepö, ha az alany dühe a zenéjében ölt testet

Hát ja, az elmúlt 4-5 évben keményen dolgozott rajta a GLO, hogy leépítse önmagát.

Most full lecsupaszítva vannak, kérdés mi jöhet innen: vagy újrakezdik és felemelkedés (ami elég nehéz lesz, mert a "jóhírük" azért szerintem sok producert elért, bár a tehetségek, új nevek felfuttatása még opció lehet), vagy húzzák azt ami most van, Bukem / Conrad, iparosmunka... Én az előbbiért szurkolok, tudásuk/eszközeik meg vannak hozzá!!

Azért az tényleg durva, amit a GLO kiszórásként csinált: míg korábban mindenkit lekötöttek, most elküldtek mindenkit, a teljes Cookin' gárdát, Vincent, Cedar, a dnb-seket, Future Engineers, Nookie, PFM, NuMoon, alkalmazottakat/producereket, maradt Bukem/Conrad, Makoto, és egyedüliként Marcel, de ő is rövidített módon. Már Deeizm is kikerült..

ezekszerint előbb utóbb mindenki bekattan ha sokáig csinálja... Grooverider rocks :roll: de vannak egypáran

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:58, 23-11-2004 
droid

valdi wrote:

Azok elég fura csávók... Lee-vel, aki tavaly decemberben itt járt kettejük közül, elég sokat dumáltam.

Ugye ők is súlyos parkolópályára kerültek, éveken keresztül zéró kiadvány, nulla profilfejlesztés. Finoma kérdezgettem, hogy nem baj? Nem zavaró, hogy nem jön ki semmi? Erre a legnagyobb nyugalommal/megelégedéssel mondta, hogy minden ok, csinálják a számokat (na de 2-3 évig????), majd megjelennek. De hát mégse..

Kíváncsi vagyok mi lesz, félő hogy ennyi volt a karrier. De ne legyen igazam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:00, 23-11-2004 
impulsecreator.hu

akira csak dídzsézik?

most láttam vhol egy japán part flyeren a nevét egy glo embléma kíséretében

Zed`s dead baby...Zed`s dead.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:07, 23-11-2004 
tactile

ja, az a japán glo oldal nekem sem teljesen világos, de úgy látszik van ott valamilyen szintű pörgés

Tony Fordhamről meg csak annyit, hogy több hónapja képtelen aláírni az új disztribúciós szerződést, aminek köszönhetően gyakorlatilag semmilyen új glo release nincsen - és nem is lesz egy darabig

:roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:12, 23-11-2004 
droid

Akira sztem dj-zik.
A GLO japán részét teljesen Makoto viszi (mármint pénzben és vezetésben) külön Tonyéktól.
Nem is örültek neki, amikor egy-egy bulin Blame is fellépett vendégként...

Egyébként úgy tudom, hogy Makotonak lesz külön labele is (mint a régi szép időkben, Nexus, 720...), de hogy ez most hogy áll, lövésem nincs. Meg készül Producer cd-je és egy dvd is turnékról, stúdiózásról.

Disztribúció én úgy tudom meg van oldva: ZYX. Vagy azt is mondhatnám szánalmas. Angliában szinte semmilyük nincs most kint, mert a németeknek kéne visszahozni. Online shop lezárva, merchandising zéró, de ez egy másik story, kicsit megszívták ők is akészletekkel az évközbeni distr. csődöket.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:26, 23-11-2004 
impulsecreator.hu

érdekes, pedig most volt pár cucc ott annyira nem is régen, amik elég reménykeltőek voltak, pl viceversa, commix, stress level feltűnése...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:37, 23-11-2004 
tactile

Ahmadzai wrote:

Egyébként úgy tudom, hogy Makotonak lesz külön labele is (mint a régi szép időkben, Nexus, 720...), de hogy ez most hogy áll, lövésem nincs.

Éppen itt lenne az ideje!

Disztribúció én úgy tudom meg van oldva: ZYX. Vagy azt is mondhatnám szánalmas. Angliában szinte semmilyük nincs most kint, mert a németeknek kéne visszahozni. Online shop lezárva, merchandising zéró, de ez egy másik story, kicsit megszívták ők is akészletekkel az évközbeni distr. csődöket.

úgy tudom, hogy a ZYX csak a cd-releasekkel foglalkozik, így no vinyl

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:43, 23-11-2004 
tactile

és mindennek tetejébe, úgy hallottam, hogy az új Earth is szar!

:lol:

na jó, elég a savból mára
:hippy2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:02, 23-11-2004 
ujonc

Bratwa wrote:
úgy tudom, hogy a ZYX csak a cd-releasekkel foglalkozik, így no vinyl

Így van, persze a Progression Sessions 10 rendre ki is jött.
Körülbelül fél éve nincs egy darab single se a legutolsó 63. óta. (Vice Versa - Shining Thru / Solid Ground)

A 64. pedig nagyon várom... :wink:
Arról ne is beszéljünk, hogy jópár zenével lógnak már egy ideje. (Legjobb példa talán: Aquasky - In The Zone)
Reméljük hamarosan sikerül elmozdulni nekik erről a holtpontról.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:28, 23-11-2004 
droid

Bratwa wrote:
bocs, de sztem nincs

Eleg hardcore 720 fan vagyok, es eloszor kiboritott a kiado uj iranyvonala - de azert a Secret Fire meg a Tomahawk nem hiszem hogy olyan borzasztoak. Mondjuk azt en sem ertem hogy mit lat Swiftben...de az mas teszta

Blame nagyon tehetseges, es hat keresi az uj hangzasat, ami sztem nem olyan nagy tragedia - ha tobb even keresztul egy rosszul megkotott szerzodes miatt nem adhatnal ki egyetlen zenet sem, akkor sztem nem olyan meglepo hogyha mas uton indulsz el...

Open your mind
:thumbsup:

Nincs is baj a tehetségével! 720 az nagyon jó label, mindig is szerettem a lemezeit, csak a legujabb kiadványok (720NU012 - 720NU015) nem találkoztak az izlésemmel. Sajna a Secret Fire-t és a Tomahawk-ot még nem hallottam...

Bratwa wrote:
Eleg hardcore 720 fan vagyok, es eloszor kiboritott a kiado uj iranyvonala

Engem eloszor nem, pont ez az! Pl. a Seba - unrevealed stories is milyen király, bár az egy régebbi darab. De a fentebb megnevezett lemezek, nekem nem tetszenek. Viszont várom a következőket, ha jó lesz, meglesz.
A Swift-es dolog az tényleg más.

Azt nem mondanám, h be vagyok szűkülve az atmoszférikusra. :o

Lényeg mi lényeg, a régebbi zenéi maradandóbbak, de a legjobbakat neki!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:32, 23-11-2004 
droid

suzukisamurai wrote:
A Swift-es dolog az tényleg más.

Azokat a számokat még nemis hallottam... bár ha jól sejtem akkor szerencsére... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:55, 23-11-2004 
souljah

Ahmadzai wrote:
valdi wrote:

Azok elég fura csávók... Lee-vel, aki tavaly decemberben itt járt kettejük közül, elég sokat dumáltam.

Ugye õk is súlyos parkolópályára kerültek, éveken keresztül zéró kiadvány, nulla profilfejlesztés. Finoma kérdezgettem, hogy nem baj? Nem zavaró, hogy nem jön ki semmi? Erre a legnagyobb nyugalommal/megelégedéssel mondta, hogy minden ok, csinálják a számokat (na de 2-3 évig????), majd megjelennek. De hát mégse..

Kíváncsi vagyok mi lesz, félõ hogy ennyi volt a karrier. De ne legyen igazam.

sztem nincs is... 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:58, 23-11-2004 
souljah

Bratwa wrote:
és mindennek tetejébe, úgy hallottam, hogy az új Earth is szar!

:lol:

na jó, elég a savból mára
:hippy2:

:oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:00, 23-11-2004 
droid

Stussy wrote:
Ahmadzai wrote:
valdi wrote:

Ugye ők is súlyos parkolópályára kerültek, éveken keresztül zéró kiadvány, nulla profilfejlesztés. Finoma kérdezgettem, hogy nem baj? Nem zavaró, hogy nem jön ki semmi? Erre a legnagyobb nyugalommal/megelégedéssel mondta, hogy minden ok, csinálják a számokat (na de 2-3 évig????), majd megjelennek. De hát mégse..

Kíváncsi vagyok mi lesz, félő hogy ennyi volt a karrier. De ne legyen igazam.

sztem nincs is... 8)

Attól függ mit nevezel karriernek...
Én imádom a zenéjüket, számomra sztárok :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:13, 23-11-2004 
piper

valdi wrote:
en inkabb annak szurkolok, hogy a sok jo producer jo helyre keruljon

roluk jut eszembe, khmm IPC+Deep - Future Engineers... yolenne

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:20, 24-11-2004 
droid

'G' wrote:
roluk jut eszembe, khmm IPC+Deep - Future Engineers... yolenne

Well, ha valaki meg akarja csinálni, dobjon egy PÜ-t és adok kontaktot... szerintem nem lenne túl sokba a dolog.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:45, 24-11-2004 
souljah

Blu Martenn* * * wrote:
ezek a K.O.T.P.-s alkotások se semmik
hááát nekem spec. nem igazán tetszenek ezen alias alatt készülõ zenéik, a secret fire meg kifejezetten szar.. szerintem de remélem megtalálja a helyét, mert amúgy max respect neki

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 53 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]