i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 10:11, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 486 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Next
Author Message
 Post subject: Hotel North Pole
PostPosted: 20:33, 25-11-2004 
ujonc

Legyetek Üdvözölve!

Sinko barátommal aktuálisnak érzünk egy saját topik nyitását. Mostanában sűrűsödnek a dolgok köröttünk, gondoltuk megosztjuk veletek.

- Hotel North Pole Minimaldisco klub indult a West Balkánban

A hely a Corvin mozi mögött a Kisfaludy u36 alatt található. Belépni ingyen lehet csak táncolni kötelező. A hang sztem teljesen ok és a helynek is jó hangulata van többek közt a Mikrobatts csapat dia vetítésétől és az általunk invesztált táncszőnyegtől!
Ma este Mesterházy lesz vendégünk, aki lehet jövő héten is beugrik hozzánk. Ám képzeljétek, tegnapelőtt felhívott egy srác és bemutatott két német dj kollégát. Tinnió Lipcséből, Thomas pedig Münchenből jött. Tegnap játszottak műsorban, összehaverkodtunk és láss csodát, ma ők is raknak WB-ban!
A közeljövőben jön még Judie Jay, Gabriel Lehr live, Minimalheadz live, Hotel North Poile live, és megpróbáljuk még idén elhívni Tibor Holodát Pozsonyból (a város egyik legpengébb minihouse dj-je)

- Új műsoridő a Tiloson: csütörtök (szerda éjjel) 0-3h

Megörököltük Titusztól és Gaulamintól a Harmadik Fül műsoridejét, így hetente leszünk 3 órát. Általában műsorkezdéskor van pici csúszás, így netről utólag hallgatva 0 óránál sokszor még Gathkins féle karibi jóság szól, ne lepődjetek meg. Hallgassatok!

- Készülget honlapunk is hnp.tilos.hu

Letölthető mixek, velünk kapcsolatos klub, buli és rádiós infók és egy rakás, bulikon készült felvétel vár szemezgetésetekre. Mi vagyunk a wmasterek, szal kis fikákat elfogadunk.

- Kalt elhagyta a csapatot és határozatlan időre inaktivizálja dj pályafutását

Ezt hagytam a végére, elég kemény. Az utóbbi évben már nem volt annyira lelkes, csendesen bár, de velünk tartott. Most sem vesztünk össze, nem ezért lépett le, más jellegű dolgok, gondok kötik le mostanában sajnos. Remélem, h ez csak pillanatnyi őrület a részéről és pár hét múlva új erőre kapva pörgeti majd velünk tovább...mindenesetre most full offline, még telefonon sem érem el.

Legyen ennyi topiknyitó gyanánt, aztán úgyis alakul majd...

jóklegyetek!
wamzer

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:47, 25-11-2004 
original nuttah

hajra fiuk :slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:58, 25-11-2004 
minimalheadz

azért ha már valakit nem érsz el telefonon, akkor elhagyta a csapatot??
sztem azért lennének a barátok, hogy ha valaki bajban vagy naga alatt van, akkor segítsenek neki.
na mindegy, látom szimplán munkakapcsolat a tiétek...
offvége..bocs

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:14, 25-11-2004 
original nuttah

nocsak a freudi elszolas

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:14, 25-11-2004 
droid

miaz hogy rendbe van a hang? amikor oda lett uccso pillanatban atrakba az aad az szornyu volt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:26, 25-11-2004 
original nuttah

legjobb! :smileslayer: :ass: :thumbsup:

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:30, 25-11-2004 
hotel north pole

isu wrote:
azért ha már valakit nem érsz el telefonon, akkor elhagyta a csapatot??
sztem azért lennének a barátok, hogy ha valaki bajban vagy naga alatt van, akkor segítsenek neki.
na mindegy, látom szimplán munkakapcsolat a tiétek...
offvége..bocs

Pfuhh Isu, ezt ugye nem olvastad végig mielőtt elküldted? Ha érdekel a dolog szívesen beszélgetek veled, csak arra kérlek info hiányában ne írj baromságokat! köszi! ..bocs!
Saját döntése volt ez, szószerint írta hogy kilép és ő nem akarja, hogy bárki is elérje. De ez innentől sztem nem public.. offvége

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:36, 25-11-2004 
cop.underground.hu

hajra sracok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:38, 25-11-2004 
ujonc

s.w.b.e. wrote:
miaz hogy rendbe van a hang? amikor oda lett uccso pillanatban atrakba az aad az szornyu volt

én nem vagyok annyira finnyás típus, de szoktam nyávogni, ha xar a hang, ittmég nem nyávogtam

de akkor helyesbítek: sztem rendben van a hang

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:56, 25-11-2004 
original nuttah

nem ertem miert kell lehuzni egy hianypotlo, jo hangulatu, ingyenes bulit...

nem csengett a fulem, pedig a legtobb buli utan szokott, nem lehet akkora gaz a haggal. tok elit hely: minden wc fulkenek van ajtaja, nem ugy mint kultiban. :wink:

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:14, 25-11-2004 
original nuttah

Volt szerencsém az első bulin ott lenni és semmi gond nem volt a hanggal (sem).
És hajrá!

ImageImage

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:17, 25-11-2004 
droid

jo. csak kerdeztem, mert amikor kevinek voltak ott a nem az volt a baj h rossz hangcucc volt, hanem h nem volt hangcucc, csak valami hirtelen osszekapott valami. de lehet h azota berendezkedek a helyiek. majd csekkolom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:20, 25-11-2004 
original nuttah

hát én indulok, letesztelem ezt a bizonyos hangcuccot :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:20, 26-11-2004 
ujonc

a hely folyamatosan alakul, mi vittünk le szőnyeget, wb-sek meg raktak ki sztájlis képeket és narancssárga függönyt + szobalámpa dj-nek. Vetítősök is sokat adnak a hangulathoz, bár az állóképek miatt kevésbé észrevehető. Gyűjtünk bőszen pár faintos diszkólámpára, személy szerint nagyon hiányzik...
Tegnap viszont zsíír volt a buli nagyon jó közönséggel! Ákos kissé korán kezdett, majd átengedte terepet a fritzeknek. Tinnió és Thomas sztem túl háuszos stílust nyomattak, páran nyifogtak nekem legalábbis :)
Én mondjuk extranyálas vagyok, de bejöttek a német srácok, finoman épülős, grooveos deepházakat toltak. Hnp oldalon kint van 1 mix tőlük. Persze Mesterházyval reggel 6 kor hazafelé arra jutottunk, h mégiscsak töketlenek voltak :lol:
A legvégét mi zártuk: Sinko, Mesterházy + én próbálkoztam finallel, de asszem felejtem a közeljövőben...

Jövő héten ismét lejön Ákos, maradt egy kis hiányérzetünk na :)
De a fő vendég Judie Jay lesz, remélhetőleg normálisan fog szólni a cucc vokállal is...

respect a publikumnak
wmzr

jaja: BT asszem a minidisc adaptered lent felejtetted, Bandika magához vette, nála keressd

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:32, 27-11-2004 
syrup.hu

Namár... most értem csak haza :-))
Háát , köszönöm ezt a bulájt.. nagyon jól éreztem magam, príma arcok állva (nem mindig :-) meghallgattatok ....
Félreértések elkerülése végett "mé', most baj-e?" ... én akartam az elején játszani, egy jókora c64 alaphangulatot adni a Wamziéknak, aztán kicsit letört amikor meghallottam az utánam következő Hans minden ívet kettérepesztő technolemezét ... ezzel még nem érdemelte volna ki az ellenszenvet, ha vett volna magának sört, és nem az én söröcskéIMET itta volna meg amikor nem nézek oda (amúgy sem az olcsó sörök találkahelye a WB) ... szal' bocs

Amúgy meg nagyon igéretes kis klubest ez a HNP ... csütörtökön úgy néz ki, ismét talizunk.

ja és a hang: nem sok helyen fogad sztereo monitor, ami szépen szól és jól van beállítva ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:40, 27-11-2004 
ha sikerul a munkammal egyeztetni,lenezek jovoheten es syr mester a vendegem 1 sorre :)

Post subject:
PostPosted: 19:59, 27-11-2004 
hotel north pole

.syr wrote:
... ezzel még nem érdemelte volna ki az ellenszenvet, ha vett volna magának sört, és nem az én söröcskéIMET itta volna meg amikor nem nézek oda ...

Mi meg bosszúból elszívtuk a cigijét 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:51, 27-11-2004 
syrup.hu

Undertaker wrote:
ha sikerul a munkammal egyeztetni,lenezek jovoheten es syr mester a vendegem 1 sorre :)

hááááát nem hangziq rosszúl :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:02, 28-11-2004 
original nuttah

jaja, fasza kis házibuli volt, sok finom barna sörrel :D
jövö héten ugyanitt.... :sor:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:25, 28-11-2004 
pokemon

Remélhetőleg a légcsőgyulladásom jövőhéten már csak nyomokban fog megzavarni a bulizásban... :D
Ákos ügyes fiú volt, piros pont neki. És mivel látom, hogy érzékenyen érinti a söre sorsa, legközelebb nem lejmolok tőle. :lol:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 486 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]