Hello,szeretnek hozzaszolni nehany dologhoz a bulival kapcsolatban!Nekem szemely szerint nagyon tetszett az egesz bar a hang a dnb reszen tenyleg nem volt a legjobb,de szerintem mindannyian voltunk mar hangzasilag nem 100%os bulin...Ezen minek kell ennyit nyavalyogni...az arak tenyleg viccesek voltak,heineken nem 500,nem 600,hanem 550!Vicc,de ez nem hinnem hogy barmelyik szervezo hibaja lenne.A csapolt sor tenyleg vizezett,de melyik bulin nem?Az hogy a pultos 4 vagy 5 decit folyatott a poharatokba az kellemetlen,de miert nem szolsz neki?En is jartam mar igy meg 2 evvel ezelott egy cicadellas bulin hogy a kislany az Egri bikaver cimkezetu uvegbol asztali minositesu borral szolgalt ki,mert attoltottek..en szoltam is!Kit erdekelt hogy csunyan nezett utana?800 forint az 800 forint,kapjuk meg a minoseget!Az orsi es a fresh e.r. elott ne haragudjatok,de le a kalappal,mert ok igazan mindent megtettek azert hogy MI jol erezzuk magunkat.Oke,voltak,vannak es lesznek hibak minden bulin csak azt nem ertem mi a fenet sirtok ennyit?Gyakorlat teszi a mestert!5 kulfoldi dj.a kulfoldiek szerint is oriasi meglepetes nekunk.Egyben nevetsegesnek tartom azokat az embereket,akik csak askalodnak es csak masok agyat huzzak fel,fikazni aranyapam mindenki tud erre ne legyel olyan buszke,mert a sajat erkolcsi bizonyitvanyodat irod ala vele grafit ceruzaval...A forum tenyleg ezert jo,mert szemelytelen,de nehany embernek miert nyillik ki ennyire a csipaja? Csak itthon megy ez igy...nagyon gagyi...Az a baj hogy megy a szethuzas a buliszervezok kozt,nem ertem megint hogy miert?Ha szemelyes akkor szemtol szemben osztogassatok egymasnak a vezert,ne egy forumon.En nagyon MAGYARNAK tartom ezt a magatartast,nem hiaba tartunk itt,mindig van olyan barany,aki szethuzza a nyajat,ezert vannak a pasztoroknak kutyai.Csinonak uzenem hogy a Creznek ne irja hogy paraszt,hanem szemelyesen alljon oda es mondja a szemebe,ne forum szemelytelensegevel allitson maga ele pajzsot vagy mi van tele gatyad kislany?You must think fast before you move!!!Tobbet nem irok,de tudnek meg nehany dolgot mondani...es akinek nem inge ne vegye magara!
Peace and love and harmony!