Tudom, hogy az újszülöttek nem ismernek, de aki igen az el tudja mondani nekik.
Vannak dolgok amiket közölnöm kell veletek.
Én több DnB bulit nem finaszírozok. Már kinőttem belőle, mert mikor olvasni tanultatok csak, már voltak komoly házibulik, amiken ott voltam.
Tudom, hogy Ti mindent jobban tudtok, ezért várjuk a meghívásokat a saját bulitokra, hogy eltanuljuk mi a manapság a tutti.
Az Internet személytelen, de kicsi a világ és BP még kissebb, nem beszélve arról, hogy egy ilyen komoly 5DJ bulira nem sokan jöttek el. Szóval lehet a szátokat szarásra használni, de az Orsi a csajom és roppant feszült kezdek lenni, ami semmiképpen nem jó senkinek sem. Szóval csak illedelmesen szépen, ahogy csillag megy az égen...
Ezen túl Break bulikat fogok finaszírozni, mert sokkal egészségesebb... Ha értitek mire gondolok.
Én komálom a burátokat meg minden, de vegyetek vissza.
A buli szerintem jó volt, kár volt kepesztenünk a nagy teremért, mert úgysem jöttek el elegen. Remélem jól megnéztétek, mert egy jó darabig nem látjátok. Digital és Calyx akik azonos napon születtek, mint kiderült mégsem vonzottak elég arcot. Pedig nagyon jó arcok voltak... aki beszélt velük tudja.
A break nekem nagyon rendben volt... Ollyt ma leviszem Pécsre játszani, holnap meg a rewindon fog meglepni mindenkit.
A bárt nem mi csináltuk, különben ennél sokkal barátibb árak lennének. A ruhatáros lenyúlta a kardeszemet és külön lóvét fizetünk, hogy ingyen legyen a klozet.
Ennyi drágáim, tietek a gyeplő. Amennyiben végre felújítják a Rudast, majd talán lesz másik partym, addig várjuk a meghívásokat....