i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:18, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 56 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 00:53, 09-12-2004 
impulsecreator.hu

spyder wrote:
szánalom volt a vivahippes report...

viszont úgy nézett ki h moha most tényleg nem a fűre lépett :tired: :D

Image

(adorjan alul. :D)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:04, 09-12-2004 
pokemon

spyder wrote:

Vágod hogy megy ez! A VIVA-s srácok már nem akartak annyit túlórázni, hogy a döntőt is kivárják! Az luxus! Felvették a felkonfokat szépen előre, felvették a vágóképeket, azt béke! Majd összehozunk valamit a vágóasztalon ezeknek a barmoknak - gondolták jó magyar szakbarbár módjára! Nem is Gőzzel vívtam a végső párbajt, hanem Erol MC-vel. Szegényről meg se emlékeztek! Rólam még vágóképük se volt, vagy lehet, hogy volt, csak fingjuk se volt, hogy melyik pofa lehetek én...
Éljen a hiteles tájékoztatás!

Béke!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:08, 09-12-2004 
ujonc

Tanny-D. aka Toasty Todd wrote:
spyder wrote:

Vágod hogy megy ez! A VIVA-s srácok már nem akartak annyit túlórázni, hogy a döntőt is kivárják! Az luxus! Felvették a felkonfokat szépen előre, felvették a vágóképeket, azt béke! Majd összehozunk valamit a vágóasztalon ezeknek a barmoknak - gondolták jó magyar szakbarbár módjára! Nem is Gőzzel vívtam a végső párbajt, hanem Erol MC-vel. Szegényről meg se emlékeztek! Rólam még vágóképük se volt, vagy lehet, hogy volt, csak fingjuk se volt, hogy melyik pofa lehetek én...

Béke!

ugy mondod mintha valaha is lett volna jobb műsor vivahipben.illetve jobb adás
de mit vársz egy olyan műsorvezetőtől és olyan stábtól akinek köze sincs a hiphophoz csak odaültették őket...szerintem igyis kurvanagy fejlődés az h egyátalán elmentek egy buliba és valami olyanról forgattak(bár igaz nemtúljól) aminek tényleg köze van a magyar hiphophoz.és nempedig szlengszotár meg lilbow wow meg ilyenek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:15, 09-12-2004 
pokemon

la haine wrote:
Tanny-D. aka Toasty Todd wrote:
spyder wrote:

Béke!

ugy mondod mintha valaha is lett volna jobb műsor vivahipben.illetve jobb adás
de mit vársz egy olyan műsorvezetőtől és olyan stábtól akinek köze sincs a hiphophoz csak odaültették őket...szerintem igyis kurvanagy fejlődés az h egyátalán elmentek egy buliba és valami olyanról forgattak(bár igaz nemtúljól) aminek tényleg köze van a magyar hiphophoz.és nempedig szlengszotár meg lilbow wow meg ilyenek...

Nem nagyon szoktam látni a műsort, úgyhogy nem vágom, mennyire hiteles...
Egyébként valahol igazad van, csakhát bassza a csőröm.

la haine wrote:
na és milesz egy megnyert free battle után mr tanny d?
nem gondolkozol studiózáson?
csakmer én kurva kiváncsi vagyok de pl nemhallottalak soha

Már régóta gondolkodom egy demóban. Lehet, hogy eljött az ideje. Meglátjuk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:18, 09-12-2004 
partiarc

pedig valami demo, vagy élőfelvétel jó lenne hogy mégis tudjam ki kicsoda merre :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:10, 20-12-2004 
pokemon

Kedd (holnap) este kb. 19:00-19:15-ig Tanny-D. es Erol MC az m2 televizio Kulturhaz c. musoraban elo adasban!!!
Lesz egy kis beszelgetes meg egy kis freestyle-produkcio is!
Nezzetek!

Beke!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:34, 22-12-2004 
pokemon

A neveket természetesen felcserélve feliratozták ki...
És lám-lám ki volt az egyik műsorvezető? Ex-Anima Juci!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:51, 22-12-2004 
metalhead

nice one..az a csirke nagyon iq-s, tevebe valo :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:07, 22-12-2004 
pokemon

Psure wrote:
nice one..az a csirke nagyon iq-s, tevebe valo :D

Félreértés ne essék! Én nagyon csípázom őt!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:07, 11-01-2005 

tanny d és erol újra az m2-n! csütörtökön 17.00-17.30 körül. persze a szervezés ismét top: nem képesek dj-t intézni, instru cd-ket kell vinni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:58, 11-01-2005 
pokemon

mista bob dobalina wrote:
tanny d és erol újra az m2-n! csütörtökön 17.00-17.30 körül. persze a szervezés ismét top: nem képesek dj-t intézni, instru cd-ket kell vinni!

Honnan az infód Bob?

Egyébként a hír igaz, bár az időpont nem stimmel. A műsor 18:00-19:30-ig tart, és az egész adásfolyamnak részei leszünk. Állítólag kb. 10 percenként mi fogjuk freestyle-ban összefoglalni az eddig hallottakat, ill. mi konferáljuk fel a soron következő témát.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:45, 12-01-2005 

még hétfőn beszéltem erollal, de akkor még ennyit lehetett tudni. különben jó ötletnek tűnik ez a kezdeméynezés csak hát a szervezők felkészültsége...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:09, 14-01-2005 
pokemon

Szokásos Magyar TV minőség. Zenei alap elcserélés (pedig adás előtt egy órával ott voltunk és bepróbáltunk mindent - precíz, szájbarágós cetli az instrumentál CD-n), név-inzert összecserélés ismét...
De egyébként a háttéremberek (szerkesztők, stáb, stb) jó arcok, értelmesek, segítőkészek és kedvesek.
Azért szerintem jó volt. Én a flow-mmal elégedetlen vagyok, de sebaj, lesz még jobb is élő adásban! Furcsa így steril stúdiókörülmények közt nyomni, nehéz úgy felpörögni, mint színpadon...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:11, 14-01-2005 

ez így jöt le nekem is. ahoz, hogy ilyen helyzetben is hibátlanul működjön a dolog óriási rutin kell. lesz folytatás?

ez a tegnapi csaj még az ex-animásnál is bénább volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:23, 14-01-2005 
pokemon

mista bob dobalina wrote:
ez így jöt le nekem is. ahoz, hogy ilyen helyzetben is hibátlanul működjön a dolog óriási rutin kell. lesz folytatás?

ez a tegnapi csaj még az ex-animásnál is bénább volt.

Nagyon tetszett mindenkinek a stúdióban (stáb, vendégek, műsorvezetők, rendező, főszerkesztő). Nagy rácsodálkozás volt. "Hú, ez tényleg nincs előre megírva?! De jó!"
Eredetlieg az utolsó színrelépésünk nem is volt benne az adásmenetben, de annyira bírták, hogy még betettek minket a végére is. Meg eredetileg csak 1 percekre lettünk volna, de annyira tetszett a rendezőnek, hogy kibővítette a megjelenéseink idejét. (Mondjuk ez picit meg is zavart minket, mert sosem tudtuk, hogy menni időnk van, hogy osszuk be, stb.)

Azt mondták, még hívnak minket!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:37, 19-01-2005 
pokemon

Jött egy kérdés www.hiphop.hu fórumán. Arra regáltam ezt, gondoltam bepostolom ide is, hátha érdekel mást is:

"A lényeg annyi, hogy mint az lejjeb le is írtam a flow-mmal én is abszolút elégedetlen vagyok így visszanézve. A szöveg tartalmával ellenben a körülményekhez képest maximálisan elégedett. A flow szerintem a steril körülmények hatására is volt ilyen, nincs időd bepörögni, stb. De nézd vissza pl. a legutóbbi Raplife Freestyle verseny videóit, ott meglátod, milyen vok mondjuk színpadon.
Amit láttál rajtam, az valóban feszültség volt, amit több dologra vezetek vissza:
- életemben 2.-szor voltam TV-ben rappelni, pláne hogy élő adásban, azelőtt nem hittem volna, de komoly drukk keletkezik ilyenkor bennem, márpedig a tökéletes frísztáljhoz tökéletes oldottság szükséges - legalábbis nálam. Több reflektor vakít a pofádba, sokkal közelebbről, mint a színpadon, alig látsz, izzadsz a hőjüktől, a kamerák mögött 3 szerkesztő 3félét mutogat neked, hogy mit hogyan csinálj, merre mozogj.
Nyilván ez rutinnal legyőzhető, úgy érzem a múltkorihoz képest jobbak is voltunk, de - hangsúlyozom: legnagyobb meglepetésemre - ide nem elég a színpadi rutin.
- nagyot dobott a stresszen, hogy az elején rossz CD-t tettek be (konkrétan 2 CD-t kértek tőlem, az egyiket zenei aláfestésnek a beszélgetések alá, a másikat a frísztájlunk alá instrumentálnak. 1 órával adás előtt bennt voltunk, személyesen kipróbáltuk, megmutogattam a technikusnak, és egyébkéntis szájbarágós precizitással címkéztem fel a 2 CD-t, hogy még véletlenül se keverje össze. A hangpróbán még minden stimmelt, erre kezdődik az adás, és rossz alap csendül fel, aminek az első egy percében nem hogy DOBÜTEM, de még RITMUS sincs! A műsor elején adásban be is mondtam, hogy cseréljenek CD-t, mert a gyártásvezető azt mutogatta nekem; míg az egyik műsorvezető, hogy mehet, a másik, hogy átveszik ők a szót, most döntsd el mi van?! Erre kezdtem el vaktában...
- azt sem tudtuk soha, hogy mennyi időnk lesz rappelni, mert az eredeti adásmenetben az volt, hogy 1 ill. 1:30 percek, közben mindig hosszabb volt, de sosem tudtuk, hogy hogyan osszuk be a rendelkezésre álló időt, stb., mikor hagyjuk abba, stb. - kvázi nem tod, hogy egy gondolatot hány sorban fejthetsz ki, lekevernek-e v. sem - ilyenkor bezzeg az egész stáb néz, mint a birka, nem látják, hogy azért nézünk ki kérdőn a kamerából, mert nem tudjuk, hogy mikor mi következik
- aztán ami még komoly feladat volt, hogy IRÁNYÍTOTT freestyle-ról volt szó, ami alatt azt értem, hogy a műsor elején megkaptuk az adásmenetet (ami egy rövid tartalomjegyzék, ELVILEG pontos időbeosztással), és ez alapján kellet nekünk adott időben adott dolgokról frísztájloznunk - ez ráadásul nehezebb, mint a "témát kalpból kihúzós" freestyle-verseny, mert ott csak egy dologról kell nyomni, amit baromi tágan értelmezhetsz, itt a műsorban viszont egy színrelépés alatt TÖBB dologról kellett nyomni, ráadásul sok KONKRÉTUMOT elmondva (szervezetek neveit, dátumokat, SZJA 1% felajánlásának lehetőségét, rendezvényeket - komplett felkonfokat és lekonfokat), tehát memorizálnunk kellett kulcsfogalmakat, aztán azokat rímbe szedve, egyéni gondolatokkal megspékelve visszaadni
- ami még szintén idegesítő volt, hogy folyton azzal basztattak, hogy mozogjunk-táncikáljunk
- ami szintén dühített, hogy a múltkori adásban is felcserélték a neveinket, itt ezt ismételten és többszörösen megtették, holott ezt is nyomatékosan tisztáztuk akkor is, most is

Hát hirtelen ennyi! Remélem, hogy némi magyarázattal szolgáltam. Mondom, lesz ez jobb is, a tapsztalat csak a hasznunkra válik, azt mondták, hogy leszünk még máskor is, mert kivétel nélkül nagyon tetszett ott benn a TV-ben mindenkinek, és azért is kaptunk hosszab színrelépési időket, mert a rendezőnek nagyon bejött az egész, meg ahogy kivágtuk magunkat az elején, stb. Az utolsó elköszönős rész elvileg nem is volt benne az adásmenetben, de mondom annyira bejöttünk nekik, hogy beraktak minket a végére is.

Erolhoz még annyit (beszélgettünk erről sokat), őt is megzavarták az említett tényezők, ő bele is bucskázott többször a szavaiba, de ez abszolút érthető, ill. vagy gördülékenyen folytatta vagy én rögtön átvettem a szót. A stresszt meg ezek szerint ő jobban tudta kontrollálni abban a tekintetben, hogy rajta kifelé ez nem jött le annyira."

Béke!

D.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 56 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours [ DST ]