shudder wrote:
Na ilyet még nem. Ilyet még életemben nem. Ilyen sz@rt még nem, soha. Nem a zenére és nem a djkre értem, nem. Komolyan. Komolyan ilyet még nem tapasztaltam eddig. A zenére nem lehetett panasz, a zenecsinálókra így pláne. Nekik bigápp és riszpekt, és ilyen nagyon használatos szavak. Komolyan. Tényleg lehet őket tisztelni, hogy ilyen zenét tettek fel ennek a "közönségnek", ennek próbáltak a kedvében járni. A "közönség", a "húminnéltöbbképetkattintsakadigifényképezőmmelajópasikról" vagy "húdekeményenvagyokittalegtrendibbolckúlfelsőmbenbazzeésezéralányúlokennekitt", nem riszpektelt ennek ellenére. Bárgyún néz maga elé, kezében a qrva drága sörrel, vagy az ásványvízzel, vagy iszonyat durván "beadja" a droidot, és verekszik az öt négyzetcentiméter helyen, ahol még rágyújt és a hatalmas fill-nél elkezd hadonászni, de nembaj, ha bárki ruhája bánja kárát. Jó, nem sírok, lehetett olvasni, hogy kicsi a hely, jó. Nem szólhatok, vagy mi. Tologattam én is a 200%-on pörgő srácot, aki már tizedjére könyököl a barátnőm veséjébe, és még én kapom, hogy "bazzenemlehetnoomálissaan?!", hát 'nyád - gondolom, miközben az újabb delikvenst határolom el magamtól.
Éljen az atomdurva fűszag, már a bejárat előtt, onnan permanensen, kicsúcsosodva a kisszobában, éjjen a lenti fantom dídzsé, aminél sajna elég sok "közönség"-tagnak nem kellett több; ismét nem az igazi lemezlovasokat osztom. Éljen a "neüjjéalépcsőüre me nem fének el tűlled", éljen a "ezlányvécétef@sz - nembaj legalább pojénbazze"...etc.
Valaki írt itt 14 éves lányokról. Ez elég kényes kérdés. Hogy a még előbb írt para, a 18+-ról, és ez, érdemel-e szófecsérlést továbbra is, sztem ezt már itt biztos sokszor megtárgyaltátok ezen a fórumon valahol. A véleményem annyi, hogy ha elálmosodnak, inkább otthon aludjanak, és ne itt durcizzanak, hogy váljon még feketébbé a fekete szemhéjuk, vagy ne durcizzanak, ha odamennek hozzájuk, hogy a pólójuk szerint ők a legszekszibb lányok a környéken.
Nem. Ez a buli itt nem volt jó helyen, és sztem nem volt jó időben. Nemtudom, hogy a DFS szervezte-e, vagy legalábbis közreműkoödött-e valamilyen szinten, de a debreceni buli, úgy hallottam felülmúlhatatlan volt. Erről nem tudok nyilatkozni. Mindenesetre olcsóbb volt. (Bár hallottam olyat, hogy "ezér nem mennék le abba a debrecembe".)
Ezt a partit nem ajánlottam volna senkinek, aki jól akarta volna érezni magát.
Ez volt az a bizonyos szardíniásdoboz, amiben szól a zene.
Mégegyszer tisztelet a djknek.
chill, calm down, remélem kialusszák magukból a mindenek, és főleg a feszületek az enteriőrben, nem mintha vallásos lennék.
vélemény end.
legkozelebb nezd meg az operabalt