i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:52, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 61 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:33, 01-05-2001 
pararadio

nekem ez koroz a fulemben egyfolytaban:

" 'cause music is my life...
it helps me through the vibe...
keep it comin', keeeeep it comin' ya all!
LET THE MUSIC JUST TAKE CONTROL!"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:56, 01-05-2001 

"This record is about how to exercise the turntable record player. In this record we will tell you how to get started if you are a beginner and review for you important principles of the sport if you are more experienced. Either way you'll find these many hints helpful and improving your technique. Let's start this way: place your hands on the record, keep your elbow vert ... hands forward... hands back ... like this...
I would suggest to this particular exercise be done three or four times a day"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:06, 01-05-2001 
pararadio

skreccssuli a' la vadim? ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:07, 01-05-2001 

bingo!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:53, 06-05-2001 
allnightbreakz

Úgy látszik én vagyok a leggyorsabb. Hiába a koránkelő boltos élet már csak ilyen....
NAGYON JÓ VOLT A BULI és köszönet mindenkinek aki eljött és jól érezte magát. Köszönet a dícséretekért, köszönet az 5-kor világos teremben, halk zenére (phone call) táncoló maradék tíz embernek.
És RESPECT meg BIGUP meg PEACE meg LOVE az ÖSSZES fellépőnek: Longman Bratwa Ponsa Illan Stanislaw Mauwrssie Gabo megatöbbiemszínekakineknemtudomanevét...
:o)
...közel a következő!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:00, 06-05-2001 

Hali!

Valóban..., én is csak Markát tudom ismételni; nagggyon jó volt a buli!!!
Barátságos, kellemes arcok - szinte droidmentes környezet (biztos mentek a heti zúzásra dzsélbe + olofpalméba - bocs, nem bántom őket).
Barátságos, udvarias beengedőemberek. Komolyan mondom, ilyet nem sok helyen tapasztalni; pecsét után kellemes szórakozást kívánnak - igazán jól esett...
Sajnos nem lehettem túl sokáig, mert 8-ra kellett jönnöm dolgozni, ezért viszonylag korán (3 körül) haza kellett mennem.

Nagyszerű zenéket hallhattunk az egész est folyamán - olyan 9 körül érkeztünk, de már a warm up kru is gondoskodott a jó hangulatról. Marka nagyon jó voltál, csak így tovább! Jó zene, elegáns megjelenés - király!
Bratwáékról meg nem is beszélve - mixtechnika, ötletek - zsírkirály!!! Best b2b duó in town!!!

Viszont van néhány dolog, ami nem tetszett. Ne haragudjatok, de ezt meg kell jegyeznem; szerintem a hangosítás lehetett volna jobb is. Értem ezt arra, hogy igaz, hogy a mélyek megvoltak, de a magastartomány hiánya számomra nagyon zavaró volt - egyszerűen nem szólt élvezhetően. Pedig akár az "RS-2000"-ben vagy a "Brown Paper Bag"-ben is szépen csilingelnek ám a cinek... Lehet, hogy fent a pultban a kontroll hang szépen szólt, de lent szerintem nem...
A látvány tetszett; jó volt a gyertyás megoldás, talán még a füst ellen is ért valamit. Bár mikorra megtelt a tánctér kezdett elviselhetetlenné válni. Jó lenne megoldást találni a szellőztetésre is; a levegő hőmérsékletével nem volt semmi gond, nagyon is kellemes volt, viszont az összetétele hagyott némi kívánnivalót maga után.

E néhány kellemetlenség ellenére, melyek - mégegyszer mondom - lehet, hogy csak számomra voltak kellemetlenek, egy igazán jó hangulatú buliban lehettünk tegnap este!
Big respekt to jazztaminute és mindenkinek, aki részt vett a szervezésben és a megvalósításban!

Várjuk a következőt!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:17, 06-05-2001 
impulsecreator.hu

Előre elnézést kérek a most következő rajongó szavakért, de... szóval ilyen jó szettet magyar djtől még nem hallottam, mint most az airbag-ékét. Halálpontos, iszonyatosan jó mixek (ilyen jókat szerintem eddig csak külföldi djktől lehetett hallani), és tökéletes track selection: minden, hozzájutható kedvencem le lett játszva (hogy a 'music makes me feel this way' hogyan van nekik, fogalmam sincs :), olyan liquidfunk szett volt hogy nem igaz, kb. két óra tökély, yeah, ez most nagyon kellett. A végén pedig a Spaced Invader... itt kb. hisztéria, eksztázis, stb.: élmény volt. Egyszerűen nem igaz, olyan jó volt... nagyon-nagyon sajnálhatja, aki kihagyta ezt a szettet (folyamatosan változtak az emberek a danceflooron), remélem ezen a nyáron még sok hasonlót kapunk. :))))
De mindenki más is jó volt (scratchmaster Márk), az mc-k néha elhallgathattak volna de volt amikor dobtak a hangulaton.
A kidobók viszont minősíthetetlenek voltak, de ezt majd leírja más, én most nem szeretnék ebbe belemenni, az a lényeg hogy ez a zene most minden negatívumot kompenzált, sőt nekem szerintem ez az év bulija eddig.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:03, 06-05-2001 

mocskosul fergeteges buli volt, tényleg elég normális arcokkal, iszonyat jó zenékkel...stb.....minden tökéletes lett volna, ha a kidobók mondjuk csak az általános iskola 8 osztályát legalább elvégezték volna. Süssben vásárolt üdítőitalunkat megsétáltattuk volna a levegőn, kidobó bá megkérdezte járok-e iskolába (azért mert kiviszem az üdítőt a kezemben? ), ezekután megrántja a vállam, kitépi a kezemből az üveget, lehelyezi a járdaszélre, nekifutásból belerúg, hogy elszállt a Vígszínházig, miközben üvölti, hogy nem képzelem, hogy ezt beviszem....
tényleg minden túlzást mellőzve ez így zajlott, görcsberándult gyomorral gondolkodtunk, hogy ezt 3 lánnyal teszi meg? Miért jó ez, kérdem én?
Viszont maga a buli annyira hihetetlenül jó volt, hogy még ezt az incidenst is sikerült elnyomnia és ezért köszönet az összes dj-nek, mc-nek...!!!! Azt még meglátjuk, hogy ez lesz-e az év bulija, de, hogy az elsők között van, az tuti!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:41, 06-05-2001 
tactile

Köszönet mindenkinek aki ott volt, én NAGYON rég nem éreztem magam ilyen jól bulin!
Ezek a liquid zenék meg különleges helyett kaptak a szivembe, bármikor van lehetőség arra, hogy ilyet játsszak...én...kész vagyok.
: )
Jazztaminute: gratula!!!
Hihetetlen, hogy az egyik legfiatalabb party-szervező brigád vagytok a városban, de a LEGKORREKTEBBEK. Tényleg, believe me when I say this, sok szervezővel volt dolgunk - de ti...

deedee, marczi, chrisd - az általatok emlitett gázok 99%-a a SÜSS FEL NAP kedélyes, hozzáértő, korrekt, és odafigyelő magatartásából adódik. Hihetetlen számomra, hogy amióta dj-ként betettem a lábam arra a helyre MINDIG ezek voltak a problémák...nem érdekel, hogy erről nekik mi a véleményük, de a Süss ezért olyan amilyen...pedig lehetne sokkal jobb is -- beleszarás...

Köv. rész remélem jobb helyen lesz, mert TI vagytok a bizonyitékai annak, hogy ennek van értelme....
(ööö, amúgy Trace-en kisteremben, reggel vokál-szett...come one, come all)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:30, 06-05-2001 

Felejthetetlen buli volt, és az előző kettőhöz képest nagy előrelépés, úgy érzem. Marka játszott már javában, amikor odaértem, már akkor nagyon jó kedvem lett és utána... Bratwáék szettje nagyon ott volt! sajnálom, hogy 4-kor el kellett mennem.
Nem tudom, hogy ki figyelte a díszleteket, de szerintem érdemes volt körülnézni kicsit, nekem nagyon tetszettek, ellentétben a kidobókkal...
A társaság is tűrhető volt, a pattogó kislányok és kisfiúk vszinűleg jailbe nyomták, egyébként meglepett, h. voltak emberek, akik átmentek oda, hm...ja és a másik kedvenc jelenetem: tough at the top kezdődik, 20 ember felpattan és önkívületi állapotban rohan be, aztán később csapatosan vonulnak ki, amikor épp a leginkább nem kéne...
Jazztaminute, thx a lot:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:26, 06-05-2001 
metalhead

::
Bravo_Bravo!
a kovetkezok hozzak ki az ellenorzojuket, mert osztalyfonoki-igazgatoi-rajvezetoi dicseretben reszesulnek:

*jazzminute *marka *airbag(D:I:S:C:O:) *marci *kozonseg (lany pirosban kettot is kap)

tenyleg nagyszeru volt a party! koszonet erte!
ritkan hallhato zenek korrekt mixekben, nagyon yo lineup es hangulat...

a hang viszont tenyleg borzaszto volt(semmi magas), nem is beszelve nehany, a kozgazpincebol attevedt selyemfiurol(szamba az anyad')... broaf! :)

keep on jazz+likvid disko'
::

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:35, 06-05-2001 
ujonc

OK, már elmondták többen is, de hadd én is: igen-igen jó buli volt, nagyon jól éreztük magunkat, és egyáltalán, minden jó volt úgy, ahogy volt. Tapló kidobókkal én nem szembesültem, viszont a rettenetes tompa hangzással igen (főleg az volt a zavaró nekem, hogy az előtérben valamelyik dobozból tökéletesen jöttek a magasak, és mindig hallotta az ember, hogy ilyen benn nincs...). Külön köszönet az elegáns befejezésért, sokat számít, hogy az ember hogyan lép le a parkettról. Szóval: jó volt, legyen megint !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:16, 06-05-2001 
soulproof

da first space inavsion played by hungarian djs?
bigup

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:13, 06-05-2001 
ujonc

kurva jo volt a parti, ez nem ketseg. hangulat, zenek 100%- bratwaek nagyon szep szettet mutattak be (DISCOOOOOOO), emberek is pozitivak voltak, igazi riszalos nyari buli.
en nem talalkoztam kotekedo beengedobacsival sem, egyedul a hangrendszer nem jott be (magas nuku) meg egy valami: nem volt holdvilag es tabortuz (ezt mondjuk megbocsajtom:)
ja igen, es eloszor lattam olyan mcket, akik tenyleg tetszettek, ugy ertem volt hangjuk, lehetett nagyjabol erteni, meg a hangrendszer ellenere is- annyi kar, hogy nem ismertek a zeneket (kiallas, stb), de mindenkepp elorelepes.
varjuk a kovetkezot!
pisz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:15, 06-05-2001 
ujonc

ja igen, valamit elfelejtettem:

DISCOOOOOOOOOOOO

bocs:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:20, 07-05-2001 

nem a hangulatrontás miatt, de csak egy kérdés erejére visszatérnék megrázkódtatásomhoz: Nincs arra igénye a Süss vezetőségének, vagy istentuggyakinek, aki ezért felelős, hogy normális, feladatukat megfelelően végző biztonsági szolgálatot fizessen meg? Ha kicsit többe is kerül, kifizetem, hiszen ezen a szórakozóhelyem jó híre múlik....
no mind1

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:21, 07-05-2001 
ujonc

Egyszerüen fantörpikus volt ez a buli !!!
Én nem is írnék többet csak annyit, hogy : KÖSZÖNET a JAZZTAMINUTE-nek !!! (le a kalappal)

{ mikor lesz a következő ? :-) }

písz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:33, 07-05-2001 

Mi is köszönünk mindent, a tegnapelőtti buli szerintünk is ütötte az előző kettőt. Kb. egy hónap múlva lesz hasonló esemény (azonnal jelezni fogjuk a phorumon) és nyárra is van több terv, esély van egy nagyobb, realistic crew-val közös szabadtéri bulira.
Ha valakinek van kedve jazztaminute bulikon keverni és van demo anyaga, küldjön mailt (nem csak dnb-re gondolunk és live act produkcióknak is nagyon örülnénk).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:17, 07-05-2001 
ujonc

2jazztaminute:Nekem lesz egy két demo kazim, majd beviszem a beatgoZone-ba !

písz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:00, 08-05-2001 

Húúú ez engem is nagyon érdekelne...
Mi fér bele a "nem csak dnb-re gondolunk" repertoárba? (easy listening, trip hop-downtempo, deep house, nu jazz..?)

respekt a szervezőknek!!!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 61 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]