i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:09, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 537 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:21, 01-01-2005 
bladerunnaz

crez wrote:
En eleg keson mentem le a buliba. kicsit illuminalt allapotban erkeztem. Gondotam megpihenek egy kicsit valahol es leultem az eppen jatszo dj Lee moge.

te mit kerestel a szinpadon egyaltalan?

http://www.bladerunnaz.hu
http://soundcloud.com/bladerunnaz
http://myspace.com/bladerunnaz
http://twitter.com/bladerunnaz
http://facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:28, 01-01-2005 
pokemon

hangyat!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:54, 01-01-2005 
ujonc

csak én nem vettem észre v télleg nem mentek a partybuszok????????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:53, 01-01-2005 
partiarc

showska wrote:
csak én nem vettem észre v télleg nem mentek a partybuszok????????

partybuszokat láttam a Naphall előtt megállni ha nem tévedek.........

a buli szerintem jó volt, mondjuk speciel engem azért annyira nem nyűgözött le egyik vendég dj. sem..különösebb mixing skillt nem mutatott be egyik sem, habár a nóták amiket húztak az no.1 :!:

amúgy meg reggelre nagyon egyedül hagyták Lee-t a szervezők a nagyteremben, pedig szerencsétlennek nagyon kellett a sör :D ..ezért vettem is egy sert neki, mondjuk rá 5 percre valaki hozott még kettőt :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:17, 01-01-2005 
souljah

Odaadtam a ruhatari jegyemet (aminek semmi jelentosege nem volt, a ruhatar mint olyan nem letezett) a baratomnak, mert elorebb allt mint en, de sajna rossz kabatot hozott ki - mivel mindenki maganak valogatta ki...

Mikor eszrevettem, vissza akartam menni, mondom ez nem az en kabatom, erre a harom vegleny, aki az ajtonal allt, elkezdett velem uvoltozni, meg fenyegetni, hogy ez lesz, meg az lesz... Egyszeruen minosithetetlenek voltak, sikerult igazi prosztokat talalni sajnos...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:00, 01-01-2005 
original nuttah

Biztonságiak, ruhatár: :roka: :hammer: :lo4:
Zene,hangulat a tánctéren: :slayer: :sor: :ass: :love3: :lk:

összeségében nagyon jo kis buli volt,csak az a ruhatár......

http://www.myspace.com/xmihix

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:00, 01-01-2005 
impulsecreator.hu

fairman wrote:
Odaadtam a ruhatari jegyemet (aminek semmi jelentosege nem volt, a ruhatar mint olyan nem letezett) a baratomnak, mert elorebb allt mint en, de sajna rossz kabatot hozott ki - mivel mindenki maganak valogatta ki...

Mikor eszrevettem, vissza akartam menni, mondom ez nem az en kabatom, erre a harom vegleny, aki az ajtonal allt, elkezdett velem uvoltozni, meg fenyegetni, hogy ez lesz, meg az lesz... Egyszeruen minosithetetlenek voltak, sikerult igazi prosztokat talalni sajnos...

pedig én azt hittem, hogy az in-kalosoknál nagyobb parasztokat keresve se lehet találni...
de lehet h ezek is in-kalosok voltak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:47, 01-01-2005 

cső
képeket nem elfelejteni ám!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:47, 01-01-2005 
droid

L.A.S. wrote:
fairman wrote:

pedig én azt hittem, hogy az in-kalosoknál nagyobb parasztokat keresve se lehet találni...
de lehet h ezek is in-kalosok voltak

In-Kal Special Forces az ilyen alkalmakra... részvétem gyerekek! Télleg kiakasztó :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:20, 01-01-2005 
pokemon

hát igen. ilyet még nem éltem meg eddíg, a ruhatár durván balkáni hangulatokat idézett! :oops: :mad:

miután egy haverom kiverekedte magát a kabátunkkal, akkor derült ki, h egyikünknek sincs meg a pulcsija ami a kabát ujjában volt és nekem még a lakáskulcsom is kiesett a kabátom zsebéböl!! :shock: kicsit sokkolt a dolog, de amikor a népet kiterelték az udvarra (egy szál pólóban durva fless lehetett..)belülröl bemásztam a ruhatár kisebbik termébe és összevadásztam a cuccokat. enyhén szólva kezdett lincshangulat lenni az elötérben!!
ekkora paraszt biztonsági öröket én sem láttam meg soha! ahelyett, h a ruhatári helyzetet próbálták volna megoldani inkább azzal voltak elfoglalva, hogy kifelé hajtsák az embereket! :evil: voltaki fél órát állt rövid ujjúban a -2 fokban...

egy szóval ez egy nagyon jó buli lehetett volna, (Lee-ben most sem kellett csalódnom) de a szervezéssel sikerült elbaszni..

köszönjük BLADERUNNAZ, hogy még 2005-ben sem vagytok képesek elfogatható körülményeket terememteni egy bulin...
:ban:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:27, 01-01-2005 
souljah

Hat nem tudom, ok tehetnek-e rola, szerintem a ruhataros gyerekek gondoltak ugy, hogy nekik is jar a szilveszter...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:58, 01-01-2005 
droid

szerintem se feltétlenül a BLZt kell ezér hibáztatni... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:14, 01-01-2005 
*

Ahhoz, h 1 partyról úgy jöjjön el az ember, h jó volt, sztem több minden szükséges (lenne).
A DJ-k, a zene, egyéb hasonló dolgokkal különösebb probléma sztem nem volt, a Black Sun-os srác is példamutatóan tűrte, ahogy megrohamozzák.
Azzal már tisztában voltam, h a Naphall nem álmaim helyszíne. Amit amúgy sem értek nagyon, h míg máshol ugyanennyiért a bulizó, aki kiad nem kevés pénzt, megkapja a kultúrált környezetet (megfelelő tánctér, megfelelő számú és minőségű ülő- és pihenőhely, normális alkalmazottak) miért lehetetlen ez már szinte D&B-en? 1-2 napi keresetért nem sok helyszínen kapja meg az ember azt, amit elvárhat(na). Vagy a közönség lenne valóban ennyire "igénytelen"?!
Szilveszteri party. 2 dl pezsgő. Én személy szerint örültem volna, ha kiemelkedik ez az esemény (mert ez az) a többi buli közül, és nem oylan, mint egy sima hétvégi party. Miért lehet az, h más helyeken tudnak ennyiért (vagy kevesebbért) neves fellépőket, normális atmoszférát és szilveszteri hangulatot teremteni? Virsli, lencse, esetleg más kaják és egyéb kis kedvességek vagy nem is tudom, minek nevezzem. A tesómék 2000 Ft-ért hidegtálas svédasztalt kaptak, szépen megterített asztalokkal, pezsgőt, jó zenét, kedves embereket. Bárhogy is nézzük, a partyzó az, aki kiadja a pénzt és ezért cserébe elvár(hatna) bizonyos dolgokat. Ez egy szolgáltatás, amiért nem kevés pénzt adunk ki. Egy étterembe is, ha beülsz, megkapod a megfelelő környezetet, az udvarias kiszolgálást. És a vendégnek mindig igaza van... Nemhogy elküldenek a k*rva anyámba, meg "mi a faszt képzelsz te magadról" meg "takarodj ki a büdös g*cibe". Hál' Istennek engem ilyenfajta atrocitás nem nagyon ért, de amiket láttam és hallottam... Gyalázat volt. Undorító.
No, és a ruhatár. Itt is fizettünk egy szolgáltatásért és voltak fizetett alkalmazottak, akik azért kapták a pénzüket, h rendesen elvégezzék a munkájukat. Normális esetben.
Nekem ha jól emlékszem 5, fél 6 felé szóltak a barátaim, h lassan indulni kéne. egy ideje már a wc-knél voltam, és mit sem sejtettem a kint uralkodó káoszról. Amit hirtelen megláttam, az hatalmas fejetlenség volt, dulakodó emberek, bunkó biztonságiak és értetlen, avagy kétségbeesett arcok. Először azt hittem, h bentebbről adják ki a ruhákat, azért vannak ott az emberek. Mint kiderült, nem. Szerencsémre megpillantottam egy lány ismerősöm a sorba, és oda tudtam hozzá menni (elnézést azoktól, akik elé mentem, de én mégegyszer el nem tudtam volna viselni a múlt heti dolgokat, szinte pánikba estem). Vhogy bejutottam majdnem a ruhatár bejáratához(?) ami egy kis nyílás colt. Préselődtek az emberek rendesen, bélnyomorgatás, mi1más. a kijövők már nem is tudtak sehol sem kimászni, annyian jöttek, mire újra jött a kur*aanyázás a biztonságiak részéről és egyebek. Én szinte beestem a ruhatárba, mert egyszerűen "kilökött" magából a tömeg. A biztonsági rám nézett, mondta, h takarodjak a g*cibe innen, mi a f*szt képzelek magamról, stb., én meg ránéztem, és mondtam neki, h gondolkozzon már el basszus, mégis hol a fenébe tudnék kimenni?! Még káromkodott vmit, megráncigált, de gyorsan bemenetem a cuccokért. Amelyik ismerősömét felismertem, megragadtam. Először nem láttam sehol a hátizsákom, pedig vagy 4-szer körbementem. Utána megláttam, h fel an akasztva egy teljesen félreeső helyen, megkönnyebültem és elindultam kifelé. A kedves emberke egyenesen kituszkolt. Mire kiértem a partyzók már az összes pulton át- és rámasztak és próbálták menteni a menthetőt. Nem egy telefon, discman, mp3 lejátszó, pénztárca, stb. tűnt el.
Egy darabig még maradtunk, míg mkinek elő nem kerültek a dolgai (már ami előkerült), de nem vártuk meg a végét.
Ez az egész felháborító volt! Azt nem tudom, kinek, minek a hibája volt ez, de nem is ez a fontos. Én azt nem értem, h ez egyátalán hogyan történhetett meg :?: :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:18, 01-01-2005 
impulsecreator.hu

igazából engem sem érdekel, hogy kinek a hibája volt, mert ha eltűnnek a dolgaim, akkor már tök mindegy
de ha egy ruhatáros megkapja a pénzt a munkáért, akkor csinálja is meg azt rendesen, akár szilveszter van, akár nem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:33, 01-01-2005 
souljah

A buli az No.1 volt! :taps:

Annyira széttáncoltam a lábam, hogy reggelre bedurrant a jobb bokám! ÁÁÁ még most is fáj :cry:

Én egyedül csak azt sajnálom, hogy az a leányka akivel szemezgettem nem egyedül volt és hát így állandóan pirossat mutatott a lámpa.

Kidobóktól nemis várom el, hogy tolleránsak, kedvesek, okosak, jó problémamegoldóképességgel rendelkezzenek, mert az iskolában ahova ők jártak, nem jutottak el idáig, 8. os osztályig nemnagyon tanítják ezeket.
Főtantárgyuk: öl öl, üss, rúg
A klotyóban osztottam haveromnak a kidobókat és csak utánna vettem észre, hogy az egyik pont ott volt és pisált. Light-ba beparáztam :oops:

Mindent leszámítva, jól kezdtük az Új évet sztem!

B.U.É.K.
mindenkinek még1x

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:41, 01-01-2005 
paprikaman

nem minden kidobo paraszt, ezek most pont olyanok lehettek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:42, 01-01-2005 
original nuttah

Borzasztóan sajnálom azokat akik szívtak a ruhatárral (mi szerencsére kocsival jöttünk úgyhogy oda be is pakoltuk vagy 5 ismerős kabátját). Szerintem ha valaki szilveszterkor dolgozik akkor ne a bulizásra koncentráljon (ruhatárosok!), mert elég sok embernek rontották el így a kedvét.

Másik izgalmas dolog a lányvécé volt, ahol gyakorlatilag csak az egyik vécét lehetett használni, a másikban 5 centi víz állt. Az előtérben is hatalmas tócsa volt, kb 3 perc alatt fel lehetett volna takarítani.

Ja, és köszönöm annak a lánynak aki táncolás közben hátrafordult hozzánk és lehányta a cipőmet meg a haverom nadrágját. Ezek után sem ő, sem a barátja nem kért bocsánatot, csak kimentek a teremből... (cipőm már a mosógépben figyel, boaaa)

Amúgy ezek ellenére én jól éreztem magam, a zenék iszonyat jók voltak és még jót is táncoltam.

Remélem azért voltak akik jól érezték magukat néhány zavaró körülmény ellenére! (amúgy legközelebb érdemes ismerőst keríteni és kocsiba pakolni az értékeket, kabátokat, mert nem először fordult elő az ilyen, a kabátelcserélésekről nem is beszélve)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:55, 01-01-2005 
droid

sadden wrote:
nem minden kidobo paraszt, ezek most pont olyanok lehettek

pl Home-ba hót normális emberek dolgoznak... jo nem az a fajta hely mint a Naphall de példát vehetnének... mondjuk :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:05, 02-01-2005 
piper

Blu Martenn* * * wrote:

kit, ha nem a szervezoket (most fuggetlenul attol, h ki szervezte a bulit)? ok inteznek A-Z-ig mindent. a ruhatarosokat is. ne?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:07, 02-01-2005 
droid

'G' wrote:
Blu Martenn* * * wrote:

kit, ha nem a szervezoket (most fuggetlenul attol, h ki szervezte a bulit)? ok inteznek A-Z-ig mindent. a ruhatarosokat is. ne?

jo de ha egy ember (vagy több) fasz akkor nem a munkáltató a hibás alapból... mondjuk hogy könnyen beszélek mert nem voltam ott :P

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 537 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]