i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:29, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 537 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 27  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23:00, 02-01-2005 
ujonc

Srácok! NAGY volt a buli!!! nekem Lee ennyire még nem jött be, mint most! de aki ott volt láthatta mekkora tánc volt!! Thanx! :taps: Sizenine is nagyon korrekt lemezeket tett fel, a buli vége felé a kisteremben, kár hogy már kevesen hallották, és ők is csak pillegősen. semmi gond nincs sztem a helyszínnel (ok, túl vagyunk a ruhatár-wc párán..), nekem az átjáró sem okozott 1xsem gondot, a nagyteremben pedig rendben volt a klíma. remélem lesz azért itt még megmozdulás, nem rossz az, ha nagy a helyszín. buék! dnb forever!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:05, 02-01-2005 
droid

melody wrote:
remélem lesz azért itt még megmozdulás, nem rossz az, ha nagy a helyszín.

szerintem ezt csak te gondolod igy... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:08, 02-01-2005 
souljah

Blu Martenn* * * wrote:
melody wrote:
remélem lesz azért itt még megmozdulás, nem rossz az, ha nagy a helyszín.

szerintem ezt csak te gondolod igy... :lol:

Nekemis bejött... és Fields Of Joyon is, a nagy tömeget leszámítva.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:08, 02-01-2005 
impulsecreator.hu

engem megnyugtatott a blade-csapat álláspontja
korrekt
és részemről vége a fikának

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:22, 03-01-2005 
metalhead

Tényleg durva volt nagyon a szitu
(nem csak a ruhatár, a lánywc
szabályszerűen kiöntött :shock: ),nah
de nincs több nyaf nyaf nyaf
(1ébként fotók készültek reggel,
átküldjem vkinek MMSben? :P )
Én inkább azon sokkoltam le,hogy
kb.2 körül 1ik haverom mesélte,hogy
a biztonságiak kb. félholtra vertek
kint 1 srácot..

Jah bocsi a lényeg:

Jó buli volt :equinox: :domina:
szerencsére nem volt nagy tömeg és
meleg volt :wink:

Sajnos az éjfél pillanatát nem sikerült maximálisan úgy
kiélvezni, ahogy szerettük volna (23:51kor engedtek be)
de erről csak mi tehetünk ("érkezz korán") :twisted:
(nah meg Laci,
aki mindig mindent jobban tud :lol: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:32, 03-01-2005 
impulsecreator.hu

angelpost wrote:

(nah meg Laci,
aki mindig mindent jobban tud :lol: )

most nem azért
de ugyanannyi idő alatt értünk ki, mint be
max azért tűnhetett rövidebbnek mert a hévhez mentünk, nem a buszhoz
:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:08, 03-01-2005 
metalhead

Persze persze :twisted:

Az is durva volt, hogy reggel
Kömlődi @ héven (egyedül)
:wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:10, 03-01-2005 
ujonc

na most ujabb felbújtás nélkül sztnék megtudni és közölni 1-2 dolgot.
elöszöris kb 22:50-re kimentünk aa nyugati térre ahonnan a partybuszok jönnek.nos hát 23:50-ig ott voltunk de egyetlen partybuszt se láttunk(ha csak én vagyok vak (vagy hülye) akkor bocsi)
nos hát így kénytelenek voltunk egy taxi szolgálatát igénybe venni (hálistennek pont 4-en voltunk így nem haltunk bele) így az ájfélt sikerült a taxiba tölteni.azután mikor kb éjfél után pár percel megérkeztünk és be akartunk menni éppen mellettem vertek le egy gyereket a biztonságiak mer nem volt jegye (mint kiderült volt neki csak nem találta). Ezek után sikerült a ruhákat ugy fél és háromnegyed 1 között lerakni.(persze az elsö helyre mikor végre odaértem atküldtek a másikba mer ott táskát nem vesznek be (és 200-at fizettem )) :? Na ezek után 0:45 kor elkezdhettem bulizni.chris.su -ék eszméletlen jó zenét csináltak és bse elött is le a kalappal. ezalatt a kicsit több mint 3 óra alatt ugyéreztem a zene kárpótol mindenért (lee nekem nemigazán tetszett de lehet megint én vagyok a hülye mer ugylátom mindenkinek tetszett ) Na mindenesetre sikerült kihúzni végig. ezután jött a hidegzuhany a ruhatárnál.mire végre látótávlságba kerültem a ruhatárhoz közölték h menjek ki mer ott adják.na hálistennek meglett minden de sajna ismét taxiznunk kellett h elérjük a vonatot. na mind1 a kellemetlenségek ellenére megérte elmenni és késöbb ugyis csak a szép marad meg. (a busz biztos jött 23:00 és 23:30-kor?????? ) :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:15, 03-01-2005 
impulsecreator.hu

ja és visszavonok minden lee-vel kapcsolatos előzetes fikát, mert jól szelektált és jól is mixelt (bár ezzel nem is volt sose gondom)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:15, 03-01-2005 
partiarc

angelpost wrote:

ő Luke Slateren volt, láttam

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:38, 03-01-2005 
souljah

showska wrote:
(a busz biztos jött 23:00 és 23:30-kor?????? ) :roll:

Mikor sorba áltunk, hogy bejussunk, akkor láttam kb 3 buszt érkezni, nekérdezd hány óra volt, lövésem sincs :vedel: :ras: hát mit is mondjak, buszonként 6-7 ember!
Inkább azt kérdezném, biztos hogy onnan indultak a buszok ahonnan megvoltak hirdetve?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:48, 03-01-2005 
impulsecreator.hu

angelpost wrote:

vajon hanyadik kort mehette :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:00, 03-01-2005 
impulsecreator.hu

dzsidzsi wrote:
angelpost wrote:

ráadásul full egyedül

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:00, 03-01-2005 
impulsecreator.hu

dzsidzsi wrote:
angelpost wrote:

:hah:

uhh az az ember :ah:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:05, 03-01-2005 
bladerunnaz

www.BLADERUNNAZ.com wrote:
Következzen a Blade részéről a vezeklés:
MINDENKITŐL HATALMAS ELNÉZÉST KÉRÜNK A RUHATÁRI KELLEMETLENSÉGEKÉRT!!!

Természetesen minket is mélységesen felháborított a "ruhatárnak" kikiáltott katasztrófahelyszín és az ott ténykedő "sebesült" brigád. Ami történt, az nem lehetett(!) senkinek sem érdeke, szóval hadd tisztázzunk egy-két tényt, amik némiképp mentségünkre szolgálhatnak:
- A helyszín bérbe vételével (sajnos) egyéb szolgáltatások igénybe vételére is kötelezettséget vállaltunk. Magyarul a hely adta a ruhatárosokat, amivel már a kezdetektől fogva fenntartásaink voltak. Többszöri egyeztetésekkel próbáltuk egyértelmüsíteni, hogy közel ezer emberre tervezzenek. Aggodalmunkat fejeztük ki a buli előtt is, látván a 300 kabátnyi pakolási felületet, amire elég magabiztosan reagáltak, hogy "ők aztán tudják mit vállaltak, ez legyen az ő gondjuk...".
- Az első megingásunk korrektségükkel kapcsolatban már a buli elején megtörtént: a kialkudott max. 100 ft-os ruhatárjegyeket 150-ért kezdték árulni (végül sikerült meggyőznünk őket). A következő aggodalmunk a teljesítményükkel volt, hatalmas sor torlódott fel már közvetlen a kapunyitás után. Ekkor kértük nyissanak meg egy másik helyiséget is és ne csak egy ember vegye át a kabátokat. Nem találták a kulcsokat, egyéb kifogások etc... A wc-k mögött kialakítottunk egy újabb ruhatárat, amit sehogy sem sikerült elfoglalniuk(?!?) az est folyamán.
- A reggelre kialakult helyzet megoldásán igencsak rajta voltunk, valószínűleg a kaotikus állapotok normalizálására való eredménytelen törekvések okozhatták a biztonságiak kirohanásait is. Mikor a ruhatárosok elmenekültek(!!!) a probléma elől, egyetlen megoldásnak az tűnt, hogy kettesével beengedünk mindenkit megkeresni a holmiját. Persze ezzel a lehetőség már adott, hogy egyesek vérszemet kapva és a karácsonyi ajándékok okozta elégedetlenségtől vezérelve mások tetszetős cuccait "elorozzák".
- Azt kikérjük magunknak, hogy a szervezők közül bárki is ezen a kilátástalannak tűnő "megaparán" szórakozott volna !!! Reggel 10-ig azon fáradoztunk, hogy mindenki visszakapja ami az övé, ha pedig eltűnt kártalanítsuk. A ruhatárosok megtalálására indított hajtóvadászat sikeresnek bizonyult, reggelre előkerítettük őket. Persze legszívesebben "matekleckét" adtunk volna nekik, nem álltak távol tőle, hogy korházban kezdjék az új évet. De felindultságunkon uralkodva inkább a kiszolgáltatott, pórul járt partizók elé állítottuk őket kártalanítás céljából. Mindenkin próbáltunk segíteni, sor került egy 50000 ft-os Burton kabát kifizetésére is. Szóval akinek volt még türelme végigszenvedni a procedurát, legalább anyagi veszteséggel nem kellett számolnia az infarktus közeli élményeken túl.
- FONTOS: EGY ZSÁKNYI RUHÁT ÖSSZEGYŰJTÖTTÜNK A BULI UTÁN, JAN.4.-TŐL ÁTVEHETŐEK A SUBVIBE ÜZLETBEN (V. IRÁNYI U.5.) KÉRÜNK MINDENKIT, ÉRTESÍTSÉTEK ISMERŐSEITEKET, BARÁTAITOKAT AKIKNEK HIÁNYOZHAT VALAMIJE!!!
- A kabátokból eltűnt értéktárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni, bár normálisan gondolva nem kellene attól tartani, hogy bármi is eltűnik. (Amúgy meg bárki kitalalhatná, hogy az arany nyakláncom meg a pléjsztésönöm...tehát visszaélésekre is lehetőséget adna egy efféle garancia) Javasoljuk mindenkinek, ne hagyjon értéket egyetlen helyen sem a leadott ruhái között!!!

Reméljük hasonló negatív történésekre nem fog sor kerülni a jövőben (és szembe kell szállnunk azokkal a véleményekkel, hogy ez jellemezné a blade bulikat). A konkluziót levontuk, ezen a helyen nem szeretnénk bulit rendezni mostanában ilyen feltételekkel. Ha esetleg nem lenne köztudott, szilveszterkor minden szolgáltató dupla áron dolgozik, tehát nem a profitorientáltság a jegyárak eredményezője. Mindezek ellenére mindent megtettünk, hogy ugyanazt a minőséget és mennyiséget tudjuk hangban, fényben is produkálni, mint ami az elvárt és megszokott. Külön kérésünkre a büfé árak is a megszokottaktól (citadella, home, pacha...) alacsonyabbak voltak, sajnáljuk ha ez mégsem így jött le egyesek számára. Ami a fellépőket illeti, nem gondoljuk, hogy ennél a line-up-nál változatosabbat lehetett volna szilveszterkor, magyarországon... A Mindscape, Bratwán kívül az egész Tactile csapat (Dis-sel kiegészülve), a Blade dj-k, és a két teljesen más zenei hangulatot képviselő külföldi mindent elkövetett, hogy JÓL ÉREZZÜK magunkat. Ha LEE a Blade jokere, akkor megint jó helyre került a pakliban ezen a szilveszteren is. Köszönjük nekik!!!

Reméljük a negatív események ellenére maradtak kellemes emlékeitek, élményeitek is!

Boldog új évet!!!

BLADEcrew

http://www.bladerunnaz.hu
http://soundcloud.com/bladerunnaz
http://myspace.com/bladerunnaz
http://twitter.com/bladerunnaz
http://facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:59, 03-01-2005 

Buék!

Hallgatva és tapasztalva még 1 dolog jutott eszembe a törpéntekről :
szerény véleményem szerint ahoz hogy a helyszínnel való parák megszünjenek 1 dolog szükséges.Ne legyen az hogy annyira utálják a dnbs partyarcokat.Jómagam 4 éve bulizgatom és 1-2x már hallottam ott dolgozóktól hogy adott helyszíneken nagyonis utálnak minket.(gondolok itt pl fogyasztásra amiért neheztelhetnek)
Tehát én úgy gondolom hogy a hasonló helyzetek megoldás ,talán 1 normális szórakozóhely megtalálásaval módosulhat.
Ám 2005ben Magyarországon erre lehetőseget nem látok.

Én nem érzem felelősnek a szervezőket semmiért , nélkülük nem lenne buli 8)

szó amiszó BigUp! jövőre jobblesz a szilveszter is :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:06, 03-01-2005 
pokemon

Nekünk 150 Ft-ba került a ruhatár 1 óra körül!

A bulin elvoltunk - a BSE-n boogizgattunk. Mi 4-kor léptünk akkor már be kellett mászni a kabátért! A két ruhatáros full kész volt - állítólag... :? - de nekünk még 15 perc alatt meg lett a cuccunk (jah és lehetett volna válogatni a kabátok között ... de mi nem vagyunk olyanok). Időben kell eljönni és akkor nem akkora a para :)
sokáig droidkodás az szopás...
:P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:12, 03-01-2005 
wobblehun

3kor is 150 volt a ruhatár, és persze nem tudtak visszaadni..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:32, 03-01-2005 
metalhead

sinner wrote:
Buék!

Hallgatva és tapasztalva még 1 dolog jutott eszembe a törpéntekről :
szerény véleményem szerint ahoz hogy a helyszínnel való parák megszünjenek 1 dolog szükséges.Ne legyen az hogy annyira utálják a dnbs partyarcokat.Jómagam 4 éve bulizgatom és 1-2x már hallottam ott dolgozóktól hogy adott helyszíneken nagyonis utálnak minket.(gondolok itt pl fogyasztásra amiért neheztelhetnek)
Tehát én úgy gondolom hogy a hasonló helyzetek megoldás ,talán 1 normális szórakozóhely megtalálásaval módosulhat.
Ám 2005ben Magyarországon erre lehetőseget nem látok.

Én nem érzem felelősnek a szervezőket semmiért , nélkülük nem lenne buli 8)

szó amiszó BigUp! jövőre jobblesz a szilveszter is :lol:

a felreertesek elkerulese vegett ez nem en vagyok...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:33, 03-01-2005 
metalhead

akkor ezt randomra kérhették, mert nekem 2 fele 100 volt.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 537 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 27  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]