Sziasztok!
Hát én is hozzá szolnék a szilveszterkor történtekhez!
A zene jó volt nagyon, a társaság is a megszokott hatalmas arcokból állt, de ez a ruhatár dolog ez qrvára idegesítő... Mikorra sikerült odaverekednem magam a ruhatárnak nevezett ajtóhoz és látom, hogy egy srác van bent aki kb. arról sem tudott, hogy ép hol van és hogy ő a ruhatáros... És ekkor egyszercsak terelnek ki minket a "friss levegőr" én egy szál pólóban voltam, barátnőm egy újjatlan topban... Hát, mondhatom, király dolog! Rövidebb-hosszabb fagyoskodás után csak előkerült a kabátom, bár igaz úgy nézett ki, mintha átgyalogolt volna rajta egy elefánt csorda, de barátnőm szerint jól nézki rajta az a kb. 46/47-es lábnyom a hátán... Mindegy! Kabát megvolt, kocsikulcs sehol a zsebéből... Mindent tűvétettünk, de nem került elő... Aztán elindtunk HÉV-vel hazafelé a pótkulcsért, csak a gáz az volt, hogy a lakáskulcs a kocsiban volt... Szép kis patt helyzet!!!
De nem volt akkora gond, mert szerencsére még vannak olyan becsületes ajtómentő emberek, akik 1jén hajlandók egy jobbfajta mobilért cserébe kinyitni egy lakás ajtót...
Pótkulcs megvan, visszasziget... Rossz volt nézni, hogy még akkoris voltak "kabátolók" a helyszínen... Mindegy, mármint nem mindegy Nekik, de mi levontuk a tanulságot... Legközelebb mindent a kocsiban hagyunk!!!! Bár kétéve szilveszterkor is ezt tettük és feltörték, akkor azért nem volt semmink...
Ja, és a biztonságiaknak, meg tiszteletem!!! Ritkán lát az ember ennyire sötét, súlyos hülye, betépet köcsögöket!!!!!!!
Mindent figyelembevéve, jó partyvolt... És már gyógyulgatni is kezdek a tüdőgyüsziból....
Üdv Nektek!
DnBéke!