:] wrote:
megasound system vs sírásók? ..
Erol MC a mai napik aktív belőlük. Kiemelkedő hazai freestyler. Ő lett a második most a Raplife Freestyle-rap versenyen.
teknikolor wrote:
nekem a nagy magyar hiphop a donor boltja volt, meg a stílus és yard magazinok

a többi csak lökött sztorizás

ari meg mostoha-unokatesóm

sosem találkoztumnk ugyan, de tudom, hogy ő volt az einstein fej elkövetője a fővám térnél anno
A Fővám téri Einstein fejet nem Ari csinálta, hanem az ÉN unokatesóm és a PG. Ők párban dolgoztak szinte abszolút úttörőként. Ők egyébként csak "Albi"-nak hívták, az is volt a szöveges része a graffnek zöld színnel, hogy Albi. Akkoriban épült ott a 2-es villamos, és még nem járt. Ők éjjelente jártak ki, és rendőrök vigyázták a falat, eleinte elkergették őket, meg minden, de fiatal, jó arcok voltak, és végül lespanoltak velük. Az ő idejükben még csak Neolux volt, az is jó szar fejjel. Csomó technikai parájuk volt, amit fineszből kellett megoldaniuk. Ők csinálták egyébként a Villányi úton vmelyik felüljáró alatt a "Pablo"-t is, ami pedig Picasso karikatúrája volt főleg kék meg lila színben. Elvileg egy sorozatnak inult, amit végül a saját portréik zártak volna, de akkoriban hagytak fel a dologgal.
Egy pár szó az SDO-hoz. Tényleg hírhedtek voltak, és sokan féltek tőlük. Aranyszabály volt, hogy ne crossolj SDO-t.
Az Árral Szemben:
Én bevédem őket, szerintem kiemelkedőek voltak, a két demójuk klasszikus, sokkal undergroundabb muzsika, mint a két nagylemezük. Akkor jelent meg az intelligencia a magyar hiphop szövegeiben. Főleg addig volt atom, amíg Pepita is velük volt.
A "Keverjük a betont" klippje pedig sztem az egyik legjobb magyar videoklipp.
És újabb nosztalgiakérdés:
Ki emléxik még vmelyik Animal Cannibals demón az "Ülünk a vonaton" eredeti verziójára? Benne Györemix! egy saját versszakkal még a PM One (Pécels Most Wanted) tagjaként.