lacahhh wrote:
jungleb wrote:
wszgo wrote:
jungleb wrote:
wszgo wrote:
nem tudom osszeegyeztetni ezt a zenei stilust ezzel a hellyel. Nem tetszik a berendezese, a dizajn stb...
pedig kb. 5 eve vannak ott dnb bulik

Ez vilagos. A homeban is voltak elegge sokaig, megis ugyanigy ereztem. De azert a Pacha mas mint Vigado anno...
csak annyit akartam mondani, hogy talan tenyleg van egy "hu ide az ev tobbi napjan vastagnyaku maffiozok jarnak penzt kolteni" feelingje, de ezen szerintem nem nehez tullepni (foleg ennyi ev utan). a pacha egy igazi klub: be lehet normalisan hangositani, nem egy csupasz betonfalu hangar, hanem kinez valahogy, alkalomadtan le lehet ulni, el lehet menni wcre anelkul, hogy beazna a cipod, stb. ennek persze ara van, amit a barpultnal fizetsz meg, ez igy mukodik.
buddha kozepen

azt azert kivehetnek

Nekem a Buddha szobor középen kifejezetten tetszik

Mondjuk az elhelyezése nem a legjobb, de mivel érdekel a buddhista vallás is, nekem bejön a design. A Coronita és a Pacha közötti átjáróból nyíló kis chilles rész is bejön a Hagia Sofia-s képpel, nagyon hangulatos. Meg a nagy párnák is tetszenek. Meg a nád cuccok is...
Mondjuk ez a fajta berendezés meg feeling inkább valóban az "izomagyas" partykon menő + Buddha beach és társai, de igényes és tiszta, látszik, hogy gonddal van megcsinálva. Még a helyhez illő, bordó gyertyák is emelik a "fényét". Apróságok, de nekem tetszenek.
Mondjuk a lerobbant, WC-n beázós-cipős helyeket is kedvelem, ócska kanapékkal, balkáni körülményekkel, sőt, imádom az ilyesmiket, de a változatosság gyönyörködtet
Mivel mostmár a múltkori party következtében egyetlen egy kabátom van, sajna nem tudom megválogatni miben menjek. Bár lehet, h inkább majdnem semmiben?
Az árakról nc, majd a sarki kisközért, meg az itthoni fincsi bor
Belépő???