FatherSun wrote:
példul mindenki kontra clownstep (utálom én is k-ára csak nem üvöltözök)
de könyörgöm, szegény angol vagy lemegy a fabricbe cstepet hallgatni, vagy bármelyik másikba, cstepet hallgatni - vagy kb otthon marad. na jó ez így túlzás, de tényleg zavaró hogy a tömegek és legnagyobb djk ezen a vonalon mozognak.
FatherSun wrote:
pro és kontra mc-k és rewind-ok (immár 15 éve...)
...és a djken felül rendesen el tudják baszni a bulit az MC-k is. most komolyan, miért ne lehetne leírni, hogy szar az, amit egyesek csinálnak? gyere el ide, és hallgasd meg pl h milyen MCk vannak egy szerdai rewindon (HŐŐŐŐŐ)...
FatherSun wrote:
pro és kontra drumfunk (ha értjük ha nem)
most meg az új trend a dubwise-ot (meg minden neó-dzsungelt) utálni
ezekkel a vitákkal pláne semmi baj szerintem - diskurzus a zenéről kb, amiből mindenki leveszi a jelzéseket. szerintem nem lehet egymástól elkülönítve nézni a dolgokat: másfél éve még nagyon nagyot ütöttek a ras dubos digital és breakage zenék, de mára már talán kezd egy kicsit sok lenni - ma egy ugyanolyan zene egyszerűen nem ütne akkorát, mert nincs meg az a friss és kreatív jellege. (és ez nem jelenti azt, hogy ne lennének kötük továbbra is kurvajó zenék)
az hogy az emberek a zenéről beszélnek, még nem jelenti azt h mind divat/trendkövető pozőrök.