SiRe wrote:
jungleb wrote:
reza wrote:
world of warcraft beta... kezembe került... nemrossz

jeah, sajna csak holnap 9ig mennek a szerverek..
en is kiprobaltam, de nem jott be. Azt mondjak el kell menni level 20ig hogy megerezzem a jatek hangulatat, de level 5ig birtam csak. Buta henteles, en a blizzard helyeben sokkal erosebben ramentem volna arra, hogy egy mozgo, elo warcraft vilagba csoppentsem a karaktereket. Ez a SOEnak sokkal jobban sikerult. Az EQ2ben radkialtanak az utcan az NPCk, futkaroznak a kutyak macskak (disznok, hehe) a labad alatt, gyerekek kergetik oket, varosorok megallnak es utbaigazitanak, ha eltevedtel, etc. A quest instrukciok nagy reszet hallod nem csak olvasod. Es akkor meg nem is emlitettem a grafikat.... Komolyan gondoltak, hogy egy kb 2000-es szinvonalu enginenel be lehet a mai mmorpg piacra betorni? Nekem az elnagyolt rajzfilmfugurak kifejetetten tetszettek, de ez a megvalositas total kiabrandito.
csak reszben ertek veled egyet, bar bevallom nincsenek korabbi mmorpg elmenyeim. en level 11-ig vittem es egyszeruen lenyugozott ez az oriasi es szines vilag, de leginkabb az, ahogyan egyutt lehet es kell mukodnod a tobbiekkel egy-egy quest erejeig, vagy egy komolyabb raidben, egy terulet megvedeseben. persze a grafika az tenyleg "erdekes", amit mondjuk nem banok annyira a gyenge gepem miatt. egeszen biztos, hogy betortek a piacra azzel a jatekkal, meg igy is, hogy van havidij.
de lehet megnezem az EQ-t es akkor majd visszovonok minden pozitiv kritikat