i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 09:31, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 326 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:58, 06-02-2005 
ujonc

A képekről még csak annyit=> kicsit bosszantó,hogy a még cenzúrázatlan képeim el lettek küldve 1 srácnak,akitől egy másik csak úgy letöltötte és belinkelte(szerencsére nem hozzáférhetően),aztán egy harmadik a saját képein felháborodva öntörvényűen cenzúrázta azokat,és ezt mind a jóváhagyásom nélkül,a hátam mögött... :evil: Úgy tünik már csak így lehet őket megtekinteni,hiszen a smk|brk gallery sem tudni mikor "lesz képben" :?...
Szóval,ha lehetséges legközelebb a fent említett emberkék legyenek szívesek kivárni,amíg a képek készítője linkeli be a már cenzúrázott példányokat!!Előre is köszönöm

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:51, 07-02-2005 
metalhead

lol

amugy pedig plz hasznaljatok a smokebreak forum PIX reszet is keppostolasra, amig nincs gallery...

http://smokebreak.org/forums/viewforum.php?f=11

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:00, 07-02-2005 
Smoke|Break

-Birdy- wrote:
A képekről még csak annyit=> kicsit bosszantó,hogy a még cenzúrázatlan képeim el lettek küldve 1 srácnak,akitől egy másik csak úgy letöltötte és belinkelte(szerencsére nem hozzáférhetően),aztán egy harmadik a saját képein felháborodva öntörvényűen cenzúrázta azokat,és ezt mind a jóváhagyásom nélkül,a hátam mögött... :evil: Úgy tünik már csak így lehet őket megtekinteni,hiszen a smk|brk gallery sem tudni mikor "lesz képben" :?...
Szóval,ha lehetséges legközelebb a fent említett emberkék legyenek szívesek kivárni,amíg a képek készítője linkeli be a már cenzúrázott példányokat!!Előre is köszönöm

Ezaz Zsuzsi! lázadj!!

Bocs, h. kivettem 2db képet magamról, meg bocs, h. úgy kb 260 képet elforgattam, h. ne azoknak kelljen akik letöltik. Meg bocs, h. kivettem úgy 20-30 képet ami élvezhetetlenül homályos lett. Egyébként amikor mindezt csináltam csabival folyamatosan konzultáltam és végig azt hittem nála vagy és tudsz az egészről.
Legyenek szivesek kivárni? Mikorra csináltad volna meg? Már több mint 2 hete volt a buli.

na EZ

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:15, 07-02-2005 
metalhead

nyugi van bogyokak! 8) ezzzz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:42, 07-02-2005 
paprikaman

enekelj nekik egy erotikatol fulledt notat, hatha attol megnyugszanak :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 13-02-2005 
ujonc

Hát ennyit a képekről...Elnézést kérek így utólag,hogy szólni mertem a saját képeimmel való kombinálásról,legközelebb nem fordul elő! :wink: Azt hiszem elég finoman fejeztem ki magam ahhoz,hogy ne támadásnak vegyék egyesek a dolgot,és sajnálom,hogy nincs hova feltenni őket és hogy ilyen hosszadalmasra nyúlna a dolog,hiszen sajnos csak akkor jutok gépközelbe,ha kisbarátomnál odakéreckedek!!:roll: Asszem ezzel zárjuk is le a témát,nem állt szándékomban viszájt szítani...píssz

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 326 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

All times are UTC + 2 hours [ DST ]