noel mazlid van, h nem szoktam a regi dolgokat torolni
megtalaltam a walkthrought az archivban... en 1 masik palyan szivtam, amirol kiderult, h bug miatt nem jelenik meg a ribanc
remelem erre a palyara gondoltal
Quote:
Doom_comm. (jk ii 17).
Menj ki az ajtón, le a lifttel nyomd meg a kapcsolót, majd ki az ajtón. Vedd fel a kulcsot, menj jobbra aztán le a lifttel, a tiszttől vedd el
a kulcsot, a jobb ajtón be van ott egy rács, lődd ki és ugorj fel, igaz itt csak élet, és muníciót találsz. Most a baloldali ajtón menj be ott
is, lődd ki a rácsot és ugorj fel, itt jobbra menj tovább (egyenesen csak élet, és muníció van), aztán le, vedd el a tiszttől a kulcsot, nyomd
meg a kapcsolót, egy robotot kell irányítanod, de előtte nyisd ki az ajtót. A robottal menj egyenesen a lift előtt balra be a kék résznél és
a balra lévő ajtót, nyisd ki. Aztán menj oda és alázz le mindenkit, majd le a lifttel, be az ajtón. Kösd fel a gatyád, menj be majd középen
a csövek mögött, ugorj le, itt nem szeretnek téged. Majd egyenesen, fel a lifttel a következő helységben van 4 kapcsoló, nyomd meg őket,
ki az ajtón, menj le a jobb oldali lépcsőn, be az ajtón, és be balra, át kell menned ezzel a kocsival a következő helyre. Itt sem szeretnek
téged, a tiszttől vedd el a kulcsot, és középen menj be az ajtón, itt jobbra, balra van 1-1 ajtó, tisztítsd meg mind a két folyosót,
nemsokára látsz 3-om fülkét, pirosat, zöldet, kéket, be kell állítani a jeleket, hogy tovább haladhass, ehhez azt kell tenned, hogy a zöld
és a piros fülke között van egy lift, azzal menj le. Fogsz látni 3x3x3 fülkét, ezekben kell beállítani a jeleket.
Itt egy kis segítség.
Piros jel------------------------Zöld jel----------------------Kék jel
___ ___ ___------------- ___ ___ ___------------- ___ ___ ___
|
|___|___|___|------------|___|___|___|-----------|___|_X_|___|
|
|___|___|___|------------|___|___|___|-----------|___|___|___|
|
|_X_|___|___|------------|___|___|_X_|-----------|___|___|___|
|___|<<Lift-----------------|___|<<Lift-----------------|___|<<Lift
Ha beállítottad a jeleket, akkor menj fel a fülkékhez és nyomd meg a kapcsolókat, aztán ki a piros fülkénél lévő ajtón, és a zöld ablakkal
szembe nyomd meg a kék gombot, futás ki a kék fülke mögötti ajtón.
És jöhet a következő küldetés.
a kotojeleket en tettem mert nem kerultek egymas fole