Előszöris nyomatékosítanám, h ez kizárólag az én saját véleményem! Ha egyetértesz annak örülök, HA nem akkor esetleg vitatkozunk...
Szoval:
1. Az király, h az iraki olaj végre nem egy diktátor kezében van!
Eddig uanis vagy feketén kereskedett vele v kajáért, gyógyszerért, stb. amiből ráadásul 1 Kofi Annan nevű arcnak a "szemfüles" gyereke gazdagodott. A fekete kereskedelem meg egyértelműen a terrorizmust pénzeli. (Itt nem feltétlenül az al-Kaidára gondolok!)
2. Az egész iraki olajkészlet értéke x milliárd USD. Az iraki háború eddigi költségei ezen x összeg PLUSZ még vmennyi. Namost kérdem ÉN: Kinek érte ez meg és miért???
3. Ismét csak azt tudom írni, amit már megtettem: Egy teljesen új világrend van kialakulóban és a legtöbb embernek (még a döntési pozícióban lévőknek is) halványlila... sincs arról, h hogyan is fog ez kinézni. 1 érdekes dolog, amit Henry Kissingertől olvastam. Berlini fal leomlása 1990.
11.9., WTC 2001.
9.11.. Eza két dátum meghatározó ennek az Új Kornak a behatárolásában. Nekem úgy tünik, h az emberek az egész világon kezdenek végre ráébredni oan fontos dolgokra, amik befolyásolják ezt. (Ukrajna, Libanon, Szaudi-Arábia, stb.)
Mégegyszer mondom NEM TUDOM mien lesz az új világrend DEE pár dolog sztem biztos: USA továbbra is világhatalom marad. (Reméljük lesz még okosabb elnöke is!) Kína egyre erőteljesebben befolyásolni tudja a világ gazdasági és egyébb dolgait. Az EU talán szintén befolyásoló tényező lehet DEE nem így ahogy most csinálják, mert szép szóval egy országot sem lehet meggyőzni semmiről. A legnagyobb baj az, h a széplelkek jönnek és mondják, h NE LEGYEN HÁBORÚ! amivel énis egyetértek DEE enyhén nevetséges, h ezenkívül semmi alternatívájuk nincs. "A tett halála az okoskodás!!!" Ebbe fogunk belefulladni egyszer HA nem merünk megtenni vmit, amire esetleg szükség van. (Ezzel nem mondom, h Irak megszállására szükség lett volna DE ez kábé oan, mint anno a szovjet felszabadítás/megszállás.)
Talán majd ha az unokáinknak mesélünk ezekről a dolgokról (úúú ez naon szoc-ul hangzott) akkor már átlátjuk annyira, h mikor mi történt és mire volt v lett volna szükség.
Nah; ennyi!
Továbbrais:

píísz