asparagus wrote:
mr.spock wrote:
Mint mondtam a fáklyatartás nem vezet sehova, ugyse fog senki elgondolkodni ezen, ami ugye a célja lenne!

píísz

Az indexen egy cikkből:
Az olasz közvélemény túlnyomó többsége ellenzi az olasz katonák iraki szerepvállalását, és gyors hazahívásukat követeli. A közvélemény hangulatára is hivatkozott Berlusconi, amikor arról beszélt a RAI televíziónak adott keddi nyilatkozatában, hogy szeptembertől fokozatosan csökkenteni kellene az Irakban állomásozó olasz kontingens létszámát. Április elején önkormányzati választások lesznek Olaszországban - egyes megfigyelők ezzel a ténnyel hozták összefüggésbe, hogy az olasz kormányfő a népszerűtlen iraki katonai szerepvállalás fokozatos megszüntetéséről beszélt keddi tévényilatkozatában.
(nem leszek sunyi,sajnos az egész cikk már nem ilyen bíztató.De jó példa,h igenis számít a közvélemény,és ha ezt nem nyilvánítod ki,nem fog senki bekopogni az ajtódon érdeklődni a véleményedről)
A cikk:
http://index.hu/politika/kulfold/olasz0317z/
ezzel csak az a baj h masnap visszavonta a nyilatkozatot, és közölte mindenkivel h félreértették amit mondott, mert ő csak esetlegesen akar terveket késziteni, de semmilyen lépést nem tesz addig amig a szövetségesekkel nincs megállapodás
én nemtudom berlusconi mondjuk egy tipikus példája, de itthon is lehet rá találni példát, h a politikusok milyen szinten tudjak hulyéneknézni az embereket.
tegnap aztmondja fehér, másnap ja hát én igazából a feketére gondoltam, csak TI olyan hulyek vagytok h félreértettétek.
hát ezekután hajrá befolyásoljuk a vezetőinket.
a masik
pörgünk itt irakon mint breakes a hátán, közben meg egy rakás szerintem legalább ilyen komoly probléma van még a világban, ha nem neccesebb. pl darfur
millios nagyságrendű az elmenekultek száma, és százezer körül jár a muzulmánm ilicisták által kutyaként lelőtt emberek száma.
http://platform.blogs.com/passionofthep ... furNYT.jpg
nem linkelek több képet, google darfur és ott láthastjatok h miafasz van.
micsinal az ensz? kivonja a 32(!) neki dolgozo amugy afrikai emberét az övezetből.
na ott miért nem terjeszt demokráciát a fantasztikus neokon társaság?
nekem amugy ez az egyetlen ami bassza a csőrömet és ezért gondolom azt h kamu az egész duma itt a demokrácia terjesztéséről.
más
japánban be vannak fosva. közölték ha bármi olyan jel adódik, észak koreának h télleg van atomfegyveruk, akkor megelőző csapást mérnek rájuk, kegyetlenmód. Kivancsi vagyok ahhoz mit fog majd szolni a közvélemény, esetleg pont amerika, amikor az ő "doktrinájukra" hivatkozva csapatnak meg egy rakás embert / országot.
csecsenföld stb
szóval van itt elég para sztem.