MidLow wrote:
badhead wrote:
MidLow wrote:
nem. hálistennek te még ittvagy hogy képviseld.
igen tök vicces vagy, de amig limp bizkit szintű bandákkal dobálozunk hogy LEGYEN, addig nem lesz fejlődés. és valamennyire ez objektív dolog is, évekig ezért volt fos a sziget zeneileg, mert vagy 8 éve menő zenekarokat, vagy jól bevált öregeket (asian dub f, chumbawamba stb stb) hívtak, és kurvára nem követtek a meghatározó angol könnyűzenei kultúrát (igen, mert nem az amerikai a meghatározó, és ez is tény). most talán érezhető valami változás szele az országban, és nem csak azért mondom mert részben a kedvenc zenekaraim jönnek (beleértve persze az underworldot is, amit szintén kb 8 éve kellett volna hívni).
hát hidd el én se a deftonesra limb bizkitre és guano apesre vágyom csak ez a kurva nagy spleen amivel ezt előadod, megérdemel egy kis szarkazmust
a TINC, Hives, Hellacopters, Franz Ferdinand, QOTSA tényleg mind egytől egyig angol. és tényleg amerikában semmi nem történik. nincs ott ISIS, a Majority Rule feloszlott, nem létezik Circle Takes The Square, se TransistorTransistor, a Thursday meg egy szar koppintás. persze ezeket csak azért soroltam fel, hogy fitoktassam milyen széles zenei palettán mozgok...
csendben azt is megjegyezném, hogy szerintem nem kéne a Deftonest egy lapon említeni a limp bizkittel meg a guano apesszel. a fent említett emtíví zenék közé meg abszolút befér.