i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:48, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 124 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:30, 28-03-2005 
partiarc

popbitch wrote:
mélypont: thighpaulsandra, ami már az art wank kategória volt erősen, a doors-ra emlékeztető részek meg...

Nagyjából ismerve a faszi munkásságát pontosan ilyesmire számítottam, és ezért nem is csalódtam, sőt élveztem is, bár alapvetően én sem vagyok híve a 'performance'-oknak. A téged doors-ra emlékeztető részek engem inkább Julian Cope-ra emlékeztettek... ;-))
popbitch wrote:
ez az UH is megajándékozott legalább 5 maradandó zenei élménnyel és felfedezéssel, és zeneileg még mindig ez a legtöbb, amit ez a szánalmas város fel tud mutatni - a szervezőknek köszönöm szépen!!

Szó szerint!
popbitch wrote:
szerintem ti valamit beszoptok ezzel a luttenbacherrel - én mindenesetre nem értem, mire ez a nagy hype.

Ahogy én sem értem, hogy másoknak miért tetszett annyira pl. a Bohren, szóval valószinűleg szubjektív az egész (most nagyot mondtam :D).Mindenesetre alapból 'rajongok' az ilyen és ehhez hasonló zenékért, szóval valószínűleg ezért a nagy hype.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:31, 28-03-2005 
original nuttah

photon wrote:
de bármilyen stílusú buliba eltudnék menni, szinte minden héten

es ennyi teged kielegit?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:33, 28-03-2005 
kollektiva

photon wrote:
én nem is tudom, neked mi hiányzik?

ha ilyet kérdezel, te már menthetetlen vagy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:37, 28-03-2005 
partiarc

photon wrote:
hát én megvédeném Budapestet, igaz nem tudom máshol hogy mennek a dolgok, de bármilyen stílusú buliba eltudnék menni, szinte minden héten

ne haragudj, de elég szűk páyán mozoghat a zenei érdeklődésed, ha téged kielégít budapest zenei felhozatala. 260 km-rel odébb szinte naponta vannak olyan koncertek, amikről itthon csak álmodhatunk.
Ezen javított most az uh, szóval danke meg respekt!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:38, 28-03-2005 
kollektiva

thesparrow wrote:
popbitch wrote:
mélypont: thighpaulsandra, ami már az art wank kategória volt erősen, a doors-ra emlékeztető részek meg...

Nagyjából ismerve a faszi munkásságát pontosan ilyesmire számítottam, és ezért nem is csalódtam, sőt élveztem is, bár alapvetően én sem vagyok híve a 'performance'-oknak. A téged doors-ra emlékeztető részek engem inkább Julian Cope-ra emlékeztettek... ;-))

jaja, itt azt próbáltam érzékeltetni, nem bírom, amikor "misztikus szertartás" folyik egy koncerten :-))

thesparrow wrote:
popbitch wrote:
szerintem ti valamit beszoptok ezzel a luttenbacherrel - én mindenesetre nem értem, mire ez a nagy hype.

Ahogy én sem értem, hogy másoknak miért tetszett annyira pl. a Bohren, szóval valószinűleg szubjektív az egész (most nagyot mondtam :D).Mindenesetre alapból 'rajongok' az ilyen és ehhez hasonló zenékért, szóval valószínűleg ezért a nagy hype.

nekem is tetszett, de inkább mint adrenalin fröccs, nem mint zenei élmény... bár, fene tudja, a kettőt el lehet-e választani.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:42, 28-03-2005 
partiarc

popbitch wrote:
thesparrow wrote:
popbitch wrote:

nekem is tetszett, de inkább mint adrenalin fröccs, nem mint zenei élmény... bár, fene tudja, a kettőt el lehet-e választani.

hehe, én is pont ezt az adrenalin fröccsöt akartam írni, de gondoltam hülyén hangzik :D
de nekem zeneileg is nagyon tetszett.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:19, 28-03-2005 
ujonc

nem értem mi volt a baj a thighpaulsandraval.jó persze,mehetett volna mindez birodalmi lovag és conan a barbár felöltő nélkül is,de bassza meg,miért ne?!"teljes"akkor lett volna,ha több zörrenést hallok a double vulgarról és elhangzik egy coil opusz is(ezért izzadt is tenyerem).szerintem nagyon szép volt.ultrahang hey!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:29, 28-03-2005 
syrup.hu

Noh!

Most kerültem szerda óta haza (és gépem elé) .. első dolgom, hogy elmondjam ez az UH fest a koncertek 90%-ban nagy csalódás volt .... és itt pozitív és negatív irányban egyaránt ... talán azért a pozitív erősebb :-)

Első nap: Tim Hecker & Kaffe M. nem beszólni! Azt kaptam amit vártam, nem volt egy világmegváltás, de mivel az előbbi fiatalember Radio Amor lemeze közel áll a szívemhez akármi jöhetett volna... Ez a quadro hangzás meg nagyon meglepett, ugye az volt ? :-)
New Oleans: elhánytam magam a hely+pult+Sophie Rimheden kombótól .... aztán az audio+hangulat témát helyre tette az Austenbácsi... magyarokra már nem nagyon emléxem, mert kezdett túl sok pia leesni a pocimba és kezdett elvékonyodni a pénztárcám, úgyhogy lépéske....

Másnap: Geppetto klassz volt teljesen, Fennesz pedig ismét bebizonyította, hogy így is meg lehet szólalni ... úgy, hogy elmondani nem tudom .... :-)
Kultiban a hollandok jól nyomták, de a svédek szerintem bunkók voltak ... nem tudom miért. Lehet, hogy túl érzékeny vagyok, de kicsit olyan "bekaphatjátokpöcsökezvan" stílusban álltak a színpadra.
ÉS AKKOR BÁÁÁFFF!!! Jött Kevin B. és olyat nyomott, hogy azóta nem térünk magunkhoz :-)) Az őrült tyúk .... istenem .... olyan feleségnek való :-)
Önvallomásként hozzáteném, hogy a falat kapartam amikor megláttam, hiszen eddig meg voltam róla győződve, hogy ő egy kopasz fickó ... ezt nem tudom honnan szedtem, lehet nagyon összekevertem valamit :-)
Aztán megint egy kis skandináv életérzés ... és mivel a reggeli breakcore vagy mi, idő hiányában elmaradt a Mesterházytól ezért záráskor még gyorsan berugtam ...

MásnapMásnap:
Kuplung nekem elmaradt .... testem nem volt hajlandó teljesíteni a parancsot. Antony szép volt és be is depiztem, amit a Bohren csak fokozott (na még egy szám, és mégegy) de utána Julee Cruise-on annyira kellett röhögnöm, hogy elmúlt minden gondom :-)
A kultiban Tigrics szerelmes acid szettje gyönyörű volt.... a többiek meg voltak ....

Másnapmásnap Másnap:
Moulin Rougehoz nincs mit fűzni, UHfest2005 .... jó helyen, szépen szólnak, jó dolgok. Trafóban Flying Luttenbachers -ért érdemes volt nagyon ... kellett kellett!
Mint ahogy Pita (azosztrák) is .... asszem ő volt a legjobb tegnap :-)
Dalek meg kicsinált .... bocs ... nem bírtam ... megölt .... eszembe jutott amikor pénteken azt mondta a hangtech ember a kultiban, hogy sajnos le van limitálva a hangerő és ezért tudunk a hangfal előtt suttogva beszélgetni ... mert nem szabad nyomni .... dalek nyomta ...

enyike...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:00, 28-03-2005 
partiarc

Tegnap:

Thighpaulsandra - Alapvetően röhejes faszverés, de amikor rockoltak, az tetszett, pl. az utolsó néhány perc.
Jesu - Kellett volna egy élő dobos, az ének zavart, viszont imádtam, ahogy a gitár szólt. My Bloody Valentine metálban, de tényleg.
Flying Luttenbachers - Meghatározó punk élmény, akinek nem jött be, az egész egyszerűen nem hallgatott még elég hardcore-t.
Noxagt - Sajnos az eleje felidegesített, ezért basztam megnézni a második felét, ami állítólag jó volt.
Leafcutter John - Na őt nem a fesztivál záróbulijára kellett volna rakni. Nem volt hozzá türelmem.
Dalek - Messze életem legjobb hiphop koncertje. A zene, a zaj, a szöveg, az imidzs - tökéletes. Ismét bebizonyosodott, hogy a jó punkkoncertet arról lehet megiserni, hogy a közönségben nincsenek punkok, a jó hiphop koncertet meg arról, hogy a komplett idióta magyar hiphop színtér egyetlen tagjával sem kell egy légtérben lenni.

És egyetértek Popbitch méltatóan összegző szavaival is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:14, 28-03-2005 
partiarc

matulageci wrote:
Flying Luttenbachers - Meghatározó punk élmény, akinek nem jött be, az egész egyszerűen nem hallgatott még elég hardcore-t.

ezt mondom én is, de egyeseknek ez csak freejazz... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:33, 28-03-2005 
ujonc

csütörtök...24.-e.:
suefo vicces volt:)!csak halk:(!disco-disco:)
sophie...BüFFF:(!gondolom azt a két"táncoslányt"csak azért hozta magával, hogy aki már évek óta nem volt nővel az el ne aludjon...
pedig a svédek jó arcok:)
louie...MEGA LOL negatív értelemben;(...ennyi erővel a pájer öcsi is jöhetett volna...de komolyan:)
azok a "magyarok" nem voltak annyira rosszak, csak a hang nem volt feltolva eléggé...szerintem.
régi cuccokkal(303-as)nyomtak valami acid félét utána meg valami zajizé(?bocs:) is volt...csak ugye már a közönség nagyrésze(legalábbis magyar oldalról) leszarta az egészet(a kései időpont, a pénzhiány, a piaoverdose és a halk és fos hangtechnika miatt, stb...)
...a többi nap nem voltam :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:42, 29-03-2005 
ujonc

.syr wrote:
a svédek szerintem bunkók voltak ... nem tudom miért. Lehet, hogy túl érzékeny vagyok, de kicsit olyan "bekaphatjátokpöcsökezvan" stílusban álltak a színpadra.

akkor lehet, hogy más svédeket láttunk, nekem abszolút az jött le, hogy "dejóegyüttbulizunkmiisjólérezzükmagunkataszínpadonéstiisa nézőtéren". igaz, a nézőtérből leginkább az elől bulizó svéd harcostársakkal kommunikáltak, de azokkal intenzíven :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:14, 29-03-2005 
partiarc

matulageci wrote:
Ismét bebizonyosodott, hogy a jó punkkoncertet arról lehet megiserni, hogy a közönségben nincsenek punkok, a jó hiphop koncertet meg arról, hogy a komplett idióta magyar hiphop színtér egyetlen tagjával sem kell egy légtérben lenni.

hja kábé
bár azér én láttam egy-két gyanus külsejű egyént
meg hát végtére is nem a közönség miatt mentem (aminek legalább a fele külföldi volt)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:33, 30-03-2005 
pokemon

matulageci wrote:
Ismét bebizonyosodott, hogy a jó punkkoncertet arról lehet megiserni, hogy a közönségben nincsenek punkok, a jó hiphop koncertet meg arról, hogy a komplett idióta magyar hiphop színtér egyetlen tagjával sem kell egy légtérben lenni.

a sznobokat meg onnan ismered fel, hogy fikázzák a hiphopot ahol lehet, de ha megjelenik egy mikrofonhajú néger (dalek utánfutója) aki két lemezt képtelen összerakni, akkor megy a bólogatás ezerrel, csak mert ezt az UH-n teszi :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:47, 30-03-2005 
syrup.hu

bugajakab wrote:
de ha megjelenik egy mikrofonhajú néger (dalek utánfutója) aki két lemezt képtelen összerakni, akkor megy a bólogatás ezerrel, csak mert ezt az UH-n teszi :lol:

nem nem .... ezt mindenki levágta ... akinek "pass" fityegett a nyakába az is .... asszem ... :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:53, 30-03-2005 
allnightbreakz

matulageci wrote:
TIsmét bebizonyosodott, hogy a jó punkkoncertet arról lehet megiserni, hogy a közönségben nincsenek punkok, a jó hiphop koncertet meg arról, hogy a komplett idióta magyar hiphop színtér egyetlen tagjával sem kell egy légtérben lenni.

es te biztosan ott vagy :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:13, 30-03-2005 
impulsecreator.hu

bugajakab wrote:
matulageci wrote:

a sznobokat meg onnan ismered fel, hogy fikázzák a hiphopot ahol lehet, de ha megjelenik egy mikrofonhajú néger (dalek utánfutója) aki két lemezt képtelen összerakni, akkor megy a bólogatás ezerrel, csak mert ezt az UH-n teszi :lol:

heh, az est addigi legnagyobb beindulasa tenyleg arra az idiotara volt, mondjuk ezt meg valahol meg is ertem, de miert leafcutter ele es nem utana kerult? na mindegy... dalek :shock:

szoval pacsi az uh brigadnak a fejtagitasert! nekem a fellepok osszesen 15%-rol volt elozetes ismeretanyagom, ezert is sajnalom hogy csak ket helyszinre futotta az energiambol iden. legkozelebb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:33, 30-03-2005 
partiarc

.syr wrote:
bugajakab wrote:
de ha megjelenik egy mikrofonhajú néger (dalek utánfutója) aki két lemezt képtelen összerakni, akkor megy a bólogatás ezerrel, csak mert ezt az UH-n teszi :lol:

nem nem .... ezt mindenki levágta ... akinek "pass" fityegett a nyakába az is .... asszem ... :-)

Ad 1. Nem volt passzom.
Ad 2. Ebbe a lemezösszetakós vitába soha az életbe többé nem megyek itt bele. Véleményem a témában közismert :-)
Ad 3. Bebaszva majdnem mindenre bólogatok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:38, 30-03-2005 
souljah

matulageci wrote:

exactly :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:34, 31-03-2005 
pokemon

kason wrote:
matulageci wrote:

exactly :D

általában én is, de ez olyan felháborító volt, h hazamentem...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 124 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]