nehéz fölvásárolni egy ingyenes domaint..
nah mindegy..nem tudom mire vagytok olyan büszkék..
azt tudom hogy a fórumközösségre nagyon..hát nemtudom..
így elnézegettem a topicokat és amíg nem voltunk jelen az oldalunkkal
addig is volt pár ember aki úgy oltogatta a másikat,mintha ő lenne az isten..nem értem..nem fér a fejembe hogy lehettek büszkék egy fórumközösségre,ha van pár olyan ember aki el van szállva magától...és akkora paraszt vagy paraszt módon viselkedik...április 1.-e van tudom...
de legalább tudom,hogy az IPC tenyerébe másztunk..(vagy legalábbis úgy viselkednek néhányan..)mert elértük a célunkat..nézitek az oldalt,várjátok mit lehessen cikizni következőleg...nem unalmas?ilyen az életetek is,mert akkor nagy gáz van...nah mindenesetre felkeltettük a figyelmeteket(akár cikizésre,akár az oldal minőségére..jó ez azért hülyeség én is tudom,de ilyen ziccert nem hagyhattam ki

)és foglalkoztok velünk...mind a fórumban mind most a ,,domain felvásárlási project"-el.nah én annyit mondok legyetek jók és szerintem már be kéne fejezni a gyerekes viselkedést...mi is vagyunk ti is vagytok....mi egyáltalán nem basztatunk titeket..és szeretnénk ha a közeljövőben ti se minket.Mi is élünk a saját dnbrulz világunkban és ti is éltek a NAGY,HATALMAS,OVÁCIÓT ÉRDEMLŐ drumandbass.hu-s világotokban..hol itt a probléma?