üdv!
Gondolataim összegzése után a következő témák foglalkoztatnak:
1. A szervező miért csak akkor ír a topicba amikor megnyitja és amikor benyomja a line-upot? Ezzel utalni szeretnék arra, hogy valaki a circus maximus képviseletében (pl Joe) vajon miért nem reagál akkor, amikor - a TÖBB ember által is megfogalmazott - bizonyos hangpara jelen volt a bulin. Én személy szerint álltam mindenhol, de bármerre mentem csak egy "szub-masszát" és egy torzító, sistergő magasat hallottam.
2. Feltételezem, h a szervezők közül minden 3. percben valaki átrohan a tánctéren. Ebben az esetben arra lennék kíváncsi, hogy ők miért nem hallják azt amit a partyzók, és hogy miért nem próbálnak valamit tenni az ellen, h hangmassza helyett vmivel szebb szólamokat kapjon az a körülbelül akkora embertömeg, ami nagyjából megtöltené a tököli reptér nagyhangárját (lsd. dieselboy&black sun). Én nem értek a hangosításhoz ezért ezúton kérdem, h party közben már nem változtatható semmit az előre beállított hang?
Mindemellett amit megfogalmaztam sikerült túltenni magam a hangproblémán és örömmel gondolok vissza a partyra mert nagyon jól éreztem magam! Aphrodité brutális jump-uppal büntetett minket a tavalyihoz hasonlóan

Még sok ilyet C.M.!
hali