Arra lennék kíváncsi, hogy ki hogyan jutott el oda, ahol most tart? Milyen események befolyásolták a zenei ízlését? Mit hallgattatok régebben és mostanában?
A saját storym:
Első komolyabb élményem, hogy elég kemény Scooter fan voltam.

Poszterek a szekrényen, meg ilyenek... Ez úgy általános iskola vége, meg a középiskola eleje.
Később erről elég gyorsan lejöttem 2000 körül és jött egy technos korszakom. De abból se az igényesebb fajta, hanem ez a hájperszpészes csujjogatós téma. (Azért pl. Rusht már akkor se komáltam.) És igen, még sípom is volt és sajnos használtam is...

Ez olyan 2001-2002 körül lehetett.
De Parádé Bónuszon is jobban érdekelt már az SAP csarnoknál a Voltos, vagy Wan2-s kamion, ahol Die-t és Tali-t láthattam/halhattam + Csabán volt egy bulisorozat Shyntetic Technologi (vagy valami ilyesmi) néven, ahol több teremben és stílusban (techno, chill, tört + hip-hop talán) voltak fellépők. Ott is előszeretettel nézelődtem a törtes teremben.
Elkezdtem venni a Freee-t amihez ekkor már járt cd melléklet is. A sok szar között akadtak tényleg jó cdk, amik újabb zenei világokat tártak fel előttem. (pl az ucmg válogatás, az amb által összeállított chi mix, stb...)
Utána jött a nagy progi ház láz és az is ment nálam egy darabig. Eközben már kezdtek jobban bekúszni a látóterembe a törtek (dnb, breakbeat), majd a többi lemorzsolódott.
Utána 2003 végén lehetőségem volt normálisabb nethez hozzájutni, és nagy mennyiségben töltöttem le a mixeket, főleg Palotaitól, a Tilostól és a Chi-től. Utána jött kisvárosunkban az eL Ritmo és rendszeres látogatója lettem eme fórumnak is.
És lassan el is érkeztünk napjainkig. Most már megy szinte minden nálam: hip-hop-tól kezdve a jazz-en, nujazzen, downtempon, minimáltechnon, breakbeat-en át a dnb-ig minden. De nincs olyan zenei irányzat amitől visszariadnék, természetesen az igényesség mint mérce figyelembe vételével + az elektronika nagy barátom.
Hát, kb ennyi. Az időrend néha kicsit szétcsúszik, de már nem emlékszem mindenre tisztán.
Kiváncsi vagyok a Ti "pályátokra" is, hogy ki honnan, hova jutott. Meg, hogy mi lesz velünk késöbb.
ui: a helyesírásért bocsi és még valami: ne itt menjünk bele a "miértha'gaccolyanszemetettehüje" vitákba. Thx.