delorean wrote:
deadhead wrote:
delorean wrote:
deadhead wrote:
áldásom a kívánságaitokra, a remény hal meg utoljára. ha máshogy nem lehet kedvet csinálni, hát ekizünk mindennap, úgy biztos jó lesz

of montreal albumom van 2, de ugye az az a zenekar amelyik rengeteg lemezt ad ki?
asszem most tartanak a 7.albumnál,jópár singles cucc után és van1-2 ep-jük is.nem tudom ez miért fontos...a fontos,h arcade fire után begurigázunk az elviselhetQség kedvéért

jaa, csak azért kérdeztem h belőjem magamnak h melyik az, mert nemnagyon vagyok képben of montreal terén. de akkor h megnyugtassuk magunkat, ugye abban a hitben éljünk, h csak azért vették le az arcade fire-t a fellépők listájáról, mert h még nincs hivatalosan bejelentve, akkor holmi külföldi oldalak se terjesztgessék má h lesz, na. de igazából tényleg nem ez a lényeg, hanem h belasztizunk

hallod,fogalmam sincs miért vették le.amúgy ezzel a broken social scene-nel sem lenne baj,aranyos kis zene.persze szigorúan csak arcade fire után.
tuti azé szedték le, mert a sziget szervezők fülébe jutott, h a fél ország lázban ég, h lesz arcade fire, és akkor ráparancsoltak az olasz honlapra, h azonnal szedjék le, mer ők még nem konfirmálták
vagy
a zenekarok többsége utálja, ha engedélyük nélkül, esetleg még a tárgyalás folyamán már bejelentik h fellépnek, ezért visszamondták.