i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:41, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2005. 04. 23.- The Eye Productions bemutatja: ACT 4. DETOX
PostPosted: 01:32, 19-04-2005 
ujonc

The Eye Productions bemutatja: ACT 4. DETOX
2005. 04. 23. SZOMBAT

Helyszín: Budapest 11. ker Stoczek u. 5-7 Ars Presso

Térkép ---> ITT!

Beugró: 500 FT
Ruhatár: 100 FT
Start: 21:00

Fellépők:
Dante & RaphleXz
A 8.nap
Consortes
Imi.LN. & Joshi Szávitri
Artos Csaba
Hősök & Dj Gerysson

Freestyle Show:
Busa - Tanny-D. - G-Za Mc

Dj's:
Gili & Gatyás

Olcsó italárak

ImageItt Kapható ez: :arrow:
Image
Image

ezeket tuti lehet kapni a partyn!!!!

plusz még : A srácok - (79+82) c. lemezét is

szerintem érdemes eljöni rá most szombaton , az előző party is nagyon jól sikeredet és a piaárak télleg olcsok pár
pl:
- korsó sör 200ft (márkákat nem tudom de nem gagyik és nem vizezik)
- rostos üditő decie 40 ft
-tequila 4cl 400 ft
-ásványviz 0,5ös kiszerelés 120ft

aszem igy ezek átlagban és midnen más is hasonló árban mozognak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:34, 19-04-2005 
ujonc

ITT!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:06, 19-04-2005 
original nuttah

Én itt Budán a Móriczon de nem is vágtam ezt a helyet..meg hogy ilyen ahogy megnéztem az oldalt..Na de lenézünk páran szerintem,üdözlöm az italárakat 8) :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:33, 19-04-2005 
ujonc

elég jó a hely szerintem a szinpad nagy van az asztaloknál egy nagy kivetitő ahol akár lehet majd nézni a sztárboxot hehe :)

és egy nagy tér az egész meg valszeg megint kirakunk egy csocso asztalt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:50, 19-04-2005 
ujonc

lehet hogy 21:00előtt már lesz kapunyitás!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:02, 19-04-2005 
pokemon

muhito wrote:
Én itt Budán a Móriczon de nem is vágtam ezt a helyet..meg hogy ilyen ahogy megnéztem az oldalt..Na de lenézünk páran szerintem,üdözlöm az italárakat 8) :lol: :lol:

Én elsősorban inkább a csocsó-feltételek miatt ajánlom a helyet:

"Hangulatos egyetemi klub nyolc darab fedett Garlando Olypic, és két darab nyitott Tornado asztallal. A csocsóasztalokat rendszeresen karbantartják: vízszintezettek, szilikonozottak. Hétköznap nagy pörgés: állandó ellenfelek minden kategóriában. A klub különlegeségéhez tartozik a projektor, mely 180X135-ös képméretben add hangulatot a helynek. Különböző sportközvetítésekkel és zenei tartalommal gondoskodunk a megfelelő szórakozásról. Kávézó hangulat! Kedves pultos csajok, nagy sörválaszték, mérsékelt árak várnak minden csocsóőrültet."

Forrás: www.arspresso.hu

Egyszer már jártam ott (nem buliban, hanem egy kellemes csocsózós délutánon), és igaz, amit írnak az asztalokról meg a kivetítőről, abszolút rendben van mindkettő. Vagy Sport1 vagy valamelyik MTV ment felváltva egyébként. Valóban hangulatos a maga lokál is, tényleg jók az árak, és nem kommersz vodkát árulnak v. tablettás bort. Qrvajó szendók vannak még.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:41, 19-04-2005 
ujonc

Tanny-D. wrote:
muhito wrote:

Én elsősorban inkább a csocsó-feltételek miatt ajánlom a helyet:

"Hangulatos egyetemi klub nyolc darab fedett Garlando Olypic, és két darab nyitott Tornado asztallal. A csocsóasztalokat rendszeresen karbantartják: vízszintezettek, szilikonozottak. Hétköznap nagy pörgés: állandó ellenfelek minden kategóriában. A klub különlegeségéhez tartozik a projektor, mely 180X135-ös képméretben add hangulatot a helynek. Különböző sportközvetítésekkel és zenei tartalommal gondoskodunk a megfelelő szórakozásról. Kávézó hangulat! Kedves pultos csajok, nagy sörválaszték, mérsékelt árak várnak minden csocsóőrültet."

Forrás: www.arspresso.hu

Egyszer már jártam ott (nem buliban, hanem egy kellemes csocsózós délutánon), és igaz, amit írnak az asztalokról meg a kivetítőről, abszolút rendben van mindkettő. Vagy Sport1 vagy valamelyik MTV ment felváltva egyébként. Valóban hangulatos a maga lokál is, tényleg jók az árak, és nem kommersz vodkát árulnak v. tablettás bort. Qrvajó szendók vannak még.

ez igy van pontosan bár a bulin most max 2 csocsó asztal lesz hogy a tánctérnek adjunk helyet.... valszeg megint az RTL KLUB fog meni a sztárbox miatt....de ezért is érdemes eljönni meg a fellépők és a freestlye show miatt... gyertek sokan... mert nagyon oda vág majd a party!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:46, 19-04-2005 
metalhead

leharcolt szocreál neonvibrálós környezetben vécénkönyökölve rókázó tinédzserz rule :lol: :lol: :lol: :lol:

sztem amúgy cseppet rossz kontextusban van a topik.. imi, szted a maximalizmushoz szokott emberek ezt ténylegesen bevállalják? nos, ha igen, lelkük rajta, te pedig kérlek, ne perelj hírnévrontásért, úgyis vesztenél :lol: :lol: :D

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:06, 19-04-2005 
pokemon

PHREEK wrote:
leharcolt szocreál neonvibrálós környezetben vécénkönyökölve rókázó tinédzserz rule :lol: :lol: :lol: :lol:

sztem amúgy cseppet rossz kontextusban van a topik.. imi, szted a maximalizmushoz szokott emberek ezt ténylegesen bevállalják? nos, ha igen, lelkük rajta, te pedig kérlek, ne perelj hírnévrontásért, úgyis vesztenél :lol: :lol: :D

:D Ezért nem is promóztam itt a dolgot. Mondjuk Hősök, ArtosCsé, Busa rendben van.

Maga a kolesz - aminek földszintjén a klub van - az tényleg szocreál, de a klub rendben van...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:41, 19-04-2005 
ujonc

valahol el kell kezdeni tudod te is :D

hát figyu nem csinálhatok mindig olyan partyt ahol a híres phreek lép fel :D

Te is tudod ugye ?:D

most megkell elégedni velem is aszem... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:10, 21-04-2005 
ujonc

már csak 2 nap és party :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]