911 wrote:
minek hozongeni, minek provokalni azokat akik nem ertenek vele 1et? ugyis azok vannak tobben akik elitelik. akkor meg mi ertelme..
aki akarta az eddig is csinalhatta ugy h ne legyen belole baja aki meg nyomott azt vigyek el a blaharol fenyes nappal.szerintem.
oke, igazad van.
viszont arra azert szeretnem felhivni a figyelmedet, hogy itt nem egyszeru polgarpukkasztasrol van szo, nem arrol, hogy de jo lenne a blahan szivni, ugy, hogy nem visznek, el, tizenhat evesen ezek meg jo kapaszkodok, de a helyzet ennel komolyabb.
arrol van szo, hogy itthon jogilag es a btk szerint nem sok kulonbseg van akozott hogy szivsz vagy barnazol esetleg kolat arulsz.
hazanknak NINCS drogpolitikaja, egy olyan egyezmenyt irt ala, es probal betartatni, ami ma mar idejetmult es egyre tobb tag biralja, reformokat kivannak bevezetni. ezen kivul a zero tolerancia elve, a kabitoszerek orvosi celu felhasznalasa, es egyeb ilyen faszsagok nem is egy aspektusban hasznosak lehetnek, viszont az allam mindig elfordul, ha ezen bizonyitott tenyekkel szembeallitjak.
nem azt mondom, hogy jobb lenne, ha reszben az allam iranyitana a droguzletet, mint Hollandiaban, mert itt mas a temperamentum, blabla, de meg mindig jobb, mintha az ukranok. cigibol is rengeteg adoforint jon be, es anyukad tuti boldog lesz, ha az unokaja ugy dont, hogy kiprobal valamit -marpedig nagy ra az esely- akkor nem az utcan veszi meg, olyan helyen tolja, ahol esetleg osszekaparjak, ha baj van, illetve mar elotte hozzajut olyan informaciokhoz, amik hasznosak lehetnek.
nem is graviroztam volna ide ennyi betut, de gyanitom, hogy sokan hiszik azt, hogy ez egy legalizaljuk a fuvet jatek, hogy itt arrol van szo, hogy kiraly vagyok, szivok, rakok.
igazabol ez egy figyelemfelkeltes, mely ravilagitana a fentebb emlitett problemaknal sokkal melyebb disszonanciakra.