Engem igazából nem érdekel, h ki mennyit szívna HA legalizálnák DEE télleg nem erről szól ezaz egész. A lényeg, h engem PLZ NE CSUKJANAK RÁCS MÖGÉ "csak" azért, mert elszívtam 1 joint-ot a haverommal. (Mégcsak nemis a Blahán!!!)
Nekem sajna volt már ebből ügyem és qrvára örültem volna HA szétb*sszák emiatt a jövőmet.
(NO 1etem; NO erkölcsi biz. HMM Szép műsor lett volna!)
A lényeg pont ebben van:
NE KRIMINALIZÁLJANAK HA SEMMI ÉRTELME!!!
A barátaimmal azt mondjuk, h OKÉ rendben, a magyar társadalom jelenlegi állapotában képtelen lenne normálisan viszonyulni 1 ien helyzethez DEE mi már csináljuk 1 ideje és HA nem gátolt meg a börtönnel való fenyegetés, AKKOR más se fog. (A halálbüntetést talán nem hozzák vissza emiatt!?!)
Inkább végzünk vmi közhasznú munkát ha lebukunk. Például qrva szivesen feltakarítanánk a parkokban, belvárosban lévő szutykot.
(Itt most Szegedről beszélek, a saját városomat nyilván jobban szeretem, mint Bp-t, ahol csak a suli miatt vaok!)
A Kendermagosok is pont erről beszélnek és NEM a legalizálásról. (Bár az alapszabályuk szerint a legalizálás a végcéljuk. Mennyire örülnék ha még életem során feloszlanának!!!

) Teljesen iagzuk van! Őkis megunták azt, amit énis mega barátaimis! Nevezetesen azt, h a "drogos" jelző bemondása ésa rád mutatás után minden ember máshogy néz rád, mint azelőtt. Komolyan minta leprásra. Hálistennek a fiataloknál ez ritkább! DEE mondjuk a 70 éves, fütyülős nagymamának hiába mondod, h DE éncsak füvezek, ez neki pont oan, mintha 1 lepukkant herkás lennél! És ez gigaLOL!!! Aztse tudják, h mi ellen tiltakoznak. A 88asok meg 1 másik téma.
Valszeg csurkapistabácsi küldi őket mindenhova?! Ettől biztos nagyobbnak érzi a ... (egóját
)!!! Én nem szoktam sértegetni embereket csak úgy DEE ezeknek sztem 1 csöpp eszük sincs! Ebbe neis menjünk bele! Sajna haza kellett jönnöm úh nem tudtam kimenni DEE remélem jó sokan voltak és még sokkal többen lesznek az elkövetkező években!!! Az ien dolgok miatt kell demonstrálni bazz, NEM a világbéke miatt!!!
Amúgy a mindenkori hatalom is bekap6ja!!! A másik gigaLOL szervezet a rendőrség!!! Mia faxom nem elég terhelő azon b+, h bemondom a frankót:
Szívtam füvet, hülye rendőr bácsi; tessék a vizeletem bizonyítéknak!!! ?????????????????????????????????????
Barmok gyülekezete!!! Mint mikor akkora a kosz, h mindent, amit tok gyorsan besöprök a szőnyeg alá; HÁTHA nem veszik észre!!! 1 idő után meg már kész terepasztal a szőnyeg, mert annyi alatta a kosz!!! Kiváncs vaok, h mikor jutnak L eddig a felismerésig!?!
Nade hagyjuk az indulatokat! Mien volt kinnt??? Sokan voltak? 88asok? 88 évesek??? Meséljetek!!!