i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 15:00, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 526 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:19, 09-05-2005 
kisfröccs

snegiri wrote:
futureform wrote:
hollandiaban pl gyakori jelenseg h 16-17 eves korukban kiprobaljak aztan nem is nagyon tobbet, tobb ilyen szemelyt is ismerek

de ok hollandok, lehet kulturaltabbak mint mi

de én azt hallottam, h Hollandiaban ha mész a "coffee house"-os negyed felé, akkor félpercenként letámadnak a fekák h "kokain? heroin? extasy?" Hol itt a kulturáltabb droghasználat? Hol vált be az hogy ha szabadon szivunk, keményhez már nem lesz kedvünk nyúlni?? :roll:

bár azt is hozzá kell tenni h a helyiek elvileg egyáltalán nem járnak arrafelé, nem szivnak, nem kurváznak, hanem fenn van tartva az egész a külföldi túristáknak, mint egy "Theme park", és értük van mindez...

inygen adjak a fekak? :wink:

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:10, 09-05-2005 
souljah

szerintem innen mar csak egy lepes:
alapitsunk egy olyan partot, egyesuletet, polgari kort, melynek fo celja, az, hogy a kokain alanyi jogon jarjon mindenkinek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:47, 09-05-2005 
soulproof

futureform wrote:
, tobb ilyen szemelyt is ismerek

ezt ugy mondtad mintha eleve sulyosan elitelned oket

:DD

Fiatal voltam és kellett a pénz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:08, 09-05-2005 
bea asszon' wrote:
fu apam de kemeny vagy!

Teis! :P

bea asszon' wrote:
valoban: a rendrok nem emberek es ezer szazalek, hogy nincsenek koztuk olyanok, akik egyetertenek a legalizalassal...

Nehogymá' "szegény" rendőrt sajnáljam, mert teszi a dolgát!!! Ha az lenne a törvény, h mindenkit ki kell végezni a helyszínen ha bebizonyosodik, h füvezett AKKOR nyilván a "szegény" rendőrbácsi :( aztis betartaná!
Énmeg akkoris leszarnám, h 1etért illetve érez-e velem vagy sem, mert mondjuk épp tarkón lőnek a Blahán!!! gigaLOL
(Most jön az, h igazából a politikusok a hülyék, nem?!)
A legjobb barátomat, mikor bevitték, a jardon lévő összes rendőr basztatta, mert félig arab! :o Csak akkor hagyták abba, mikor 1 újonnan jött társuk mondta, h hagyják, mert az apja mentette meg az életét! (Orvos.) Lehet, h van köztük oan, aki 1etért ezzel az egésszel DEE ez 1 igen kis százaléka az öszesnek, so ienre faxság hivatkozni!

Luki wrote:
bazzeg
a fu butit
itt es most be lett bizonyitva

Nem a fú butít bazzeg, hanem a sok IPC forumozás!!! :roll:

Post subject:
PostPosted: 21:15, 09-05-2005 
souljah

mr.spock wrote:

ugye ugye.

amugy igy is odamehetsz A RENDORtol tuzet kerni, sot beszelgetni, vagy barmi.

az meg hogy fu apam de kemeny vagy <> te is! eleg frappasn replika, tenyleg vagany srac lehetsz, de hidd el nem basztatni akarlak, tudom mit erzel

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:38, 09-05-2005 
partiarc

futureform wrote:
nem erzem nagy luzersegnek ha az ember nem sziv egyfolytaban

bar en nem vagyok kulturalt egyaltalan ezen a teren 8)

Ja hát persze, így öregecskén én sem mondom azt, hogy szívni kell, na de 16-17 éves gyerekek mivel üssék el azt a kurva sok szabadidejüket? Egyértelműen drogozással, nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:03, 09-05-2005 
poszthumusz

mr.spock wrote:

igen!
remélem levontad a tanulságot :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:13, 09-05-2005 
droid

plastik wrote:
mr.spock wrote:

igen!
remélem levontad a tanulságot :D

DEE ( :P ) ha betépve fórumozol akkor tuti elhülyülsz :)
szerintem tiltsák be az alkoholt is :!: épp elég sokan elbutulnak tőle

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:58, 10-05-2005 
kisfröccs

mr.spock wrote:
bea asszon' wrote:
fu apam de kemeny vagy!

Teis! :P

bea asszon' wrote:
valoban: a rendrok nem emberek es ezer szazalek, hogy nincsenek koztuk olyanok, akik egyetertenek a legalizalassal...

Nehogymá' "szegény" rendőrt sajnáljam, mert teszi a dolgát!!! Ha az lenne a törvény, h mindenkit ki kell végezni a helyszínen ha bebizonyosodik, h füvezett AKKOR nyilván a "szegény" rendőrbácsi :( aztis betartaná!
Énmeg akkoris leszarnám, h 1etért illetve érez-e velem vagy sem, mert mondjuk épp tarkón lőnek a Blahán!!! gigaLOL
(Most jön az, h igazából a politikusok a hülyék, nem?!)
A legjobb barátomat, mikor bevitték, a jardon lévő összes rendőr basztatta, mert félig arab! :o Csak akkor hagyták abba, mikor 1 újonnan jött társuk mondta, h hagyják, mert az apja mentette meg az életét! (Orvos.) Lehet, h van köztük oan, aki 1etért ezzel az egésszel DEE ez 1 igen kis százaléka az öszesnek, so ienre faxság hivatkozni!

Luki wrote:
bazzeg
a fu butit
itt es most be lett bizonyitva

igen
vegulis a rendori hivatas nem egy munka :roll:

amugymeg ha az ipc butit akkor mond mar el te mitol lettel ilyen

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:37, 10-05-2005 
Father Tucker wrote:
DEE ( :P ) ha betépve fórumozol akkor tuti elhülyülsz :)
szerintem tiltsák be az alkoholt is :!: épp elég sokan elbutulnak tőle

JAH; meg tiltsák bea Dunát, a Tiszát, a kötelet, az összes gyümölcsöt (pálinka), a kést, a villát, és végső soron az összes embert és akkor semmi veszélyes és butító dolog nem lesz a világon!
(Részletesebben lásd :arrow: Konrád György írását, amit az 1. Kendermagos tüntetésen akart elmondani!!!)

Luki wrote:
amugymeg ha az ipc butit akkor mond mar el te mitol lettel ilyen

Biztos a sok könyvtől mega tanulástól. :roll:

Faterom régebben mondogatta, h: Fiam, belőled még rendes ember is lehet!
Mostmár nem mondja!!! :? :cry:

Post subject:
PostPosted: 02:43, 10-05-2005 
souljah

:lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:53, 10-05-2005 
droid

a gyümölcsöt értem,de mi köze a dunának meg a tiszának az alkoholhoz?
(mellesleg azthittem lehet sejteni,mennyire gondoltam komolyan)
ja,és ki az a bea? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:05, 10-05-2005 
droid

snegiri wrote:
futureform wrote:
hollandiaban pl gyakori jelenseg h 16-17 eves korukban kiprobaljak aztan nem is nagyon tobbet, tobb ilyen szemelyt is ismerek

de ok hollandok, lehet kulturaltabbak mint mi

de én azt hallottam, h Hollandiaban ha mész a "coffee house"-os negyed felé, akkor félpercenként letámadnak a fekák h "kokain? heroin? extasy?" Hol itt a kulturáltabb droghasználat? Hol vált be az hogy ha szabadon szivunk, keményhez már nem lesz kedvünk nyúlni?? :roll:

bár azt is hozzá kell tenni h a helyiek elvileg egyáltalán nem járnak arrafelé, nem szivnak, nem kurváznak, hanem fenn van tartva az egész a külföldi túristáknak, mint egy "Theme park", és értük van mindez...

Extasyt Magyaroszágon is akartak már "hozzám vágni" nem egyszer. Amúgy Amszterdam egy külön kis világ hollandiában, a beteg testrész, de amúgy az ország nagy része békés, nyugodt, és zöld :) (és nagyjából drogmentes, a legtöbb helyi fiatal nem nagyon jár coffee houseokba....., kevesen, nagyon kevesen szívnak rendszeresen)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:14, 10-05-2005 
Father Tucker wrote:
a gyümölcsöt értem,de mi köze a dunának meg a tiszának az alkoholhoz?
(mellesleg azthittem lehet sejteni,mennyire gondoltam komolyan)
ja,és ki az a bea? :)

Öngyilkosság! Gondoltam lejön a kötélből mega késből. :wink:
JAH és tiltsák bea Beát is!!! Amiatt is lesznek emberek öngyilkosok! :D

Amúgy az említett Konrád írás a másnapi Népszabadságban jelent meg, mivel képtelenség lett volna elmondani!
Az archívumban bizt megvan. Érdemes elolvasni! :!:

Post subject:
PostPosted: 23:57, 10-05-2005 
metalhead

jade wrote:
plastik wrote:
mr.spock wrote:
mesza wrote:
plastik wrote:
PHREEK wrote:
88 asszem a führer születési éve volt
hogy dögölne meg

már megdöglött
egyébként nem nyert, 1889.április 20.

1889 4-20 a rohadt g*ci nekem is 4.20kor van a szülinapom

A szívás világnapja is akkor van!!! Akkor most ebből mire következtessek?! :roll:

Hitler is egy kötsög szmóker volt :D

shakespeare is

Heil Hitler = HH = 88 H a 8_ik betü a német abc_ben ha még esetleg nem fejtettétek meg....

a tüntetésről túl sokat nem tudok mondani nekem nagyon rövidnek tünt későn is értünk ki és miközben elmentünk sörért már vége is lett.
Kár,hogy csak eddig tartott viszont jó volt látni ennyi embert meg, hogy nyugi volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:55, 11-05-2005 
ujonc

"Cannabis use in the city of Amsterdam
In Amsterdam, decriminalization of cannabis started in the early seventies when youth clubs were allowed to have their own house dealers". Decriminalization of cannabis progressed relatively fast after 1980 when the "coffee shops" developed. Coffee shops were retail outlets for non alcoholic beverages, like coffee and orange juice, that had a special legal position in the Dutch licensing system for bars, cafés and restaurants. Unlike the latter, the coffee shop did not need a special license and was freed from most of the usual building codes. In these shops the free enterprise of commercial retail of cannabis products started to appear[2], thereby initiating a system of supply and distribution as we know for legal goods.

We already noted, that lifetime prevalence of cannabis use in Amsterdam has increased in a statistically significant way since our first measurement in 1987, from about 23% to almost 29% of the population. However, cannabis use reported in the year prior to the interview (Last Year Prevalence, or LYP) increased very little during this period, and not statistically significant. We should therefore say that last year cannabis use remained very stable over the years, - fluctuating at around 10% of the population. This is much less than the ever use figures. Last month use is lower again and also very stable-at around 6% of the population. Apparently, a much larger number of people smokes cannabis occasionally, than with any regularity. This pattern of predominantly infrequent use returns in all three household surveys we have conducted in Amsterdam.

More detailed observation of cannabis use in Amsterdam since 1987 reveals, that the stability in prevalence does not show for all age cohorts (Table 2). In the group of 12-15 year olds, lifetime experience with cannabis is stable in the period from 1987-1994 at roughly 5%. It is also stable in the age group 16-19 at roughly 25%. However, in the age group 20-24 years, lifetime experience increased slowly (and statistically significant) over the years from just under 40% in 1987 to 50% in 1994. This means that in 1994, by the time young people in Amsterdam reached their 24th birthday, half of them will have smoked a joint or pipe on at least one occasion. The average age for first cannabis use is quite stable at 20 years of age. The median age is 18 years. Because of the replacement-effect (older people die, younger take their places), the ever use figures increase for the group 35 and up, exactly the group for which the last month figures decrease.

If we look at the last month use figures for each age cohort, the picture over the years is quite stable. Throughout the years of the study, we find that 20-25% of all lifetime cannabis users report last month use as well. Of these last month users 66% used less than 8 times per month. Approximately 20% of all last month users report a frequency of use of 20 times or more during that month, (roughly 5% of all respondents who report lifetime cannabis use). In comparison, of all respondents who report alcohol consumption during life time, 16% report last month use of alcohol of 20 times or more.

In the 20-24 year age group, the group with the most active night life in the city and the age cohort with the highest lifetime cannabis experience, -roughly one out of every eight respondents, (or around 13%,) reports last month cannabis use. Among people older than 24 years, last month use falls off. In Amsterdam, people over the 25-35 year age group show less enthusiasm for the herb, and those in their fifties lose interest almost altogether. We can say with confidence that cannabis use, in contrast to alcohol use, is at the moment strongly bound to a phase of life. When it occurs, irrespective of popularity, it is chiefly something for the 16-35 year age group. The average age of the current cannabis user in Amsterdam is around thirty."

source:http://www.cedro-uva.org/lib/cohen.cannabis.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:59, 11-05-2005 
ujonc

csak mert nem szeretnem ha jo magyar szokas szerint "a haverom haverja mondta hogy a coffe shop negyeben a fekak extasy-s es meth-es csomagokat akarnak a torkodon letuszkolni" modon itelnenk meg Amsterdamot es a legalizalast... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:09, 11-05-2005 
ujonc

aszthiszem abban egyet erthetunk hogy a 6 es 10 szazalek kozott fluktualo rendszeres hasznalok szama egy fovarosban!!! eleg jo arany ha osszehasonlitjuk egy masik fovaros vagy akar kissebb varos, telepules, falu stb rendszeres alkohol vagy dohany aru felhasznalasaval. szoval "anyu" Amsterdamban se betepve megy a kis hans-ert az oviba 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:13, 11-05-2005 
souljah

Draco wrote:
csak mert nem szeretnem ha jo magyar szokas szerint "a haverom haverja mondta hogy a coffe shop negyeben a fekak extasy-s es meth-es csomagokat akarnak a torkodon letuszkolni" modon itelnenk meg Amsterdamot es a legalizalast... :wink:

nezd, en ketszer is jartam Amszterdamban, es teny, hogy a fekak eleg agressziven nyomulnak rad a 'piros lampas negyedben' (Coffee Shop negyedrol meg nem hallottam), az persze mar egy mas kerdes, hogy veszel-e toluk, vagy hogy mit kapsz... es bizony, Amszterdamban is van mennyisegi korlat, amit magadnal tarthatsz, vagy vehetsz.

Draco wrote:
cannabis use in Amsterdam has increased in a statistically significant way since our first measurement in 1987, from about 23% to almost 29% of the population.

tehat a fogyasztas azert ott is nott... es ismerve a jo magyar szokasokat, nalunk rendesen megugrana, mert amit szabad, abbol mi rendesen dozsolunk. epp ma olvastam, hogy a magyarok evi 300 milliardot koltenek cigire - ez remes - amivel 6-ok a vilagon... eleg ketes dicsoseg, nem? ennek ismereteben, bar az osszefugges csak atteteles, te legalizalnad?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 11-05-2005 
souljah

fairman wrote:
Draco wrote:
cannabis use in Amsterdam has increased in a statistically significant way since our first measurement in 1987, from about 23% to almost 29% of the population.

tehat a fogyasztas azert ott is nott... es ismerve a jo magyar szokasokat, nalunk rendesen megugrana, mert amit szabad, abbol mi rendesen dozsolunk. epp ma olvastam, hogy a magyarok evi 300 milliardot koltenek cigire - ez remes - amivel 6-ok a vilagon... eleg ketes dicsoseg, nem? ennek ismereteben, bar az osszefugges csak atteteles, te legalizalnad?
pontosan emiatt nem legalizálnám én sem itthon.. viszont a dekriminalizáslása elengedhetetlen - az nem 'járja' h azért mert a haverommal elpippantok egy cigit egy parkban, meghurcoljanak, megalázzanak kecsege autoriter rend 'õrök'..
btw. az alkeszek országa is vagyunk, tekintve h kb. minden 10. ember alkoholproblémákkal küszködik, még ha az adott egyén ezt másként fogja is fel..

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 526 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]