i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:42, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 281 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:16, 11-05-2005 
metalhead

crez wrote:
Még ált. isk. 7. osztályában történt (megjegyzem mániánk volt a folyosó műmárványán úgy csúszkáni, hogy egymás lábát kirúgjuk)

Ismét szünet volt és rend szerint megint elkezdtük a mókát. Az egyik oszt. tarsam sikeresen kirugta a lábát a másik arcnak és ez abban végződött, hogy eltűnt a szerencsétlennek az első két foga a padló átal. Elég komoly balhé kerekedett belőle, mert már nem ez volt az első baleset ami ebből származott. (lábtörés, kéztörés...)

Na de itt még nincs vége, mert történetesen visszaragasztották a srác fogait. DE JÖTT A TESTNEVELÉS ÓRA! Kimentünk focizni az udvarra és én sikeresen kirugtam a fogait egy jól irányott lábmozdulattal. Bevallom nem a száját célóztam. de én megúsztam a balhét!

... es ezert lettel DJ
Itt a vege fuss el vele :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:22, 11-05-2005 
son of nitrous

4.ik gimit vegigsmokeoltuk a wcben :-D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:32, 11-05-2005 
pokemon

NOEL! ez a két dolog hogy függ össze szerinted?

"crezervátum"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:17, 11-05-2005 
paprikaman

crez wrote:
Még ált. isk. 7. osztályában történt (megjegyzem mániánk volt a folyosó műmárványán úgy csúszkáni, hogy egymás lábát kirúgjuk)

Ismét szünet volt és rend szerint megint elkezdtük a mókát. Az egyik oszt. tarsam sikeresen kirugta a lábát a másik arcnak és ez abban végződött, hogy eltűnt a szerencsétlennek az első két foga a padló átal. Elég komoly balhé kerekedett belőle, mert már nem ez volt az első baleset ami ebből származott. (lábtörés, kéztörés...)

Na de itt még nincs vége, mert történetesen visszaragasztották a srác fogait. DE JÖTT A TESTNEVELÉS ÓRA! Kimentünk focizni az udvarra és én sikeresen kirugtam a fogait egy jól irányott lábmozdulattal. Bevallom nem a száját célóztam. de én megúsztam a balhét!

mivel ragasztottak vissza a fogait ? :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:23, 11-05-2005 
metalhead

szadista wrote:

az elöbb már irták. teknokollal :lol: (v az nem erre vonatkozott? :D mind1)

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:23, 11-05-2005 

szadista wrote:
crez wrote:

teknokollal. attól egyből ki is lett :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:29, 11-05-2005 
metalhead

bazmeg, egyszerre :shock: :lol:

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:07, 11-05-2005 
partiarc

mesza wrote:
általános elsőben elkaptak, mert meghamisítottam az ellenőrzőt, vagy nem tudom hogy hívták akkor. ezért kaptam első beírásomat.

aztán másodikban egy nap kettőt kaptam. délelőtt balhé volt az osztályteremben, elkaptuk egyik osztálytársunkat, ezért többen is osztályfőnökit kaptunk. aztán délután 4-kor, mikor mentünk volna haza, az egyik gyerek elrúgta a cipőm, mikor épp húztam volna fel, ezért kapott egy jó kis gyomrost, amitől behányt, szóval megkaptam aznap a második beírást is. otthon volt is balhé belőle :)

ált iskola elsö,elsö tanitasi matek óra,vmit rajzolni kellett..mindenki kapott szinte pirospontot csak én nem..aztan én valahogzy evvel nem értettem egyet igy ebböl piros csillag lett egyböl,avval meg a tanar nem értett egyet igy lett belöle fekete csillag? :lol:
ilyen beiras is született az osztalyban:"fiat osztalyfönöki intöben részesitem mivel a villamos ütközöjén utazott hazáig" :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:11, 11-05-2005 
metalhead

baszki ezen a topikon nagyobbakat röhögök, mint a humorba irt postokon 8) :wink:

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:46, 11-05-2005 
souljah

b0ci wrote:
baszki ezen a topikon nagyobbakat röhögök, mint a humorba irt postokon 8) :wink:

igen...es igy teljesen pozitiv vissza emlekezni a regi "szep" idökre 8) :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:37, 12-05-2005 
MidLow wrote:

Mi a 3.ikat.
4.iket annyira nem bírtuk elviselni, h akkor már kávéztunk és ittunk is! :oops:

Télleg: VERSENY:
Kinek mien közel volt a sulijához a legközelebbi kocsma, és össz hány darab volt, mondjuk 1km-es körzeten belül?

Nálunk az iskolai bulik általában úgy teltek, h 1/2 suli -> kocsma másik 1/2 -> iskola. És ezek természetesen cserélődtek, 1általán nem törvényszerű megoszlásban! :D
A legjobb az volt, mikor kijelentették, h nem lehet kimenni. A leleményes ifjúság persze gyorsan lereagálta. Telefon oan embernek, aki még nincs ott, ablak és persze bebüdösítettük a WC-t. Azt nem értem, h ez nekik mér' volt jobb, mintha békésen elintézzük uanezt a kocsmában, semi-legálisan?! :roll:

Post subject:
PostPosted: 01:49, 12-05-2005 
souljah

mr.spock wrote:
Kinek mien közel volt a sulijához a legközelebbi kocsma, és össz hány darab volt, mondjuk 1km-es körzeten belül?

azt nem tudom hány, de a legközelebbi épület volt a Schönherz kollégium, Budapest skyscraper, ahová iskola előtt, helyett és után jártunk cigizni és szocializálódni, és ahonnan időnként (vizsgaidőszak-tájt) szuicid rohamban kiugrottak emberek, és volt,aki ezt pl óra közben látta, mert épp kifelé nézett :shock:
(persze ezt most úgy mondtam, mintha rendszeres lenne, természetesen nem, de tényleg volt párszor) :sirko:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:52, 12-05-2005 
original nuttah

mr.spock wrote:

kb. 150 méter: Pista néni :D

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:24, 12-05-2005 
Nekünk volt oan 3 qrvaközel DEE csak azért mert 3 rohadtnagy lakótelepet választott el a telek, ahol volt a "sulikomplexum" (2 középsuli+1 általános -> Amúgy: Szeged, Deák F. gimn.).
Ráadásul L :lol: L a legközelebbi kocsma az ált sulihoz volta legközelebb. (Suli kerítés, út, kocsma) Lövésem nincs, h mérnem tiltották be a helyet?!
Mind1! Nekünk pont kedvező fekvésű volt! :wink:

Post subject:
PostPosted: 05:16, 12-05-2005 
pokemon

beaasszon budais vagy?:P kempelen rox>P

btw nekunk volt a legkozelebb a kocsma a sulinkhoz[a szomszedos telken 1 kollegium kantinja] ugye bergi? :wink:

nem into de rekord mennyisegu[3] 1es egy oran nyelvtanbol:

ien szerencsetlen szabalyokat olvastunk fol, persze haverral vmi hulyules volt.erre tanar andras olvasd tovabb.kerdezem spanom hol tartunk remulten, ramutat a kis geci a kozben kolcsonkert konyvbe h itt itt. elkezdem olvasni persze kirohognek messze nem ott tartottunk.jo 1es.haver is rohog tanar: jo antal akkor folytasd.remult fej.kozbe kideritem, de ha mar en szopok ois szopjon ugyanigy karo.utanna mind2en kaptunk 1-1 eset mer lebuktunk a konyvvel is h nem a mienk es csak 1db.vegul ora vegen irtunk buntetesbol 1 dogat amit elvettek puskazaser>)

kb igy kaptam 1 oran 3 egyest nyelvtanbol[persze haver is bukott puskazason :roll: ]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:50, 12-05-2005 
elmondom

snegiri wrote:
azt nem tudom hány, de a legközelebbi épület volt a Schönherz kollégium, Budapest skyscraper, ahová iskola előtt, helyett és után jártunk cigizni és szocializálódni, és ahonnan időnként (vizsgaidőszak-tájt) szuicid rohamban kiugrottak emberek, és volt,aki ezt pl óra közben látta, mert épp kifelé nézett

Nemá! Lágyis vagy?! Melyik suli?

Na, én meg emlékszem mikor a Söni épült, és életem elsö (eröszakos) halottját is ott láttam! Igen, csukafejes volt...

És a szorongásüvöltés?! Na az se volt pite... Bár azt néhányszor karhatalmilag betiltották.

Mi is lógtunk ott kissrácként, a szép diáklányokat cikiztük, ök meg vissza minket - szociális kompetenciám igen nagy hányadáért felelös a hely szelleme.

Ah, a régi szép (?) idök.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:56, 12-05-2005 
poszthumusz

MidLow wrote:

mi negyedikre abbahagytuk :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:01, 12-05-2005 
metalhead

crez

ez egy ilyen vicc akart lenni de mindegy en jot nevettem magamban es az mar megerte :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:05, 12-05-2005 
chi recordings

mr.spock wrote:
volt a "sulikomplexum" (2 középsuli+1 általános -> Amúgy: Szeged, Deák F. gimn.).

Nem mondod hogy a Deákba jártál? :shock:
Kiskakas _vendéglő_ :thumbsup:
(nemis kocsma volt az teee, legalábbis elvileg :D )
Gólyabál közben kiugrás egy Portorico rumra, aztán alagsorban a szekrénybe rózsaszínűt hányás (vö: portorico), majd az érdeklődő tanárnak kimagyarázkodás. :loll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:20, 12-05-2005 
metalhead

MidLow wrote:

:lol: mi is az utolsó két évet meg az érettségit :lol:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 281 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]