i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:34, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 60 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:13, 03-12-2000 
ujonc

Lábtörés / Blz kombinációról annyit, hogy még anno az ipc hőskorában (zöld-fekete mátrix dizájn) történt egy ominózus partiriport meg némi súlyos félrértések a dnb listán (azt már nem én követtem el).
Ezt követően egy amúgy roppant tehetséges dj fiatal bohóságában egy ilyen lábtörési bizniszt helyezett kilátásba az érdekelt feleknek, amit gondolom a fennálló súlycsoport különbségek miatt nem személyesen, hanem speciálisan képzett VIII-IX. kerületi szakemberekkel óhajtott volna kivitelezni. Erről a szándékáról később sikerült lebeszélnem, a többi érintettnek meg átadtam a feddést a nevében.
Később a félreértések tisztázódtak, részemről némileg késve volt egy bocsánatkérés féle is az akkori vendégkönyvben.
Azóta is látom néha felbukkanni ezeket homályos célzásokat, csúsztatásokat. Úgy tűnik hibát követtem el, mikor ezt a kis epizódot nem csak a megfelelő emberekre bíztam, teret engedve talányos fantáziálgatásoknak.
Az ügy slusszpoénja pedig az, hogy ha jól tudom az említett dj nem volt tagja a Blz krew-nak és most sem az, úgyhogy a Blz csak akkor tudhatott erről, ha elmondták nekik, közük meg akkor sincs hozzá.

Epilógus: Az indirekt "lábtörővel" azóta is jó viszonyban vagyok (remélem)

Lábtörés legenda R.I.P.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:17, 04-12-2000 

to faszfej Albert:

Ize lehet hogy ki kellet volna irnod hogy ez a te sajat privat helyiseged, es aki ide valamit is behoz azt sajatodnak tekinted, lehet hogy meggondoltam volna hogy bemenjek, de ezzel asszem masok is igy vannak.
VEge: ott alsz egyedul a jolmeno nadragoddal meg a buta arcoddal, es varod hogy az emberek majd kivancsiak lesznek RAD.
Biztos akkor is ennyien lettek volna, es kapasbol tudom mi volt a szervezes mogott mivel lattam a buta semmihez sem erto fejedet ahogy ugraltal, meg ismerem a modszereiteket. na kb ennyi majd fojatatom csak most mennem kell.
Ize a kovetkezo bulin ezt asszem megbeszelhetjuk szemelyesen is.... Bladerunnaz problemaelrendezesi modszer Rulezz:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:28, 04-12-2000 
ujonc

valdi töröld......egyszer elég volt........
thanx

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:43, 04-12-2000 
ujonc

Na akkor kezdjük....
mi van? mi leírtuk kétszer ugyanazt 12 óra eltéréssel???????????? hm???
azt hogy NEM kaptunk pénzt az nem lett leírva max. te értelmezted igy...........
de NEM írtuk kétszer hogy faszfej máte...... más kérdés hogy nem is így gondoljuk de mindegy........ha szerinted igy jó akkor ne töröld...........sérelem érte.........tudod én elhiszem csak már egy "kicsit" fel lett fújva ez az italos sztori nem gondolod????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:55, 04-12-2000 

Kár, hogy nem Exe és Albi párbeszédét olvashatjuk!
Arra azért kíváncsi lennék.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:22, 04-12-2000 

jónvan mán gyerekek.. az Albert nevében már egyszer elnézést kértem, nem hiszem hogy túl kéne ragozni.
Ami pedig a lábtörést illeti azt felejtsd el..
ja még valami
az "igazi" maffiózók tettei nem szoktak csak úgy felszínre kerülni, úgyhogy ezt a témát is le lehetne zárni.
itt mindenki mindig azzal jön, hogy milyen kemény, aztán amikor a tettekre kerülne a sor akkor meg fülét farkát behúzva mondja, hogy "nem is én mondtam".
na ennyi
peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:30, 04-12-2000 

Na most már tényleg! Törjenek azok a csontok! Már hallom a ropogást

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:24, 04-12-2000 

Ki vele She, mi a véleményed?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:28, 04-12-2000 

she : ja en kerek mert kb. eleg gaz, hogy nem az Albertet nevezte meg egyedul, hanem ugy irta hogy a Subwoofer -tol egy magas rangu ember.
de ha nem tudsz a sorok kozott olvasni akkor mindegy
szerintem abszolut nem gaz ha en irok vissza
ha neked gaz, akkor meg ne olvasd el
;-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:46, 04-12-2000 
pokemon

Nem hiszem el, hogy par korty viz miatt megy itt a musor... Egyebkent amilyen viszonyok voltak ott bent (meg amilyen messze volt a bufe), egyaltalan nem csodalkozom, hogy ha valaki talalt egy kis vizet, akkor azonnal ivott belole.
Amikor Krax vagy en megkinaltunk valakit, altalaban ugy tekintett rank, mint egy messiasra (nem arra...) :)
Nnnna, csak azert irtam, hogy arrol is legyen mar szo, amirol a topic szolt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:38, 04-12-2000 

SHE: Mi ez "tál süti"-dolog?És mi az,h "abdullah-eule"???Most ez kettőnknek szól,vagy te azt hiszed,h én írtam Abdullah néven is?
Nos:hát NEM!Én csak leírtam,milyen volt a party nekem,meg egy idézetet.A vizes vitához hozzá se szóltam és Abdullah egy általam nem ismert valóságos személy,nem az álnevem.Köszönöm a gyanúsítgatást.
Nem is értem,honnan vetted ezt a baromságot.
Csak találgathatok:Namost,ha személyesn ismernél,akkor tudnád,h muszlim vagyok és ezért gondolnád,h Abdullah álnéven írogatok.De ez nem lehet,mert nem ismersz.
B-variáns:Ha kaptál volna tőlem eddig emailt,akkor az arab signo miatt hihetnéd ugyanezt.De ez sem lehet,mert nem írtam még mailt neked.
Tehát:MIRE VÉLJEM EZT AZ EGÉSZET?
Egyébként nem jópofa amit exe állít,viszont annyira,de annyira túl van ez lihegve már,h megsüketülök a túllihegéstől.
És pont ezért bele sem szóltam eddig(semmilyen néven sem),mert nincs közöm a dologhoz és mert ennyi virtuális tollvonást nem érdemel az ügy.
Sőt:amit írtál a komolyabb következményekről...
Hát nem t'om.Te egy ilyen miatt jóval komolyabban reagálnál,mint egy fórumbeírás,mint írtad és akkor ezek mellett engem bántasz a "kimilyenszcénábólérkezettéshogyan"-topicban a múltam miatt? TAPS-TAPS!!!
Azt elismerem,nem szép dolog,ami történt,de szerintem azért tettlegességig fajulni egy "illetéktelen vízivás" esetében az pont egy olyan dolog lenne,amiért a "grizzliket" basztatjátok állandóan...és ez GÁÁÁÁÁÁZ!
Ugyanis ilyen és ehhez hasonló beállítottsággal sztem pofátlanság a grizzliket a stílusuk és a viselkedésük miatt szidni.
T'od: "bagolymongyaverébnek..."
Pá!
(She:sztem a magyarázatot,amit "követelek" tőled,írd az emilcímemre,ne ezzel telítsük a topicot.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:36, 04-12-2000 

Ez egyszerűen hihetetlen...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:24, 05-12-2000 
ujonc

Gyerekek, miért van az, hogy a topicok egyik nagy része hülyeség, másik nagy része buta fröcsögés, én mégis elolvasom őket + hozzá is akarok szólni. Beteg vagyok? Perverz?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:25, 05-12-2000 
ujonc

Top 5

1. Tinikapartykon
2. Kinekmilyenaruhája
3. Grizzlykhuudepara
4. Divatadrámenbéz
5. Beszólokcsakúgymertunalmambanvakaromatökömet

...ásít...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:55, 05-12-2000 

blz! YEAH

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:21, 05-12-2000 

Én is másét ittam!!!! :) Ki nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:04, 10-12-2000 

en a magam reszerol lezartam a temat..., de mar az utolso hozzaszolasomat is kb feleslegesen irtam be, csak igy erdekesen erintett hogy nem azt kaptam vissza hogy hevesen reagalok hanem hogy meg en vagyok a "luzer" ami valoszinuleg igaz is hiszen ha nem igy lenne en ittam volna az o vizzet...:)
"tudod mindenki szeret egy kicsit vetitetni.. " ez viszont azer kicsit ismet erdekes a vegen meg kierul hogy hazudtam??
na de telleg, nem is varok erre valaszt meg semmise csak azer irtam be hogy nehogyma' ne az enyem legyen az utolso szo...
Orangenal Oranger arc-nak meg azt uzenem csak azer hogy a hangunkat haljuk folosleges beszelni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:26, 11-12-2000 
bladerunnaz

igen tisztelt albert!
össze kéne dobni neked többek közt egy nyelvtanfolyamra...

LUUZER MONKEY-nak (ExE) : Egyebkent en a dnb pult mogotti resznel
voltam a party 80%-BA (amugy meg nonstop barlangBA 24 ora) ^^
^^
who is the:
"monkey.
?? iq? do.u.now.what. ??"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:15, 11-12-2000 

Szerintem iszonyat jó volt, de csak akkor, amikor kaptam levegőt, ami elég nehéz volt. Egy-két arcot azért hiányoltam, de a nagyja azért ott volt. A térképet viszont nagyon elbaszták! Na meg a ruhatárat is. De vízből legalább volt elég.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:34, 11-12-2000 
droid

kiket hiányoltál kate????

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 60 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours [ DST ]