i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:51, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 526 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:36, 11-05-2005 
bladerunnaz

fuledbe sugom wrote:
de tenyleg nem akarok okoskodni[/size]

akkor kattanj le kicsit a forumrol, tele van veled minden topic

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:58, 11-05-2005 
ujonc

fairman wrote:
fairman wrote:
Draco wrote:
fairman wrote:
Draco wrote:
csak mert nem szeretnem ha jo magyar szokas szerint "a haverom haverja mondta hogy a coffe shop negyeben a fekak extasy-s es meth-es csomagokat akarnak a torkodon letuszkolni" modon itelnenk meg Amsterdamot es a legalizalast... :wink:

nezd, en ketszer is jartam Amszterdamban, es teny, hogy a fekak eleg agressziven nyomulnak rad a 'piros lampas negyedben' (Coffee Shop negyedrol meg nem hallottam), az persze mar egy mas kerdes, hogy veszel-e toluk, vagy hogy mit kapsz... es bizony, Amszterdamban is van mennyisegi korlat, amit magadnal tarthatsz, vagy vehetsz.

Draco wrote:
cannabis use in Amsterdam has increased in a statistically significant way since our first measurement in 1987, from about 23% to almost 29% of the population.

tehat a fogyasztas azert ott is nott... es ismerve a jo magyar szokasokat, nalunk rendesen megugrana, mert amit szabad, abbol mi rendesen dozsolunk. epp ma olvastam, hogy a magyarok evi 300 milliardot koltenek cigire - ez remes - amivel 6-ok a vilagon... eleg ketes dicsoseg, nem? ennek ismereteben, bar az osszefugges csak atteteles, te legalizalnad?

a dekriminalizalas surgos es egeto problema, minden keppen megoldando, es nem ertek egyet azzal hogy utanna dozsolne az orszag a fuben. Ertsd ezt ugy hogy Kovacs Sanyinak a Koccinto kocsmabol tovabbra is fingja nem lesz arrol hogy mi az a cannabis nem hogy meg arrol hogy hogyan tekerjen egy cigit

a gondolat elso felevel tokeletesen egyetertek. a masodikkal viszont nem egeszen: egy legalizalasnak nyilvan meglehetosen nagy sajtovisszhangja lenne, vitak oveznek(ik), stb. az emberek ertesulnenek rola (falun talan nem), hogy most mar lehet, es akar csak egyetlen alkalommal, pl. kivancsisagbol, de egeszen biztos vagyok benne, hogy sokan kiprobalnak. az egesz egy ido utan nyilvan beallna egy 'normalis' szintre; a fo veszely abban rejlik, hogy ezt az idot ki is kell varni, viszont - mint mar annyiszor mondtam - mi nem ismerunk merteket (foleg aki a fuvet sem ismeri).

nem beszelve arrol, hogy azutan csak ellenorzott helyeken lehetne kapni, ahol viszont keszsegesen tekernenek egyet barkinek, tehat meg a szaktudas hianya sem lenne akadaly :)

ezert beszelunk dekriminalizalasrol es nem legalizalasrol

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:08, 11-05-2005 
partiarc

fuledbe sugom wrote:
a4s wrote:
fuledbe sugom wrote:

Nézd csak bro:

a4s wrote:
Nem kifejezetten erről jutott eszembe, de :...

Most már végre megint a tiéd, gondolom hiányzott...

Egyébiránt nyugodtan magadra veheted öcsi (ez a bro magyarítva), mert jó néhány említett, vagy nem említett vonatkozásról még csak lövésed sem lehet, viszont látom a felelősségérzeted az már kialakult végleg:0=0

(Poénnak csak bizonyos szint fölött neveznek dolgokat, addig jópofáskodásnak meg szócséplésnek hívják. Ha erről szólnak a fórumok igazad lehet.)

elnezest, meg minden
szerintem negondolkozz inkabb, es nelegy buszke az eloiteleteidre sem, amik peldaul arra engedni ravilagitani, hogy feluletes ismeretek hianyaban is kepes vagy messzemeno, bolcs, tartalmas kovetkezteteseket levonni, mit tobb ocska riposztokkal takargatni ezt a buzisagot, elvegre eleg ha csak fasztengerben kapalozol, az mindent bizonyit, nemkellenek sem ervek, sem ervelesek, eleg ha csak kodositesz.
egyebkent javaslom, hogy ha valami szemelyes problemad van velem (???) beszeljuk meg valahol masutt, ne itt, ez nem arra valo, bar nekem vegulis tokmindegy, csak gondoltam ne kurjuk mar szet a topicot, erre probaltam mutogatni az elozo postban is.
mindig is csodalkoztam az olyanokon akik kiszurnak egy ismeretlen arcot egy hozzaszolas alapjan, amit raadasul felreertelmeznek es elkepzelik az egesz embert, csaladjat, elettortenetet, sot mi tobb meg a gondolkodasmodjat is megformaljak. en nem akarok ebbe a hibaba esni, de az ilyeneknek bizony eleg sok gondjuk szokott lenni az eletben, es sajat tapasztalatom az, hogy ilyenkor egyszerubb arra koncentralni, mint mashol, masokon levezetni, meg ha attetelesen is. de tenyleg nem akarok okoskodni

BOCS OFF:
Asszem itt kettőnk közül te értesz totál félre valamit, de miután létezik pü is ez sunyi húzás volt. Én nem teszem meg.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:13, 11-05-2005 
Draco wrote:
kozmunkakent mit szolnal egy kis palanta gondozashoz? :wink:

Jöhet!!! :wink:
Aztis kifejtettem már, h qrva szivesen takarítanám fel, többedmagammal a szegedi belvárost!
Ebbe természetesen beletartozik a parkok palántáinak gondozása is!!! :)

Post subject:
PostPosted: 19:17, 11-05-2005 
kisfröccs

mr.spock wrote:
Aztis kifejtettem már, h qrva szivesen takarítanám fel, többedmagammal a szegedi belvárost!

mi akadajoz meg?

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:28, 11-05-2005 
Luki wrote:
mi akadajoz meg?

A motiváltság hiánya ... :?

Viszont HA rendőrbácsik felügyelnének rám, h elvégzem-e rendesen a büntetésül kiszabott munkát, AKKOR valszeg menne a dolog! :wink:

Post subject:
PostPosted: 20:53, 11-05-2005 
souljah

Draco wrote:
a dekriminalizalas surgos es egeto problema

fairman wrote:
a gondolat elso felevel tokeletesen egyetertek. a masodikkal viszont nem egeszen

biztos nem volt turelmed vegigolvasni a hozzaszolasomat :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:07, 12-05-2005 
droid

mr.spock wrote:

akkor legközelebb tekerés helyett lehet menni takarítani :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:07, 12-05-2005 
Father Tucker wrote:
mr.spock wrote:

akkor legközelebb tekerés helyett lehet menni takarítani :P

ÁHH :roll:

Majd holnap! :twisted:
Alapviccet nyilván ismeritek!?

Post subject:
PostPosted: 09:02, 12-05-2005 

Luki wrote:
mr.spock wrote:

mi akadaLYoz meg?

a fű butít :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:35, 12-05-2005 
ujonc

fairman wrote:
Draco wrote:
a dekriminalizalas surgos es egeto problema

fairman wrote:
a gondolat elso felevel tokeletesen egyetertek. a masodikkal viszont nem egeszen

biztos nem volt turelmed vegigolvasni a hozzaszolasomat :wink:

na most erre csak egy nagy :?: tudok ide rakni.
Miert ne olvastam volna vegig? De te a masodik mondatodtol legalizalasrol beszelsz, en meg dekriminalizalasrol. Szvsz vagy elbeszelunk egymas mellett vagy te nem olvastad vegig az en szovegem, de sebaj :P :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:01, 12-05-2005 
kisfröccs

mesza wrote:
Luki wrote:
mr.spock wrote:

mi akadaLYoz meg?

engem max az alcohol amugymeg redszeresen helyettesitem pontos j vel az elipszilonost forumon meg cseten meg bla

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:37, 12-05-2005 
poszthumusz

mr.spock wrote:
Draco wrote:
kozmunkakent mit szolnal egy kis palanta gondozashoz? :wink:

Jöhet!!! :wink:
Ebbe természetesen beletartozik a parkok palántáinak gondozása is!!! :)

tehát te is logkiusnak,sőt fontosnak tartod,hogy az állam olykor akár bizonyos erőszakszervezetek árán is korlátozza a személyi szabadságod,sőt kötelezzen bizonyos feladatok végrehajtására!
:P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:38, 12-05-2005 
poszthumusz

mr.spock wrote:
Luki wrote:
mi akadajoz meg?

A motiváltság hiánya ... :?

Viszont HA rendőrbácsik felügyelnének rám, h elvégzem-e rendesen a büntetésül kiszabott munkát, AKKOR valszeg menne a dolog! :wink:

erre akartam írni :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:47, 12-05-2005 
droid

Luki wrote:
mesza wrote:
Luki wrote:
mr.spock wrote:

mi akadaLYoz meg?

engem max az alcohol amugymeg redszeresen helyettesitem pontos j vel az elipszilonost forumon meg cseten meg bla

így meg lehet spórolni egy billentyű leütést minden ly-nél :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:55, 12-05-2005 
plastik wrote:
tehát te is logkiusnak,sőt fontosnak tartod,hogy az állam olykor akár bizonyos erőszakszervezetek árán is korlátozza a személyi szabadságod,sőt kötelezzen bizonyos feladatok végrehajtására!

1általán nem tartom logikusnak, sőt fontosnak a személyi szabadságom bekorlátozását, főleg nem erőszakszervezetek által!
Én ígyisúgyis csinálom, nem hőzöngök, semmi ien CSAK boldogabban élném mindennapjaimat, - miközben a kutyának sem ártok - h HA véletlenül lebukok, AKKOR nem csuknak le!!!
A parkot amúgymeg vki(k)nek takarítania kéne DEE nem teszi. Kellő motiváltság (lásd pénz) hiányában én miért tenném ezt meg helyette?! :roll:

A személyes szabadságom mindennél előbbrevaló -> pont ezért lenne fontos a DEKRIMINALIZÁLÁS!!! 8) :P

Post subject:
PostPosted: 23:01, 12-05-2005 
poszthumusz

mr.spock wrote:
plastik wrote:

1általán nem tartom logikusnak, sőt fontosnak a személyi szabadságom bekorlátozását, főleg nem erőszakszervezetek által!
Én ígyisúgyis csinálom, nem hőzöngök, semmi ien CSAK boldogabban élném mindennapjaimat, - miközben a kutyának sem ártok - h HA véletlenül lebukok, AKKOR nem csuknak le!!!
A parkot amúgymeg vki(k)nek takarítania kéne DEE nem teszi. Kellő motiváltság (lásd pénz) hiányában én miért tenném ezt meg helyette?! :roll:

A személyes szabadságom mindennél előbbrevaló -> pont ezért lenne fontos a DEKRIMINALIZÁLÁS!!! 8) :P

ha szted a személyes szabadság mindennél előbbrevaló akkor miért nem támogatod a legalizációt rögtön?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:24, 13-05-2005 
plastik wrote:
ha szted a személyes szabadság mindennél előbbrevaló akkor miért nem támogatod a legalizációt rögtön?

Ezen a kérdésen sztem már tool vagyunk! :?

Post subject:
PostPosted: 12:08, 13-05-2005 
poszthumusz

mr.spock wrote:
plastik wrote:

jó akkor nem értelek.vagy személyes szabadság mindenekelőtt és legalizáció, vagy csak dekriminalizáció és akkor te is belátod,hogy nem a személyes szabadság mindenekelőtt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:47, 16-05-2005 
plastik wrote:
mr.spock wrote:
plastik wrote:

jó akkor nem értelek.vagy személyes szabadság mindenekelőtt és legalizáció, vagy csak dekriminalizáció és akkor te is belátod,hogy nem a személyes szabadság mindenekelőtt.

Álljunk meg 1 szóra!!! :D
A dekriminalizáció a legégetőbb probléma most!!! Ha ez esetleg megvan, akkor jöhet a többi! Eddig 1 szóval nem mondtam, h nem értek/értenék 1et a legalizációval!!! Nemértem mit nem lehet érteni?! Most nem lehet legalizálni! Most nemis kell!!! Most aza fontos, h Ne csukjanak börtönbe!!! Ennyi. :wink:

Amúgy ha jól látom voltak kinn 1 jópáran!

Image

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 526 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]