Draco wrote:
csak mert nem szeretnem ha jo magyar szokas szerint "a haverom haverja mondta hogy a coffe shop negyeben a fekak extasy-s es meth-es csomagokat akarnak a torkodon letuszkolni" modon itelnenk meg Amsterdamot es a legalizalast...

nezd, en ketszer is jartam Amszterdamban, es teny, hogy a fekak eleg agressziven nyomulnak rad a 'piros lampas negyedben' (Coffee Shop negyedrol meg nem hallottam), az persze mar egy mas kerdes, hogy veszel-e toluk, vagy hogy mit kapsz... es bizony, Amszterdamban is van mennyisegi korlat, amit magadnal tarthatsz, vagy vehetsz.
Draco wrote:
cannabis use in Amsterdam has increased in a statistically significant way since our first measurement in 1987, from about 23% to almost 29% of the population.
tehat a fogyasztas azert ott is nott... es ismerve a jo magyar szokasokat, nalunk rendesen megugrana, mert amit szabad, abbol mi rendesen dozsolunk. epp ma olvastam, hogy a magyarok evi 300 milliardot koltenek cigire - ez remes - amivel 6-ok a vilagon... eleg ketes dicsoseg, nem? ennek ismereteben, bar az osszefugges csak atteteles, te legalizalnad?
a dekriminalizalas surgos es egeto problema, minden keppen megoldando, es nem ertek egyet azzal hogy utanna dozsolne az orszag a fuben. Ertsd ezt ugy hogy Kovacs Sanyinak a Koccinto kocsmabol tovabbra is fingja nem lesz arrol hogy mi az a cannabis nem hogy meg arrol hogy hogyan tekerjen egy cigit