FatherSun wrote:
Naszóval.
(...)
Mi a halálnak akarna az ember dnb-t az erdöben hallgatni?! A junglist movement az egy *lelki* dolog, nem kirándulószakkör!
Nene, az ilyen badarságokat hagyom az indiai varázslónövendékeknek.
Nahát! Elképedek olvasván a szép kis termést...
...miszerint(1): A goások olyan emberek, akiket ha megemlítessz "érdemes" valami negatív szövegkörnyezetet használnod, mert különben vagy megvádolnak, hogy térítessz, vagy egyszerűen hülyének néznek. Vajh mire fel? Attól, hogy én a teát szeretem, eszembe' sincs kigúnyolni azokat, akik velem ellentétben nem szretik azt, hanem mondjuk a kávéért vannak oda, de említhetném azt is, hogy pl. a karórát viselő embereknek sem kell elviselniük azok - nem túl kedves - megjegyzéseit akik meg nem hordanak olyant. Szóval ezt nem értem, tényleg!
...miszerint(2): A szabadtéri (kinti) buli király, és ezekszerint van belőle sok! Csak éppen nem a drámendbészes arcoknak?! Oké, ez érthető, aki presztízskérdést csinál abból, hogy az amúgy a bulin
szétizzadandó ruházata egy kicsit a természet porából is kap, továbbá zavarják azok az élőlények akik
merészelnek itt éldegélni a föld nevű bolygón, de nem ember formájúak... Szóval, lehet, ezzel a hozzáállással érdemes lenne a rendelkezésre álló minden szabad területet vastagon leaszfaltozni, megmérgezni, nehogy valami kisarjadjon esetleg, nehogy valami ne úgy alakuljon ahogy azt gondosan tisztán szárazon és biztonságosan elterveztük...
...miszerint(3): Lelki dolog azért van benne... legalábbis asszem. Vajon mi lehet ez? Lelki dolgokat egy biztonsági gyérgyártelepen valószínüleg ugyanolyan király átélni (mert ugye lelki dolgokkal az a teendő) mint bárhol máshol.
...miszerint(4): Az indiai varázslóiskolákra és buddhasívákra tett hivatkozások mély tanúbizonyságot tesznek e témával kapcsolatos
járatlanságotokról, aminek a gúny helyett az érdeklődö kutakodás sokkal jobb orvossága lehetne.
Lám most én is gúnyolódtam egy kcsit

sorry, ami igaz, az igaz!