|
Bocs ,h nem irok nevet.., nemtom ki irta , hogy nemkene a regi Konflictokat remixelni , de ezzel teljesen egyet ertek..
Azok a zenek egykoron korszakalkotoak voltak , es mai napig a kedvenceim.... Nincsenek telebaszva felesleges szarokkal , egyszerunek tunnek , de megis iszonyu bonyolultak.. mai napig alig hallok ahhoz csak hasonlithato utemeket , ameikben meg sok ev hallgatas utan is talalok uj dolgokat.. Mellesleg a Noisia party elott is , jooreg 2000 es Konflictokkal "melegitettem" , talan ezer is huztam picit a szamat a bulin , hogy az uj "hangzas" ugyan jo , huz stb , de megse kozeliti azt ami egykor megszeretette velem a dnb-t. Messiah remixrol aze meg annyit , hogy OK mukodik a tancteren , de talan ennyiben ki is merul az egesz... -> epp eleg megvizsgalni h azokban a bizonyos 2000-2001 es konflictos idokben ranyan "merték" megremixelni a zeneiket...
BSE/Sonic rol meg annyit , hogy ottvoltam azon a bizonyos Sonicos bulin , es kb telt haz volt , a buli ideje alatt azer nem tapostak agyon , csak volt a vegen egy eleg eros ruhatar para , amire gondolom sokan emlekeznek , hogy amikor mennel haza mar mer eleg volt , akkor ott allsz egy jo 200 fos halkonzerv kozepen , mindenki parazik a kabatja miatt , vicsorog a sok szetcsapott forma h "jajj most milesz , nemlesz meg a dzsekim" , anyazas , lokdosodes stb ... tudom most valszeg nemlesz ien , mer meleg van es lenge oltozet , kabat nuku stb.. de ha mar a "luk" ba lesz , akkor a szellozest triplan ellenorizzek le elotte , es minden mas egyebet , hogy a szamithato tomegen kivul mas para ne legyen , ha mar igy alakult , h oda lett szervezve..
_________________ "Két dolog határtalan : a világegyetem és az emberi hülyeség" Einstein
|