black wall wrote:
Hehh.. a képér Impulse bacsirol kulon thx , mert kb 2001 ota az egyik kedvenc producerem , de meg nem talaltam rola kepet , lehet nem kerestem elegge, mindenesetre eleg erdekes figura:D
Discographykhoz annyit kiegesziteskent , lehet nemfigyeltem elegge de nemlattam ezeket : Impulse & Submerged - Disturbance* , Fall With Me.... Ebbol az elobbit , meg anno egy 2003 Scatche Ohm Resistance mixben hallotam, szerelem volt elso hallasra... Azota se hallotam egy partyn se , se a mayhemeken , anno a rob f es bulin sem (noisiatol el sem vartam h raknak az amcsiktol barmit is , biztos konkurencia haha..)...
Szoval ha valaki tud valamit a trackrol , foleg az elobbirol , megjelenik e valaha , v ilyesmi , akkor orulnek egy kis infonak , ugyanis a 2 track majd masfel eve itt figyel a vinyon , full 320 ba , dehat sehol semmi rola... Jah es szerintem jol reklamozzatok be a bulit , foleg ha nagy helyre tervezitek , mert ugyan aki ien zenei korokbe mozog , meg azer foglalkozik vele , annak termeszetesen teljesen alap a paros neve , illetve , hogy mit nyujtanak stb , de magyarorszagon nem ezek az emberek vannak tobbsegben , mint ahogy az kiderult most Telemetriken , anno Rob f + mayhemen stb... szal hajra!
örülök, hogy tetszik a "felhozatal"
azt ne felejtsd el, hogy a Disturbance és a Fall With Me dubplate-ek, tehát nem adták ki és nem is fogják kiadni őket, több mint valószínű - ezért is nem szerepelt a biográfiában. DE...újracsinálták majdnem az összes számot, amit közösen írtak - a
Corrupt Souls-t,
Fall With Me-t,
Dirty Bomb-ot - valszeg mást is, konkrétan nem tudom az összeset.