i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:02, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 336 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:34, 01-06-2005 
pokemon

hát... anno ha jól emlékszem, hogy a sport-szigeten volt valamelyik sátroban valami lájvekt..
fogalmam sincs, hogy kikkel :oops: aszem magyarok voltak.. talán..

de szintik dobgépek.. minden volt.. és egész kellemes volt az egész.. 8)

mondjuk nemtom, hogy melyik mostani befutott producer vagy dj képes hasnló dolgokra..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:36, 01-06-2005 
pokemon

oops.. Tuna..
azt valahogy nem vettem észre..
mármint a szintis basszust... :oops:
respect :slayer:
8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 01-06-2005 
ujonc

sebaj :o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:53, 01-06-2005 
metalhead

tuna wrote:
Már csak az a kérdés kedves Psure, hogy ha nem tudod, kikről van szó és miben utaznak, milyen alapon teszel ilyen kijelentéseket? :wink:

ok
olvasd el megegyszer

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:18, 01-06-2005 
metalhead

szoval:

tuna wrote:
A live act Submerged esetében laptopról való loopolást, filterezést takar - ő is Ableton-t használ, a közös produkció alatt pedig Submerged mixel, mialatt Impulse loop- és sample-lemezeit használja majd. A dolog különlegessége pedig hardware-ben/ekben rejlik, mint ahogyan azt a bio végén is olvashatjuk. Egy szintetizátorral élőben produkálják a basszust 8)

tuna wrote:
A közös live act alatt, míg Submerged mixel, addig Impulse loop- és frekvenciajátékát hallhatjuk; ütemeket és saját hangokat pakol majd, erre méltó gépeiket használva.

de persze en nem vagyok képben, mert csak egy brékes vagyok es ott ezt dex and fxnek hivjak, aminek alapbol nem latom ertelmet, mert ha egy zene jol meg van csinalva azt minek baszkuralni?
a szoftos laptopos konnyencipelos "beszolasomat" azert irtam, mert ugy ereztem drummerboy nemileg altalanosan teszi fel a kerdest, de lehet h en ertettem felre
nalam a live act azt takarja kb amit marcel csinal (v. csinalt egyedul)
arra sem vagyok kivancsi, ha valaki 3percig ugyanazt a loopot nyomatja, hiaba eloben hozta letre, de arra sem nagyon, hogy a zeneben rogzitett automationoket eloben csavargassuk
a live szo elegge nyilvanvalo jelentest hordoz magaban

egyebkent szerintem valodi livehoz fizikai okokbol is nagy szukseg van hardware-re
(zarojelben megjegyzem, h az ableton live! alkalmas valodi livera, ahogy a neve is mutatja)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:21, 01-06-2005 
metalhead

:popcorn:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:34, 01-06-2005 
ujonc

Psure wrote:
szoval:

tuna wrote:
A live act Submerged esetében laptopról való loopolást, filterezést takar - ő is Ableton-t használ, a közös produkció alatt pedig Submerged mixel, mialatt Impulse loop- és sample-lemezeit használja majd. A dolog különlegessége pedig hardware-ben/ekben rejlik, mint ahogyan azt a bio végén is olvashatjuk. Egy szintetizátorral élőben produkálják a basszust 8)

tuna wrote:
A közös live act alatt, míg Submerged mixel, addig Impulse loop- és frekvenciajátékát hallhatjuk; ütemeket és saját hangokat pakol majd, erre méltó gépeiket használva.

de persze en nem vagyok képben, mert csak egy brékes vagyok es ott ezt dex and fxnek hivjak, aminek alapbol nem latom ertelmet, mert ha egy zene jol meg van csinalva azt minek baszkuralni?
a szoftos laptopos konnyencipelos "beszolasomat" azert irtam, mert ugy ereztem drummerboy nemileg altalanosan teszi fel a kerdest, de lehet h en ertettem felre
nalam a live act azt takarja kb amit marcel csinal (v. csinalt egyedul)
arra sem vagyok kivancsi, ha valaki 3percig ugyanazt a loopot nyomatja, hiaba eloben hozta letre, de arra sem nagyon, hogy a zeneben rogzitett automationoket eloben csavargassuk
a live szo elegge nyilvanvalo jelentest hordoz magaban

egyebkent szerintem valodi livehoz fizikai okokbol is nagy szukseg van hardware-re
(zarojelben megjegyzem, h az ableton live! alkalmas valodi livera, ahogy a neve is mutatja)

itt a végén egy kicsit önmagadnak mondtál ellent... nem?
de látom nagyon szeretnéd ezt is beskatulyázni egy ilyen live-nak nevezett abletonos valaminek. de javíts ki ha tévedek, én ezt éreztem az előbbiekből. kár, hogy ilyen sok az előítélet benned, és "a brékes gyerek vagyok"ot sem értem, mert ezt biztos egy ilyen drumandbass gyerek-estnek véled. Itt Submerged szettjében a dub-tól kezdve breakcore-on át sokminden fog szólni. Bár brék reméljük nem ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:37, 01-06-2005 
ujonc

haha. gyerek nélkül volt az bocs. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:37, 01-06-2005 
metalhead

az ilyen szettet en eddig decks and fx-nek lattam titulalva.stop.
live elot jelent magyarul.stop.
ableton live jo program.stop
amit abletonnal csinalsz meg nem feltetlenul live act.stop.
jarj kicsit utana a dolgoknak.stop.
peace.stop.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:46, 01-06-2005 
tactile

Psure wrote:
az ilyen szettet en eddig decks and fx-nek lattam titulalva.stop.
live elot jelent magyarul.stop.
ableton live jo program.stop
amit abletonnal csinalsz meg nem feltetlenul live act.stop.
jarj kicsit utana a dolgoknak.stop.
peace.stop.

ahogy mondod.stop

-majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:52, 01-06-2005 
ujonc

Powerbook G4 - Ableton Live 4
Digitech S100 Studio Effects Processor
MIDI controller/faderbox
guitar/bass distortion/routing pedals

Shure SM57 mic

Submerged live!
A szett alatt saját vokáljait hallhatjuk majd, melyeket egy effektprocesszor és torzító pedálok segítségével torzít. Többször használ majd basszusgitárt is.

Impulse + Submerged live!
Submerged laptopján kever és loop-, sample-lemezeket játszik, míg Impulse billentyűzik.

röviden ennyi volna, az előbb írt basszus-szinti egy félreértés volt, mindenkitől elnézést kérek. stop

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:55, 01-06-2005 
metalhead

:thumbsup:
mindezt szemelyeskedes nelkul egesz okosan el lehetett volna mondani.stop.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:59, 01-06-2005 
ujonc

Psure wrote:
:thumbsup:
mindezt szemelyeskedes nelkul egesz okosan el lehetett volna mondani.stop.

nem állt szándékomban egyáltalán. ha így történt, akkor ne haragudj, biztosan a sok kötekedés hozta elő... nem feltétlenül te.
béke

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:02, 01-06-2005 
metalhead

:buksi:
:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:06, 01-06-2005 
pokemon

Akkor most jártok?(kérdőjel)?
:hug:

:spliff:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:26, 01-06-2005 
metalhead

nem, de mostantol kozosen live actezunk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:35, 01-06-2005 
ujonc

Hehh.. a képér Impulse bacsirol kulon thx , mert kb 2001 ota az egyik kedvenc producerem , de meg nem talaltam rola kepet , lehet nem kerestem elegge, mindenesetre eleg erdekes figura:D
Discographykhoz annyit kiegesziteskent , lehet nemfigyeltem elegge de nemlattam ezeket : Impulse & Submerged - Disturbance* , Fall With Me.... Ebbol az elobbit , meg anno egy 2003 Scatche Ohm Resistance mixben hallotam, szerelem volt elso hallasra... Azota se hallotam egy partyn se , se a mayhemeken , anno a rob f es bulin sem (noisiatol el sem vartam h raknak az amcsiktol barmit is , biztos konkurencia haha..)...
Szoval ha valaki tud valamit a trackrol , foleg az elobbirol , megjelenik e valaha , v ilyesmi , akkor orulnek egy kis infonak , ugyanis a 2 track majd masfel eve itt figyel a vinyon , full 320 ba , dehat sehol semmi rola... Jah es szerintem jol reklamozzatok be a bulit , foleg ha nagy helyre tervezitek , mert ugyan aki ien zenei korokbe mozog , meg azer foglalkozik vele , annak termeszetesen teljesen alap a paros neve , illetve , hogy mit nyujtanak stb , de magyarorszagon nem ezek az emberek vannak tobbsegben , mint ahogy az kiderult most Telemetriken , anno Rob f + mayhemen stb... szal hajra!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:49, 01-06-2005 
ujonc

tuna wrote:
Powerbook G4 - Ableton Live 4
Digitech S100 Studio Effects Processor
MIDI controller/faderbox
guitar/bass distortion/routing pedals

Shure SM57 mic

Submerged live!
A szett alatt saját vokáljait hallhatjuk majd, melyeket egy effektprocesszor és torzító pedálok segítségével torzít. Többször használ majd basszusgitárt is.

Impulse + Submerged live!
Submerged laptopján kever és loop-, sample-lemezeket játszik, míg Impulse billentyűzik.

röviden ennyi volna, az előbb írt basszus-szinti egy félreértés volt, mindenkitől elnézést kérek. stop

Nekem idén eddig a Phace buli tetszett a legjobban, de én már látom előre, hogy ilyen cuccok mellett számomra az év partyja lesz:)
Pláne ha leadnák a régi Sinthetix számokat :shock: 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:52, 01-06-2005 
ujonc

black wall wrote:
Hehh.. a képér Impulse bacsirol kulon thx , mert kb 2001 ota az egyik kedvenc producerem , de meg nem talaltam rola kepet , lehet nem kerestem elegge, mindenesetre eleg erdekes figura:D
Discographykhoz annyit kiegesziteskent , lehet nemfigyeltem elegge de nemlattam ezeket : Impulse & Submerged - Disturbance* , Fall With Me.... Ebbol az elobbit , meg anno egy 2003 Scatche Ohm Resistance mixben hallotam, szerelem volt elso hallasra... Azota se hallotam egy partyn se , se a mayhemeken , anno a rob f es bulin sem (noisiatol el sem vartam h raknak az amcsiktol barmit is , biztos konkurencia haha..)...
Szoval ha valaki tud valamit a trackrol , foleg az elobbirol , megjelenik e valaha , v ilyesmi , akkor orulnek egy kis infonak , ugyanis a 2 track majd masfel eve itt figyel a vinyon , full 320 ba , dehat sehol semmi rola... Jah es szerintem jol reklamozzatok be a bulit , foleg ha nagy helyre tervezitek , mert ugyan aki ien zenei korokbe mozog , meg azer foglalkozik vele , annak termeszetesen teljesen alap a paros neve , illetve , hogy mit nyujtanak stb , de magyarorszagon nem ezek az emberek vannak tobbsegben , mint ahogy az kiderult most Telemetriken , anno Rob f + mayhemen stb... szal hajra!

örülök, hogy tetszik a "felhozatal" 8)
azt ne felejtsd el, hogy a Disturbance és a Fall With Me dubplate-ek, tehát nem adták ki és nem is fogják kiadni őket, több mint valószínű - ezért is nem szerepelt a biográfiában. DE...újracsinálták majdnem az összes számot, amit közösen írtak - a Corrupt Souls-t, Fall With Me-t, Dirty Bomb-ot - valszeg mást is, konkrétan nem tudom az összeset.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:16, 01-06-2005 
ujonc

tuna wrote:
black wall wrote:

örülök, hogy tetszik a "felhozatal" 8)
azt ne felejtsd el, hogy a Disturbance és a Fall With Me dubplate-ek, tehát nem adták ki és nem is fogják kiadni őket, több mint valószínű - ezért is nem szerepelt a biográfiában. DE...újracsinálták majdnem az összes számot, amit közösen írtak - a Corrupt Souls-t, Fall With Me-t, Dirty Bomb-ot - valszeg mást is, konkrétan nem tudom az összeset.

Ez frankó:) Kiváncsi vagyok az új dirty bomb-ra. Az eredeti meg a Skynet remix nagyon jó.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 336 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]