.:StAtIk:. wrote:
itt akik ugymond "fikzatak" (sztem egy igazan sajatos technikai es szinpadkepi megvalositast probaltak koruljarni) azok 1tol1ig
mind jol beazonosuthato, es ismert (helyenkent hihedt) szereploi, mind e forumnak mind pedig ugy alles zusammen a honi dnb scenenek...
tehat nem igazan all meg az h "a monitor és névtelenség mögé bújva osztja az észt". Nem ugy mint a szombati buli ota gombamodra megszaparodo new userek - akik foleg e topicot erositik postjaikkal.
Amig kileted nem volt ismert (most man foto, nem is akar mien), addig ebbol a hozzaszoloasbol prob kovetkezetetni: "Pl ha valakinek gondja van velem, én szívesen megmondom hol és mikor találhat meg. csak a monitort felejtse otthon" ez mentalitas szamomra egyertelmuen
csak a nagy "T O M C A T" celebrityt takarhatta, az o szokasa emberek ip-je nyoman valo azonositasa,felkuatatasa, megverese, majd ennek publikalasa a neten.
Egyszoval grat h ien eszemeiseg megjelnt a forumon (emberkedes - meg jo h nyar van, es a "gyereki a hora" beszolasoktol idolegesen megmenekul mindenki), illetve meg nagyobb fel azert h oncelo fikazasnak veszik egyesek ha valaki poicit melyebben probal a dolgok hatterevel is foglalkozni - ha man egyszer ez erdekli.
Mert egy dnb buli nem az ordas bebaszasert/szetcsapataser/zuzasert van (bar lehet en vok eltevedve man nyolceve)...hanem h uj es jo zeneket hallgasson az ember vagy egy technikailag zsenialis dj jatekat elvezze...remelem nem haragszik meg senki de szombaton egyik eloado parosnak sem sikerult maradektalanul kielegiten e kivanmalmaimat. (es akkor meg enyhen fogalmaztam)
Ha figyelmesebben olcastad volna a topicot. rájöttél volna hogy engem nem fikázott senki és nem is arra értettem az egészet. hogy kinek milyen észrevétele van a bulival kapcsolatban. Mindenkinek szíve joga elmondani.
Igen, én itt ujonc vagyok és nem is igazán vágom hogy ki-kicsoda. ezért a "névtelenség" jelző.Mindegy. Lassan azért összeáll a kép. Ja, és egy szóval sem mondtam, hogy bárkit felkutatnék, esetleg ellátnám a baját, csak én korrektebbnek érzem azt, ha valaki nyíltan megmondja nekem a véleményét. Vagy ez már snassz? Sokat kérek? Amúgy is pacifista vagyok, tehát nem kenyerem az erőszak.
Amúgy, hogy ki miért jár DNB buliba, azt mindenki döntse el egyénileg. Régen engem is csak a mértéktelen önpusztítás érdekelt, most már inkább a részletekre figyelek stb stb.