i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:50, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1682 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 85  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:30, 07-06-2005 

Hátha mi is tanulhatunk tőle valamit dj-zés terén! :lol: :oops:
Tehát te már ott leszel Lizard. Talán tényeg nem lenne rossz elnézni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:02, 07-06-2005 
souljah

Lizard wrote:
mgl wrote:
Skeetz wrote:
Cadik babilonba...pfff... :cry:

cadikkal még annyira nem is lenne gond, csak előtte vannak olyan izék, amikért elkérik az ezrest. a babilon meg no comment

a babylon no comment, de ha belegondoltok, 1000 forint az nem sok. nyilván ha nem érdekel sem az emil.rulez! sem a pop art market, akkor megértem, de ezek nagyon hallgatható zenék, örülnünk kéne, hogy kapunk vmi igényes élőzenét. múltkor cadik is és mi is jól éreztük magunkat (nem a törzsközönség, hanem az a pár fiatal, akik tényleg értették a dnb-t) a babylonban, úgyhogy gergő gyertek és erősítsétek a maszzív sort! nem szeretnék amnesia-ás, műkörmös csajokkal együtt táncikálni, nem akarok magamból bohócot csinálni! :)

:lol: :lol:
nyahat akkor Lizi maj mi megmutizzuk az incifinci picsa villogatosoknak, hogy megis hogyan kell tolni a dárenbéjzt 8) :lol:
hmmm remelem összejön es tok menni....
lehet kövezni ha megin csak a levegöbe beszilek :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:34, 07-06-2005 
partiarc

hát ja...be kéne esni. na majd látjuk. de nem mondom hogy nem offolunk :lol:

viewtopic.php?f=10&t=10509

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:15, 09-06-2005 

Valami info 05.17.-ről?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:51, 09-06-2005 
metalhead

Bass Drive wrote:
Lizard wrote:
mgl wrote:
Skeetz wrote:

cadikkal még annyira nem is lenne gond, csak előtte vannak olyan izék, amikért elkérik az ezrest. a babilon meg no comment

a babylon no comment, de ha belegondoltok, 1000 forint az nem sok. nyilván ha nem érdekel sem az emil.rulez! sem a pop art market, akkor megértem, de ezek nagyon hallgatható zenék, örülnünk kéne, hogy kapunk vmi igényes élőzenét. múltkor cadik is és mi is jól éreztük magunkat (nem a törzsközönség, hanem az a pár fiatal, akik tényleg értették a dnb-t) a babylonban, úgyhogy gergő gyertek és erősítsétek a maszzív sort! nem szeretnék amnesia-ás, műkörmös csajokkal együtt táncikálni, nem akarok magamból bohócot csinálni! :)

nyahat akkor Lizi maj mi megmutizzuk az incifinci picsa villogatosoknak, hogy megis hogyan kell tolni a dárenbéjzt 8) :lol:

tudsz te, és jertek minél többen, bár nem vagyok jövendőmondó, hogy tudjam, hogy sül majd el az este, de ha látják, hogy többen vagyunk, akkor esélyes lehet egy jó kis cadik szett is!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:05, 09-06-2005 
souljah

Lizard wrote:
Bass Drive wrote:
Lizard wrote:
mgl wrote:
Skeetz wrote:

tudsz te, és jertek minél többen, bár nem vagyok jövendőmondó, hogy tudjam, hogy sül majd el az este, de ha látják, hogy többen vagyunk, akkor esélyes lehet egy jó kis cadik szett is!

nyah tudok.. 8)
yovan deh szerintem haggyuk abba me le leszunk szolva vagy micsuddi gergö igy is mindig monja OFF....beszeljuk meg mashol :?: :D bar ugy vettem eszre csak nekem monja...mind1 8) :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:33, 09-06-2005 
partiarc

sdd wrote:
Valami info 05.17.-ről?

május 17 nemtom, de köv pénteken számítunk rád

2 bassdrive: nem neked mondtam, én is offolok pl., csak úgy megjegyeztem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:36, 10-06-2005 
partiarc

Image

mindenkit szeretettel várunk!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:23, 10-06-2005 
souljah

yo yo yooo... 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:34, 12-06-2005 
ujonc

drága mgl!
Nem akarjátok elhalasztani ezt a pénteki bulit és átjönni Berénybe??Így mindenki jól járna..nem?? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:18, 13-06-2005 

Quote:
drága mgl!
Nem akarjátok elhalasztani ezt a pénteki bulit és átjönni Berénybe??Így mindenki jól járna..nem??

Hát igazából nem értem, hogy ez a beszólás hogy a faxba jön ide...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:12, 13-06-2005 
ujonc

:shock:

8)

:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:23, 13-06-2005 
souljah

Hat ugy erzem hogy ezt mos meg kell oszzam...szoval ismet boccse az offe... :lol: igy naon naon regen vtam bécsén buli eshat naon yoo volt 8) ...yo volt ujra latni mkit....igy naot is flasheltem rajtuk/rajtatok...szoval lenyeg hogy orultem nektek hehe... 8) igy aza ket ora amicsuddi beszelgetessel telt el hat az is tutti fruttin yol yott.....fajnak a vigyori arcizmok marha vannak oanok :D
nyah es hat a kellemes meglepetes Cadik whaaa....aza break szett vagy micsudddi aa igy naon raztam fejem hihi...es ami ez utan kovetkezett hat huuhuu... 8) hab a tortan az mc...yol tolta naon es nemaza betanult szoveg...oda vok meg vissza a szovegelös dárenbéjzért :D összesegeben ahogy lizi mondana "összesegeben" csuddi yoo volt... :wink: 8)
szak szavak nem az en hatasköröm :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:27, 13-06-2005 
ujonc

sdd wrote:
Quote:
drága mgl!
Nem akarjátok elhalasztani ezt a pénteki bulit és átjönni Berénybe??Így mindenki jól járna..nem??

Hát igazából nem értem, hogy ez a beszólás hogy a faxba jön ide...

gondoltam ti is olvassátok az el ritmos topicot...vagy nem??? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:34, 13-06-2005 
ujonc

jah,ésh el ne feljtsem,nem akartam mégegyszer leírni uezt ebben a topicban is,de ha nagyon ragaszkodtok hozzá... :smashed:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:24, 13-06-2005 

Valóban, nem olvasom minden egyes alkalommal az elritmo topicot, amikor csak föllépek fórumra!!! De még ha egyáltalán nem olvasnám, az se lenne probléma szerintem. hűha (ezzel egyáltalán nem akarom bántani az elritmo szervezőit, sőt akiket ismerek, azokkal jó viszonyban vagyok. Egyszerűen nem érdeklődök annyira a breakbeat iránt).
Másrészt, nem ártana, ha tisztáznád miképpen is gondoltad egyes szavaid. Nemtom milyen viszonyban vagy mgl-lel, mindenesetre avatatlanok számára kissé irónikusnak tűnik fel ez a "drága" megszólítás, különösen ha belevesszük utolsó szavaid:

Quote:
Nem akarjátok elhalasztani ezt a pénteki bulit és átjönni Berénybe?? Így mindenki jól járna..nem??

Egyáltalán nem akarjuk elhalasztani a köv. bulit. Lehet, hogy mi jobban érezzük magunkat Csabán. Én legalábbis egyáltalán nem járnék jobban vele, ha elmennék Mberénybe, mert engem az nem érdekel, ahogy valszeg téged se a drumdaram. De ugyanakkor nem mondom azt, hogy mindenki jobban járna vele, ha inkább Csabára jönne, s nem Berénybe. Ha félreértettelek, bocs.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:20, 13-06-2005 
ujonc

hmm...hát keményen tudsz osztani,az biztos.... :shock:
Az a lényeg,hogy a drága felszólítás nem olyan drága felszólítás,sőt a mindenki jól járna,azt sem úgy értettem.(Olvasd el a ritmos topicot kérlek,hogy megértsd)Amúgy elárulom,hogy mi szoktunk járni drumdaramra,szóval nem azért írtam ezt az egészet,hogy megbántsunk,illetve leamortizáljalak titeket,téged.Szóval elnézést kérek!!Amúgy igazad van,tényleg értelmetlenül írogatok sokszor,és nem értik az emberek,hogy mi van,ezért is SORRY!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:23, 13-06-2005 
ujonc

Apropó!
Attól,hogy félreértettél valakit,attól nem muszáj rögtön és véresen hátbatámadni!!És amúgy ennyire komolyan veszel mindent???? :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:33, 13-06-2005 

Nem szoktam osztani senkit, csak már elegem van a rivalizálásból, amik az ilyen buliszervezésekkor folynak. Én azt tapasztaltam, hogy éppen másoknak szoktak olyan fontosak lenni az ilyen buliszervezések, hogy a másik, aki ugyanakkor szervez le vmit, egyből rivális.
Okszi, bocs a felindulásért. Elolvastam amúgy az elritmonál is már hamarabb a hozzászólásod.. mind1 :)
Azért ez nem volt hátbatámadás. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:33, 13-06-2005 
partiarc

drága rapes! :lol: :lol: :lol:

az az igazság, hogy ezért szerettük volna 10.én csinálni, mert mi amúgy is meg lettünk hívva a bulira süni által(ha ez mond v.mit). meg ő is gondolkozott hogy majd átjön, kérdés mennyire emlékszik, nade majd felhívom. amúgy már nagyon be van hírdetve 17re és mi 2hetente próbáljuk csinálni, so ha lehet akkor megtartanánk ezt a rendszerességet. a hangnemért én nem kérhetek bocsánatot, legközelebb próbáld meg priviben, úgy biztosan elkerülhető a dolog. na majd két hét múlva várunk titeket!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1682 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 85  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]