i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:08, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2873 posts ]  Go to page Previous  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 144  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:25, 13-06-2005 
ujonc

mésza: bocs szombaton kerestél telefonon, de nem vettem észre, mert elraktam a táskámba. végül is feljöttetek pestre?

Profile  

Post subject: gr
PostPosted: 22:19, 13-06-2005 

én nem vágom hol lakik,de megpróbálom felhívni :(

Profile  

Post subject: Re: gr
PostPosted: 23:02, 13-06-2005 
metalhead

lesliebarhx wrote:
én nem vágom hol lakik

ööö.asszem a molnarferencen v mi a neve.
mesza az nem? (tóbi utcája)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:46, 14-06-2005 
metalhead

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:11, 14-06-2005 

atisról: én úgy hallottam, atis visszaköltözött oda, ahol tesójáékkal lakott, csak másik lépcsőházba. majd megkérdezem tesójától a héten, hova, múlt héten nem tudtam elmenni hozzájuk, mert délután dolgoztam.

eki: ja, voltunk pesten, attilával beszéltem, mondta, hogy a kultiban lesz, oda is mentünk, végül bohóccal találkozunk össze, de a kultiba nem volt kedvünk menni, így videóztunk :joe:
jó volt amúgy a buli?

Profile  

Post subject: gr
PostPosted: 01:56, 14-06-2005 

nagyon köszi a plakátot Viktor!!!!!!!
megyek is aludni,nemtudom mit keresek még itt :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:54, 14-06-2005 
metalhead

mésza wrote:
atisról: én úgy hallottam, atis visszaköltözött oda, ahol tesójáékkal lakott, csak másik lépcsőházba. majd megkérdezem tesójától a héten, hova, múlt héten nem tudtam elmenni hozzájuk, mert délután dolgoztam.

eki: ja, voltunk pesten, attilával beszéltem, mondta, hogy a kultiban lesz, oda is mentünk, végül bohóccal találkozunk össze, de a kultiba nem volt kedvünk menni, így videóztunk :joe:
jó volt amúgy a buli?

Atis tényleg ott lakik csak a neve nem volt kiírva. (kész vagyok már ettől a helyzettől) :hulyevagyok:
ja, mésza az inkes topikba olvastad e a dolgokat :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:10, 14-06-2005 
ujonc

sztem a lényeges a megjelenés legyen mindenki ott aki tud, rakunk 1-2 lazulós lemezt, sörözgetünk... szegény Atist meg már annyit emlegettük, hogy nincs egy nyogott perce a csuklástól... de valóban jó lenne ha ütögetné azokat a dobokat:)
:idea:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:22, 14-06-2005 
metalhead

Atis kérdés megoldva>
TIGRIS KONCERTEK!

JÚnIUS.18. - SZOMBAT - SZÁZHALOMBATTA
JÚnIUS. 25. - SZOM. - DEBRECEN - VEKERI TAVI FESZTIVÁL - 19.00
16 órától közönségtalálkozó valahol a feszt.területén - részletek később
JÚLIUS. 02. - SZOMBAT - BUDAPEST - ZÖLD PARDON ( +LB27 )

szerintem téma lezárva :evil:

Profile  

Post subject: hte
PostPosted: 13:17, 14-06-2005 

Atissal összefutottam reggel,és valóban nem ér rá,de nem is reménykedtem benne:)))
Oké téma lezárva! :twisted:

Profile  

Post subject: Re: hte
PostPosted: 15:41, 14-06-2005 
metalhead

lesliebarhx wrote:
Atissal összefutottam reggel,és valóban nem ér rá,de nem is reménykedtem benne:)))
Oké téma lezárva! :twisted:

a telszámát elkérted :?: :hulyevagyok:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:40, 14-06-2005 

jossiph wrote:
sztem a lényeges a megjelenés legyen mindenki ott aki tud, rakunk 1-2 lazulós lemezt, sörözgetünk... szegény Atist meg már annyit emlegettük, hogy nincs egy nyogott perce a csuklástól... de valóban jó lenne ha ütögetné azokat a dobokat:)

jó, persze, ez a lényeg, de ki legyen ott, ha a városban a "bandán" kívül senki nem tud róla? hol vannak már a plakátok meg a flájerek? továbbra sem hallom a buszon, hogy ez a buli lenne a fő pletyka...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:49, 14-06-2005 
metalhead

mésza wrote:
jossiph wrote:

jó, persze, ez a lényeg, de ki legyen ott, ha a városban a "bandán" kívül senki nem tud róla? hol vannak már a plakátok meg a flájerek? továbbra sem hallom a buszon, hogy ez a buli lenne a fő pletyka...

rossz buszra szálltál :D
ha jól tudom elég ember be lesz csődítve :wink:

Profile  

Post subject: sdrg
PostPosted: 23:08, 14-06-2005 

Elkértem Atis számát ja,majd megadom!!! :P
Egyébként már velünk is,vagy ahogy mondtátok a bandával tele lesz a hely szinte,de hát ezzel nem tehetünk semmit,nem mondhatom a haveroknak,hogy lécci ne gyertek el mert most olyanokat várunk akik még nem nagyon voltak ilyen rendezvényen. :P :P :P
Persze ez csak vicc volt!Igaz nem lett ötszáz darab szóró szétszórva,meg nincsenek a városban plakátok,meg nem erről suttognak a buszon:),de a hely nagysága nem is indokolta az ekkora marketing koncepciót :twisted: :P :P :P
Így megspóroltunk 10000ft- bírságot köztéri plakátozás címen,vagy mi,meg majd ha a tulaj legalább a flyerek árát állja akkor lesz 1000db is belőle.
Szerintem aki nyitott egy jó bulira,ücsörgésre,az jól fogja érezni magát.PONT.
Mésza bocs mégegyszer hogy rosszkor zavartalak. :wink:

Profile  

Post subject: ht
PostPosted: 01:15, 15-06-2005 

Nyugat-Európában ciklonok okoznak változékony időjárást. Közép-Európában a nyári, meleg időben szórványosan záporok, zivatarok alakulnak ki. Hazánkban még péntekig marad a Medárd-jellegű, bár egyre melegebb időjárás.

A szárazabb hételeje után szerdán már többfelé, mindenekelőtt nyugaton és északon számíthatunk délutáni záporokra, zivatarokra. A hőmérséklet országszerte 25 fok fölé emelkedik. A frontmentes, csendes idő kedvez a frontokra érzékenyeknek.

Csütörtökön várható a legnagyobb csapadékhajlam, sokfelé várhatók záporok, zivatarok. A helyenként 30 fokot is elérő melegben a keringési panaszok erősödésére számíthatunk, bár front továbbra sem lesz felettünk. Az élénk északnyugati szél némileg frissít bennünket.

Pénteken már csak helyenként várható csapadék. Egy gyenge hidegfront hatására néhány fokkal visszaesik a hőmérséklet, és csökken a napsütéses órák száma, de a 25 fok körüli értékeket az élénk északnyugati szélben is kellemesnek fogjuk érezni.

És most figyelem!!!!!!
Szombattól pedig jön az igazi strandidő és a kánikula. Addigra vizeink is elérik a szokásos nyári hőmérsékleteket. 8) 8) 8)

Profile  

Post subject: Re: ht
PostPosted: 10:08, 15-06-2005 

lesliebarhx wrote:
Nyugat-Európában ciklonok okoznak változékony időjárást. Közép-Európában a nyári, meleg időben szórványosan záporok, zivatarok alakulnak ki. Hazánkban még péntekig marad a Medárd-jellegű, bár egyre melegebb időjárás.

A szárazabb hételeje után szerdán már többfelé, mindenekelőtt nyugaton és északon számíthatunk délutáni záporokra, zivatarokra. A hőmérséklet országszerte 25 fok fölé emelkedik. A frontmentes, csendes idő kedvez a frontokra érzékenyeknek.

Csütörtökön várható a legnagyobb csapadékhajlam, sokfelé várhatók záporok, zivatarok. A helyenként 30 fokot is elérő melegben a keringési panaszok erősödésére számíthatunk, bár front továbbra sem lesz felettünk. Az élénk északnyugati szél némileg frissít bennünket.

Pénteken már csak helyenként várható csapadék. Egy gyenge hidegfront hatására néhány fokkal visszaesik a hőmérséklet, és csökken a napsütéses órák száma, de a 25 fok körüli értékeket az élénk északnyugati szélben is kellemesnek fogjuk érezni.

És most figyelem!!!!!!
Szombattól pedig jön az igazi strandidő és a kánikula. Addigra vizeink is elérik a szokásos nyári hőmérsékleteket. 8) 8) 8)

:lol: hehe Szilárd mehet a picsába :lol: (Aigner)

Profile  

Post subject: Re: ht
PostPosted: 14:46, 15-06-2005 
pokemon

berhő wrote:
lesliebarhx wrote:

És most figyelem!!!!!!

:lol: hehe Szilárd mehet a picsába :lol: (Aigner)

:lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:08, 15-06-2005 
ujonc

implant wrote:
... - DEBRECEN - VEKERI TAVI FESZTIVÁL -...

:?: :?: :?: :?: :?: :D :D :D :D :D :D

Vekeri Tó Feszt :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:43, 15-06-2005 
pokemon

cir0m wrote:
implant wrote:
... - DEBRECEN - VEKERI TAVI FESZTIVÁL -...

:?: :?: :?: :?: :?: :D :D :D :D :D :D

Vekeri Tó Feszt :wink:

a lenyegen nem valtoztat...
pentek : Palotai, Kevin, Naga 8)
nagyon el kell menni... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:52, 15-06-2005 
pokemon

mésza wrote:

jó, persze, ez a lényeg, de ki legyen ott, ha a városban a "bandán" kívül senki nem tud róla?

en is tudok rolla... :twisted:
es megyunk is egy paran! :wink:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2873 posts ]  Go to page Previous  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 144  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]