zaphod.beeblebrox wrote:
sok új és kellemes anyag kevés van
tiszta vetésforgó, lassan már ugyanazokat bootlegelik újra és újra.
mikor a huszadik beyonce vagy destiny's child mp3-at tőltöm le nem remélek semmit, főleg nem azt, hogy jó lesz
egyre kevesebb a jó szám/ mix.
meg pár dj nem épp kommunikatív, nem raknak ki semmit netre és nekem elég nehéz így újszerűt kutatni.
Hát nézd, nekünk, pláne itt Agyarországon a szarból kell valami nagyot szólót csinálni, ami persze jó és elvont és újszerű, és soha senki nem hallotta, és zseniális, de ugyanakkor könnyen emészthető. Én promo CD-k-ből dolgozom, ami jön mp3-ban azt is audiora kiírom, mert jobban szeretem előbb élőben összepróbálni a dolgokat. Tehát igenis ezredszerre is Whitney Hosuton meg Destinys Child meg Madonna. Csak nem mindegy hogy mivel, és ez pláne, szerintem. Nem mindig táncolható amit összerakok, de viszont néha jól sül el. Hol hallhatnád máshol Madonnát, amint a Death In June-nal énekel? Meg, ha Missy fuldoklását rárakod egy Laibach trackre, mindjárt más jelentése lesz...
Ami meg a nonkommunikativitást illeti, speciel én nem akarom hogy a hama...akarom mondani a mahasz megb*on. Meg nem hinném hogy az a fajta boot amit én rakok össze az annyira fogyasztható lenne. 1993-ban is szűk körben terjesztettem (persze más néven), és most is. Nem is hiszem hogy a szélesebb nyilvánosság vevő lenne rá. Egy dolog amit mások összeraknak, ha az táncolható meg bulis, hát nekem ez nem megy, viszont olyan dolgokat tudok belepakolni amit más nem tud/nem akar/nem mer. A bootleg ártatlanságát el kell véreztetni, minél előbb annál jobb. Csak így lehet hiteles kollázsművészet, szerintem.
1993-ban azért kezdtem el összerakni a dolgokat szar minőségben, PC-n és magnón, mert nem volt semmi jó cuccom, amin rendesen zenálhettem volna. Most meg van, de mégis visszatértem a gyökerekhez....haha