i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:02, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 336 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10:59, 25-06-2005 
ujonc

A helyszín tényleg nagyon jó volt.
Viszont fájó ezt mondani, de nekem az év csalódása volt a buli:(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:25, 25-06-2005 
ujonc

Inexsys wrote:
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AKAIK RÉSZ VETTEK A BULIN...................

"mi" köszönjük ezt a fergeteges bulit!!! 8)
Submerged egyszerűen zseniális volt! :shock:

Reméljük a legközelebbinél már bevételetek is lesz azért.. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:05, 25-06-2005 
ujonc

Aki a zene miatt ment ,az orulhetett...
Annyira lehetett erezni , hogy kurvakevesen lesznek , de azer remeltem h leszunk v 2-300 an...es nem hazi buli lesz:)
Eljon 2 ien arc a tengerentulrol , abszolut korrekt zenet nyomnak , szet dongolik a helyet az elmebeteg zeneikkel , de nemjonnek el az emberek , mert sokan azt se tudjak kik is ők..
De ha jonne valami neves "júkéj" dj , aki mondjuk az utobbi par evben kb nemcsinalt loszart se , ott bezzeg telt haz lenne mer azt mindenki ismeri.. bah , namind1..
Kosz a partyt ,a wc-t leszamitva minden rendben volt , a magyar dj k is jok voltak , kulfoldiek azt adtak amire szamitani lehetett , zuzda egesz ejjel lazitas nelkul , jovolt:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:22, 25-06-2005 
metalhead

black wall wrote:
zuzda egesz ejjel lazitas nelkul

lehet nem mindenkinek kell ez :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:28, 25-06-2005 
ujonc

black wall wrote:
Aki a zene miatt ment ,az orulhetett...
Annyira lehetett erezni , hogy kurvakevesen lesznek , de azer remeltem h leszunk v 2-300 an...es nem hazi buli lesz:)
Eljon 2 ien arc a tengerentulrol , abszolut korrekt zenet nyomnak , szet dongolik a helyet az elmebeteg zeneikkel , de nemjonnek el az emberek , mert sokan azt se tudjak kik is ők..
De ha jonne valami neves "júkéj" dj , aki mondjuk az utobbi par evben kb nemcsinalt loszart se , ott bezzeg telt haz lenne mer azt mindenki ismeri.. bah , namind1..
Kosz a partyt ,a wc-t leszamitva minden rendben volt , a magyar dj k is jok voltak , kulfoldiek azt adtak amire szamitani lehetett , zuzda egesz ejjel lazitas nelkul , jovolt:)

Egyetértek a hozzászólással. És le a kalappal Impulse előtt, hogy a születésnapján lejátszott egy szettet úgy, hogy a live act-ot nem tudták beüzemelni valamiért úgy, hogy rá volt írva az arcukra, hogy rettentően rossz kedvük volt :( Amit nem csodálok, mert biztos vagyok benne, hogy egy live act-re rengeteget kellett készülniük, és amikor kiderül, hogy valami miatt nem megy a biznisz (de kövezzetek meg ha nem technikai probléma volt) akkor nem kevés munkájuk veszik kárba.

A zenék tényleg jók voltak, de sajnos annyira rossz kedvük volt hogy a szettjük több helyen elvérzett mixtechnikailag:(
Viszont számomra akkor is az egyik legjobb producer marad Impulse, még ha mint DJ alul is teljesített.

A szcénáról meg az a véleményem, hogy undorító amit egyesek megengednek maguknak, hogy elmennek bemelegíteni egy másik partyra, és 3kor megjelennek mert akkor már ingyenes, "végülis csak egy órát maradtunk le a főműsorról" címmel...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:08, 25-06-2005 
pulzar

képek itt:

:arrow:http://www.pulzar.hu/asdf/gallery2.php?gallery=050624_impulse_submerged

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:35, 25-06-2005 
original nuttah

galvatron wrote:

hip-hip :wink:
köszi Yungz! 8)

http://www.myspace.com/xmihix

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:00, 25-06-2005 
droid

Felemás buli. Nem igaz, hogy egy goa buli le tudjak vinni a live acteket soundchekelni a buli elott, itt meg nem. Szegeny Submerged enyhen volt csak ideges.... A live act vegul a vegen egy rovidke submerged liveban testesult meg, nyilvan a fo produkciojuk a kozos live lett volna, de az elmarad a hangkartya hibaja miatt... en legalabbis igy tudom.
impulse hozta a neurofunk aktualis gyongyszemeit. A stilust kedveloknek mindenkep jo volt, sok jobbnal jobb zene csendult fel az este folyaman.

szervezoknek nagy le, hogy legalabb toitoi wcket nem tudtak lehozatni, az igert vetites elmaradasa, plusz nemertem mert kell ezt jatszani amit eddig mind2 bulijukon megtettek, hogy kellemes hangerot a kulfoldi megjelenesevel iszonyatosan felnyomjak, fulserto szintre....

szal remeljuk eljon meg impulse, es akkor tobben hallgatjak majd es talan meg kozosen is fognak liveactezni kishazankban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:20, 25-06-2005 
ujonc

Szerintem az emberek többsége nem nagyon érezte a zenéket. A main act alatt egy-egy rollert leszámítva mindenki csak álldogált, még a váltásoknál szokásos "felhördül a tömeg" effekt is kimaradt...számomra a vendégek szettje nagy csalódás volt, a bulit Jade mentette meg, az eddig csak álldogálók az utolsó órát végig tombolhatták. És hála azért a breakes számért.
A helyszínnnel kapcsolatban: az ipari környezet sokat dob egy bulin, de nem tudom mi lett volna ha tényleg 2-300 ember eljön. Talán én voltam lami de csak 1 wc-t fedeztem fel, ami a buli vége felé már...hm...nem részletezem.

És reagálva egy előző hozzászólásra: szerintem nem arról volt szó, hogy kevesen ismerik őket, csak éppen az időpont nem volt megfelelő /FOY után, 1 nappal az ingyenes Alley Cat előtt/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:33, 25-06-2005 
droid

Szerintem minden rendbe volt csak kevesen voltak es nem ezt erdemelte volna két ekkora név...és ilyet irni hogy jade mentette meg ppfff, semmi nelkul de ez akkora hulyeseg hogy sikitok rajta :DDDDDDDDDD na de ez mind1! A keves ember nem csak az ingyenes buliknak tuthatobe és a tobbimokanak,hanem itthon daridobass a meno...
:segg2:
Ja es nem tom melyik ment be a nevemmel...de ez szanalmas!
Zeneileg nem tudom mikor fogunk meg1x ilyet hallani mo...

Tetradin - amGOD
Blip - Flipside [Evol Intent Remix] :lighta:
:slayer: :taps:

Azert kenne meg ilyen... :D
+ekezetek meg minden.

Thx Underwater + Inexsys

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:45, 25-06-2005 
souljah

halucska wrote:
Felemás buli. Nem igaz, hogy egy goa buli le tudjak vinni a live acteket soundchekelni a buli elott, itt meg nem. Szegeny Submerged enyhen volt csak ideges.... A live act vegul a vegen egy rovidke submerged liveban testesult meg, nyilvan a fo produkciojuk a kozos live lett volna, de az elmarad a hangkartya hibaja miatt... en legalabbis igy tudom.
impulse hozta a neurofunk aktualis gyongyszemeit. A stilust kedveloknek mindenkep jo volt, sok jobbnal jobb zene csendult fel az este folyaman.

szervezoknek nagy le, hogy legalabb toitoi wcket nem tudtak lehozatni, az igert vetites elmaradasa, plusz nemertem mert kell ezt jatszani amit eddig mind2 bulijukon megtettek, hogy kellemes hangerot a kulfoldi megjelenesevel iszonyatosan felnyomjak, fulserto szintre....

szal remeljuk eljon meg impulse, es akkor tobben hallgatjak majd es talan meg kozosen is fognak liveactezni kishazankban.

ne is törődjetek vele....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:54, 25-06-2005 
metalhead

hex wrote:
...a bulit Jade mentette meg, az eddig csak álldogálók az utolsó órát végig tombolhatták. És hála azért a breakes számért.

:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:08, 25-06-2005 
pokemon

Hát...

télleg kicsit felemás volt a buli...
a lájvekt nagyon hiányzott... a wc sztem már lényegtelen.. manapság majd mindenhol szörnyű (de volt hidegvíz) ehe, csak mert sokan azt hiányolják... a hely "csodálatos", a zene remek... igaz, impulse egy-két keverését talán én is übereltem volna, de ahogy elnzétem buli közben néha, nem kevés alkoholtartalmú folyadék szaladt le a torkán...
a hengerő engem nem zavart.. igaz, igaz, télleg rég rekedtem be ennyire, mint most buli után... a fénytechnika és kifejezetten jó volt..
nekem nem hiányzott a tömeg, gondolom a szervezőknek annál inkább :(
azért :
08. Quadrant - Manipulated Living
09. Evol Intent vs Blip - Blipside (rmx?)
:shock: :slayer:
bíztam benne, hogy mindkét zene hallható lesz

aztán, corrupt souls 1138...
hatalmas még mindig...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:08, 25-06-2005 
ujonc

tompo wrote:
halucska wrote:

ne is törődjetek vele....

Mivel ne törödjünk? :oops: Mert itt elég sok állítás elhangzott.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:45, 25-06-2005 
ujonc

just4fun wrote:
black wall wrote:
zuzda egesz ejjel lazitas nelkul

lehet nem mindenkinek kell ez :roll:

Nemis mondtam , hogy mindenkinek rohanni kellett volna a bulira , mert terror lesz egesz ejjel.... csak arra akartam celozni , hogy nemhiszem , hogy 80-100 ember szeretne ezt a fajta dnb-t itthon es pl azoknak akiknek Impulse+Submerged neve nemsokat mond , de szeretik a kemeny basst , biztos kellemes csalodas lett volna zeneileg.
Nem hiszem azt , hogy azert voltak ien kevesen , mert ugygondoltak "huuu Impulse, hat ő zuzni fog egesz ejjel , az nemjo..."

Remelem nemkell megint 2 evet varnom , hogy elhozza oket valaki es jol megzuzzanak egy lelkes tömeget :)

Amikor Jade ek kezdtek leleptunk ,szal nemhallotam oket, de azer erdekelne,hogy mivel is "mentettek meg" a bulit ? :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:09, 25-06-2005 
partiarc

dris007 wrote:
A szcénáról meg az a véleményem, hogy undorító amit egyesek megengednek maguknak...

ennyi.
:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:18, 25-06-2005 
metalhead

dris007 wrote:
A szcénáról meg az a véleményem, hogy undorító amit egyesek megengednek maguknak, hogy elmennek bemelegíteni egy másik partyra, és 3kor megjelennek mert akkor már ingyenes, "végülis csak egy órát maradtunk le a főműsorról" címmel...

mi koze a "szcenahoz"? ha ez lehetoseg (marmint h ingyenes 3utan), akkor miert undorito? miert nem korabban kezd a fomusor es akkor nincsen ilyen para?!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:22, 25-06-2005 
impulsecreator.hu

nem érted: a scéna undorító és kész

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:34, 25-06-2005 
partiarc

marczi wrote:
nem érted: a scéna undorító és kész

:D

ez mindent megmagyaráz :-)
én mondtam

ha tudtam volna h 3 után ingyenes én is elmentem volna

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:53, 25-06-2005 
pokemon

az élősködés az undorító. . . :?

amúgy meg a bulival kapcsolatban

klute - rosemary

uhhhh 8)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 336 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]