Én is egyetértek! Nagyon kellemes este volt. Azt nagyon sajnáltam, hogy ilyen méltatlanul kevesen voltak.
Mi maradtunk az utolsó hangig egyébként. Még Freddie-vel is volt szerencsém pár szót váltani, jó figura.
A 'Follow Me' meg annyira jól esett, hogy csak na. A legjobbkor került rá a tű a lemezre. Már komolyan mondom, kétségbe voltam esve, hogy nem lövi el Freddie ezt a petárdát a szettje során. Tényleg, kb az előtte lévő 3 szám alatt frankón azt latolgattam folyamatosan, hogy vajon lejátsza-e. Majdhogynem azt mondogattam magamban, hogy így nem mehet el... Erre pont jött egy hosszabb dob-break, ami kb olyan tempójú volt, hogy arra gondoltam, hogy a fenébe is, erre most milyen jól rá lehetne keverni a 'Follow Me'-t, erre felcsendül az a csodálatosan fülbemászó xilofon-melódia! Felemelő volt! A tánctér is újra feldúsult. Amihez kb. az kellett, hogy minden jelenlévő ember visszahúzódjon a zene közelébe.
Keyser: örülök, hogy nyomatékosítottuk a fórum-ismeretségünket.
Suhaid: ha meg tudom, hogy Te is ott vagy (így utólag sejtem, ki lehettél), akkor végre Veled is kezet ráztam volna. Majd legközelebb.
Folyamatosan számot kéregető csajok