csak most látom, hogy kicsiny topikunk híre idáig is eljutott...
911 wrote:
.:scum.daddy:. wrote:
arra nem gondol, h azért nem voltak többen, mert nem érdekli az embereket, vagy azt sem tudják ki ő?
tipikus amerikai...
mondjuk tunáék is elszámolták magukat kissé
pedig haverom megjósolta nekik előre
azer scum ha teged elhivnanak uzbegisztanba 1 tehenkaramba jatszani aztan nem fizetnek a bungalodat meg a buszod oda vissza te is fol lennel haborodva nem?
mind a bungalót - ami itt szállodát - és a nem olcsó "buszt" is - ami repülőt jelentett kifizettük. ha a topikot valaki figylemesebben elolvassa, láthatja, hogy "at least" a szálloda le lett rendezve - "at least". a vicc az, hogy Mr. Kurt egy kissé elnézte a csekket, mert ő valóban 170 $-t hagyott ott a hotelben, csakhogy a vasárnap - hétfőre, a mi dolgunk fedezni a buli napját és a másnapot volt, amit meg is tettünk.
sajnos arra, hogy 80 fizető vendég lesz, valóban nem számítottunk - így nem tudtuk kifizetni Submerged-öt, és a magyar dj-ket sem, de mint azt velük is megbeszéltük, minél hamarabb rendezzük adósságunkat. azt hiszem fordult már ilyen elő máshol is, és nem mindig csináltak belőle ekkora elefántot az emberek, pláne nem úgy, hogy hamis állításokkal tarkítják azt az amúgysem túl szép topikot - mindezt a MÁS, KORÁBBI tapasztalatokból eredően, velem szembeni előítéletekkel, hogy majd biztos én sem fizetem ki...
soundcheck pedig volt. a laptopot nem próbáltuk ki, de mikor Submerged-től megkérdeztem, hogy ez most hogy is lesz, mivel nem volt idő live act-es soundcheck-re - tudniillik a buli előtt 4 órával érkeztek meg, lévén h lekésték a gépüket - ő csak annyit mondott, hogy "ugyan, minden rendben lesz, hagyd, majd csak simán a keverőbe csatlakoztatom" - mire ő maga dugta össze rosszul az egészet.