mi csak szombaton voltunk, a reggeli korai indulas kicsit megcsuszott, igy fel2-re ertunk le [pestrol]. borult ido, szemerkelo eso, sartenger, de a taft tartott. a bulit veradassal kezdtem, aztan potoltuk a vitamint meg a nyomelemeket. nemi maszkalas meg bologatas a nagyszinpadnal. TC elott iszonyuan kellemes randalir

a jim beam satorban, a fentiek alapjan ez rezanak koszonheto, filendank. a TC kicsit kesett, no nembaj. beceloztunk magunkat elore kozepre, sar mindenhol. mikor megallapodtunk, a mogottem levo leanyzo kozli, hogy menjek innen, mert a hajamtol nem kap levegot. na jo, fej voltam, osszekottem a hajamat. ezt aztan ugy halalta meg, hogy csapolas kozben tobbszor fejbevagott, es paros labbal ugralt a sarban, ugyhogy csudon alul elaztam kisse. a lenyeg, hogy jol erezte magat

. formabonto modon a tcs koncit az oldalpaholybol neztem, ebben a disznoolban nem volt kedvem pogozni... aztan mentunk freelandre. {a b) terv az volt, hogy vissza postre es fierce, de aztan megse. a vonatkozo topicot olvasva talan nem is baj.} a bejutas nem volt egyszeru, tele volt a sator es a tomegmegmaradas elve szerint amennyi ki annyi be. de azert beertunk, a performansz iszonyu jo volt. levego semmi, fust es hoseg. ahogy kell. utana meg kis ucsorges, aztan 5kor irany vissza. nem tom csibi hogy csinalta, de nem aludt el vezetes kozben. en viszont csunyan behumtam. nekem ez volt az elso volt, de aligha az utolso.
csinaltunk par kepet meg muvit a TCrol, ha esetleg van ra igeny, foltolom vhova. izelitoul:
"fesztivalozo buddha"
"pocsolyaba leptem..."
udv, p
http://www.praire-chicken.com