inoksz wrote:
sentient wrote:
Luki wrote:
dehat mi oka is van barkinek felni a rendoroktol?

harasztin még a polgármester is rendőr és a buli előtti szerda éjszaka óriás razzia volt Harasztin és bevittek 92 embert, és a legtöbbje azt se tudta miért, majd házkutatási paranccsal végig kutatták a házukat...
Ad 1: Személyes ismerösöm a polgármester és tom, h nem rendör.
2: A haraszti zsaruk a házörzö kutyájukkal együtt sincsenek 10en.
3: Nem 92, hanem 153 db formánál jartak oknélkül és párat bent is tarttottak koholmányokkal...
4: És igen, jártak pénzügy örök is a házkutatásoknál.
5: És ez az egész razzia várható volt és már pedzegették a dolgokat korábban is. Ezért is kár volt meglepödni bármin is, ennek nem sok köze volt ehhez a bulihoz.
Én abban a hitben voltam, hogy annó a polgármester szigetszenmiklósi rendőr volt... de ez lényegtelen
Nyílván nem az a 4 harszti zsaru vitte be a rengeteg embert, főleg, hogy amikor ez az egész történt épp pizzát rendeltek az örsre
Asszem a környező falvakból összesen szedtek össze 150 formár, beleértve taksonyt is... mert az is harsztihoz tartozik (de tök mindegy, nem a szám a lényeg)
És valóban hónapok óta nagy gáz van harasztin, szal én sem tudom miért volt ez olyan meglepő... és sztem senki nem mondta, hogy bmi köze volt a bulihoz, csak amikor megjelentek a rendőrök, megfordult a razzia gondolata a fejemben...
bocsi az offért